Kunlun – Soči 3:0 (kon.) | Ufa – Minsk 6:1 (kon.) | Jaroslavl – Barys 5:3 (kon.)
HC Slovan – Omsk 1:4 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Neděle 25.11.2018, 12:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:49 Maxim MAJOROV - 6:1
     
    40:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se v oslabení dostali do situace dva na jednoho, Kadějkin puk přihrál přesně na hůl MAXIMA MAJOROVA, který jej uklidil do odkryté svatyně! Asistence: Arťom Sergejev a Alexandr Kadějkin.
    36:01 Dmitrij KUGRYŠEV - 5:1
     
    36:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    S nahozením od modré čáry si poradil brankář Karnauchov, který puk vyrazil přesně na hůl DMITRIJE KUGRYŠEVA. Ten už bez větších problémů skóroval do prázdné branky! Asistence: Linus Omark a Alexandr Kadějkin.
    32:23 Zachar ARZAMASCEV - 4:1
     
    32:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól domácích je na světě! Postaral se o něj úplně volný ZACHAR ARZAMASCEV, jehož střela mířila do horní části branky, Karnauchov zareagoval pozdě! Asistence: Linus Omark a Dmitrij Kugryšev.
    29:26 Teemu HARTIKAINEN - 3:1
     
    29:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přihrávku zpoza branky dostal TEEMU HARTIKAINEN, kterému první střela vůbec nesedla. Puk se ale znovu vrátil k finskému hráči, který z bezprostřední blízkosti překonal hostujícího gólmana! Asistence: Alexej Semjonov a Linus Omark.
    14:02 Andrej STĚPANOV - 2:1
     
    14:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho, jenže to překombinovali. Poté však přišla přihrávka před branku, ANDREJ STĚPANOV už kotouč poslal pod padajícím Metsolou! Asistence: Dmitrij Bujnickij a Jevgenij Kovyršin.
    13:39 Joonas KEMPPAINEN - 2:0
     
    13:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhá přesilová hra domácích znamená druhý gól! Larsen se neunáhlil a místo střely puk poslal na teč před branku, kde našel hokejku JOONASE KEMPPAINENA, od které šel kotouč za záda Karnauchova! Asistence: Philip Larsen a Linus Omark.
    11:29 Anton BURDASOV - 1:0
     
    11:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přeci jen využívají přesilovou hru! Na pravé straně dostal hodně prostoru ANTON BURDASOV, který střelou na bližší tyčku překvapil Karnauchova a poslal Salavat do vedení! Asistence: Pjotr Chochrjakov.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 12. Burdasov (Chochrjakov), 14. Kemppainen (Larsen, Omark), 30. Hartikainen (A. Semjonov, Omark), 33. Arzamascev (Omark, Kugryšev), 37. Kugryšev (Omark, Kadějkin), 41. M. Majorov (Ar. Sergejev, Kadějkin) – 15. An. Stěpanov (Bujnickij, Kovyršin)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (53. Karejev) – Larsen, A. Semjonov, S. Garejev, Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, Jelizarov, Šen – Kugryšev, Kemppainen, Omark (A) – Hartikainen, Chochrjakov, Filatov – Burdasov (C), Osnovin, Tkačov – M. Majorov, Kadějkin, V. Žarkov (A).
    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (41. Enroth) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Blum, Znacharenko – S. Kosticyn (C), Q. Howden, A. Kosticyn (A) – Gavrus, Denis Kazionov, Pavlovič (A) – Bujnickij, An. Stěpanov, Kovyršin – Parfejevec, Litvinov, Drozdov – A. Volkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Kislov – Nikolajev, Šadrin
    bahis siteleri