Kunlun – Soči 3:0 (kon.) | Ufa – Minsk 6:1 (kon.) | Jaroslavl – Barys 5:3 (kon.)
HC Slovan – Omsk 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Avangard Omsk
Neděle 25.11.2018, 17:45 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Viktor STÅLBERG - 1:4
     
    56:12
    Avangard právě vstřelil branku!
    A je asi hotovo. Domácí propadli na modré čáře, do následné akce se dostali hosté a VIKTOR STÅLBERG střelou z pravé strany uklidil puk znovu za záda domácího brankáře – 1:4. Asistence: Kirill Semjonov.
    50:35 Denis ZERNOV - 1:3
     
    50:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. DENIS ZERNOV z levého kruhu prostřelil Čiliaka a nyní to budou mít domácí těžké. Budou muset smazat své dvoubrankové manko, chtějí-li pomýšlet na úspěch v zápase – 1:3. Asistence: Sergej Širokov a Jevgenij Medveděv.
    37:30 David DESHARNAIS - 1:2
     
    37:30
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté si berou své vedení zase zpátky. Manukjan uvolnil najíždějícího DAVIDA DESHARNAISE, bývalý hráči New Yorku Rangers se pak dostal až před Čiliaka, kterého z pravé strany překonal bekhendovou střelou mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Arťom Manukjan.
    34:59 Andrej MESZÁROŠ - 1:1
     
    34:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také domácí využívají svou přesilovou hru a začíná se znovu od začátku. ANDREJ MESZÁROŠ se napřáhl od modré čáry a puk poté doplachtil až za záda Igora Bobkova – 1:1. Asistence: Lukáš Klok.
    28:23 Denis ZERNOV - 0:1
     
    28:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Nyní se to už hostům povedlo, využívají přesilovou hru a jdou do jednobrankového náskoku. DENIS ZERNOV kousek před Čiliakem tečoval puk po střele Medveděva a ten s pomocí odrazu od levé nohy domácího brankáře skončil za jeho zády – 0:1. Asistence: Jevgenij Medveděv a Maxim Čudinov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Meszároš (Klok) – 29. Zernov (J. Medveděv, Čudinov), 38. Desharnais (Manukjan), 51. Zernov (Širokov, J. Medveděv), 57. Stålberg (K. Semjonov)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Jánošík, Klok, Grman, Meszároš (A), Švarný, Bačik – Červený, Taffe, Řepík (A) – Liška, Sukel', Jeglič – Lunter, C. Bailey, Lamper – M. Sloboda, Chipchura, Rau.
    Avangard Omsk: Bobkov (Šilin) – J. Medveděv (C), Franson, Jemelin (A), Pokka, Čudinov, Pivcakin, Martynov – Širokov, Zernov, I. Michejev (A) – Stålberg, Desharnais, K. Petrov – A. Galimov, K. Semjonov, Manukjan – Fisenko, Stas, Košelev – Jaremčuk.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 6 874
    bahis siteleri