Bohemians – Olomouc 7:4 (kon.) | Židenice – Jičín 5:8 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
5:8 (1:1, 2:1, 2:6)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 25.11.2018, 17:00 • MSH Vodova Brno • ČEZ Extraliga žen • 12. kolo
     
    Plný bodový zisk z dnešního utkání připadá Jičínu, který dlouho prohrával o dvě branky, ale domácí tým tento náskok neudržel. Jičín během jedné minuty stáhl dvoubrankové manko a následně přidal rozdílovou branku, o kterou se postarala Nikola Kuchařová. Židenice tak prohrály před 67 diváky další zápas, který neměly špatně rozehraný. To je pro toto utkání vše. Někdy příště u textového přenosu na počtenou. (19:00:46)
     
    Nejlepší hráčkou utkání za hosty byla vyhlášena Kristýna Bachmaierová, za domácí Martina Indrová.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro hostující celek, a to již byla Krištofová v bráně. Rychlou akcí po pravé straně hřiště zakončila GABRIELA ŽŮRKOVÁ. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    59:37
    Jičín právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, že Jičín si odveze plný počet bodů, i když to tak dlouho nevypadalo. Do prázdné brány míček dostala KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, která kompletuje hattrick. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    59:15
    Domácí tým to zkouší bez brankářky!
     
    59:01
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:01
    Poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:25
    Samková musela podržet míček, protože domácí hráčky byly nebezpečně blízko.
     
    57:16
    Bachmaierová vystřelila příklepem vedle branky.
     
    56:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:43
    Domácí florbalistky jsou s míčkem na útočné polovině, ale hrají převážně za brankou, což není pozice pro skórování.
     
    54:50
    Domácí hráčky již hodně riskují a teď se to málem nevyplatilo, protože na Krištofovou šly tři hráčky v zeleném, naštěstí pro Židenice situaci hostující hráčky nevyřešily nejlépe.
     
    52:34
    Anet Jarolímová se ocitla s míčkem na čepeli před domácí brankářkou, několikrát zamíchala míčkem a nakonec nedokázala zacílit mezi tři tyče.
     
    51:20
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hostujíc hráčky otáčí stav utkání z 5:3 na 5:6. Jičín přečíslil v levém rohu za domácí brankou Židenice, stav tři proti dvěma využila NIKOLA KUCHAŘOVÁ, která našla místo na přední tyči. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    50:31
    A na domácí brankářku se valil další útok, střela však šla až na zadní mantinel.
     
    48:45
    Jičín právě vstřelil branku!
    A začínáme znovu od nuly. Jičínské florbalistky utekly do situace dvě na brankářku. Bachmaierová předala na ANET JAROLÍMOVOU, která bez problému skóruje. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    48:14
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky znovu dramatizují třetí třetinu. Míček se dostal k GABRIELE ŽŮRKOVÉ, která střelou do horních pater překonává domácí brankářku. Bez asistence.
     
    46:32
    Židenice se dostaly do úniku dva na jedu. Celou akci zastavila dobrým zákrokem Samková.

    Matouš Vojáček


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Dernerová (Rybničková), 30. Janečková (Drápalová), 35. Rybničková (Dernerová), 41. Rybničková (Indrová), 45. Knapová (Smutná) – 8. Bachmaierová, 36. Bachmaierová (Paulovičová), 45. Žůrková (Kosová), 49. Žůrková, 49. Jarolímová (Bachmaierová), 52. Kuchařová (Jarolímová), 60. Bachmaierová (Jarolímová), 60. Žůrková (Jarolímová)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hřebíčková – Rybničková, Nečasová, Indrová – Švehlová, Běhounková, Dernerová – Tomová.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Růžičková, N. Mrázková, Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Jarolímová, Chlumská, Žůrková – Smetáková, Kuchařová, Svobodová – Gabrielová, Bachmaierová.

    Rozhodčí: Jan Saňka a Jan Trávníček

    Diváci: 67
    bahis siteleri