Tampa – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (4:1, 1:0, 0:1)
New Jersey Devils
Pondělí 26.11.2018, 01:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Tampou Bay Lightning a New Jersey Devils. Duel startuje hodinu po půlnoci.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    New Jersey Devils

    Ďáblové z New Jersey zatím neprožívá zrovna povedenou sezónu. New Jersey dosud odehrálo dvacet jedna utkání, ve kterých nasbíralo jen dvacet jedna bodů a patří mu čtrnáctá pozice Východní konference. New Jersey má problémy v útoku. Dosud totiž nastřílelo jen šedesát tři branek. V minulém utkání na svém ledě prohrálo 3:4 po prodloužení s New York Islanders. Nejproduktivnějším hráčem je Hall, který má na kontě dvacet tři kanadských bodů.
     
    Tampa Bay Lightning

    Domácí Tampa Bay patří mezi největší favority na zisk Stanley Cupu. Dnešní domácí celek dosud sehrál dvacet tři zápasů, ve kterých nasbíral třiatřicet bodů. V případě dnešní výhry se Tampa může vyšvihnout do čela celé NHL před Buffalo. V minulém utkání na svém ledě přehrála Chicago. Tahounem Tampy je třicetibodový Nikita Kučerov. Nejlepším střelcem poté patnáctigólový Point.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři už se spolu v letošním ročníku střetli. Tampa na svém ledě vyhrála vysoko 8:3.
     
    Češi a Slováci

    Erik Černák (TBL) – 6 zápasů, 3 body (0+3)
    Ondřej Palát (TBL) – 9 zápasů, 5 bodů (0+5) – aktuálně zraněn
    Pavel Zacha (NJD) – 16 zápasů, 4 body (4+0)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačjov – Gourde, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Noesen..
     
    Krásné ráno všem fanouškům NHL! Tampa Bay v dalším duelu přivítá New Jersey, utkání o další body do ligové tabulky startuje za pár chviliček, buďte s námi!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Hned po šesti sekundách se kotouč dostal od hokejek hráčů Lightning mezi diváky. Vhazovat se tak bude ve střední třetině, u modré čáry domácího celku.
     
    00:25
    Pokračovalo se vhazováním před brankou Dominquea. Andy Greene nahazoval od modré čáry, ale branku netrefil. Hosté se následně k ničemu nedostali a u kotouče jsou domácí.
     
    01:30
    Do dalšího střeleckého pokusu se dostával na pravé straně švédský křídelník Marcus Johansson. Jeho pokus byl ovšem zablokován, ale Devils nadále aktivní.
     
    02:11
    Nejdříve dostával přihrávku na pravý na levý kruh Damon Severson, ale ten vyjetého Dominguea nepřekonal. Na druhé straně v protiakci zakončoval Tyler Johnson, ale ten se za tyčku taktéž neprosadil.
     
    02:47
    Po vhazování se dostal podél pravého mantinelu do zakončení Brett Seney. Hostující forvard zakončoval po ledě, ale připraveného domácího brankáře nepřekonal.
     
    03:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se prosadil domácí celek, který jde ve čtvrté minutě do vedení! Rozehrávka Schneidera za brankou byla napadena a ALEX KILLORN se dostal ke kotouči. Domácí útočník přihrával do brankoviště, kde se kotouč dostal za záda Schneidera od jeho vlastní hokejky. Asistence: Mathieu Joseph.
    03:19 Alex KILLORN - 1:0
     
    04:10
    Hosté se po obdržené brance dostali do pásma a Kyle Palmieri dvakrát střílel. Z levého kruhu branku minul, z toho pravého střílel do lapačky připraveného Dominguea.
     
    05:01
    Andy Greene následně objel branku domácích a dostával se do zakončení na přední tyčku. Kapitán Devils ale střílel jen do tyčky, Hischier se následně dostal do ofsajdu.
     
    06:00
    Na konci kombinace domácích byl následně slovenský bek Erik Černák, jenž se před kruhy dostal ke tvrdému střeleckému pokusu. Ten ale šel jen vedle branky.
     
    06:15
    Nikita Kučerov za brankou tvrdě hitoval Milese Wodda a následně byl faulován Brianem Boylem. Hostující centr inkasuje dvouminutový trest za krosček.
     
    06:50
    Pátá přesilovka soutěže nastupuje proti čtvrtému nejlepšímu oslabení. Zatím hosté hrají velice dobře a dvakrát se jim povedlo vyhodit. Tampa se k ničemu nedostala.
     
    07:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale domácí celek prosazuje a brzy se dostává do dvoubrankového vedení. Victor Hedman našel na pravém kruhu Kučerova, jenž posunul mezi kruhy na BRAYDENA POINTA, jenž z první zakončoval k levé tyčce, Schneider nestihl zareagovat. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    07:21 Brayden POINT - 2:0
     
    08:16
    Mezi dvojici bránících hráčů se následně dostal Marcus Johansson, jenž z levého kruhu zakončoval na vzdálenější tyčku. Švédský útočník ale branku nakonec minul.
     
    09:05
    Následná kombinace New Jersey byla zakončena svižnou střelou Damona Seversona před pravým kruhem. Louis Domingue ránu ovšem viděl a pohodově zakročil.
     
    09:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po vhazování předvedla Tampa neskutečný protiútok, který je zakončen třetí brankou v prvních deseti minutách. Nikita Kučerov rozjel akci a Point našel před brankou TYLERA JOHNSONA, který se z první prosadil. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    09:15 Tyler JOHNSON - 3:0
     
    09:39
    Devils se následně prosadili a vzápětí snížili. Po chybě Dominguea se prosadil Stefan Noesen, ale domácí střídačka si vzala coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři!
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Branka Devils platí a hosté tak velice brzy korigují! Louis Domingue za brankou špatně rozehrál a Brett Seney od levého mantinelu nahazoval do brankoviště. Tam se prosadil STEFAN NOESEN. Asistence: Brett Seney.
    09:39 Stefan NOESEN - 3:1
     
    10:34
    New Jersey se následně nedomluvilo a píská se icing. Hra bude pokračovat po pravici Schneidera, který má špatné statistiky a dnes je nejspíše nevylepší.
     
    11:18
    Na třetí bod v utkání útočil Brayden Point, jenž se před branku dostal od pravého mantinelu. Na hranici brankoviště zakončoval mezi betony, ale Schneider si celou situaci pohlídal.
     
    11:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po komerční přestávce se Tampa prosazuje počtvrté a hosté jsou na ručník! Po střele od modré čáry se po sérii tečí dostal u pravé tyčky ke kotouči CÉDRIC PAQUETTE, jenž rychlou střelou překonal Schneidera jako čtvrtý hráč v první třetině. Asistence: Ryan Callahan a Dan Girardi.
    11:25 Cédric PAQUETTE - 4:1
     
    12:41
    Hra bude pokračovat přesilovkou domácích, hosté jsou opravdu na ručník a bůhví, jak to s nimi dneska dopadne. Miles Wood dostává dvě minuty za držení.
     
    13:20
    Brayden Point zakončoval mezi kruhy, ale rána mu nevyšla. Nahrával tak na levý kruh, ale rána Stevena Stamkose do poloodkryté branky nevyšla.
     
    14:00
    Aktivita pokračovala a nyní střílel z pravého kruhu Nikita Kučerov. Jeho svižná rána z voleje ale byla Schneiderem chycena. Pokračuje se vhazováním po jeho levici.
     
    14:36
    V posledních sekundách přesilovky se pokoušel prosadit ještě Alex Killorn, ale jeho rychlá rána z mezikruží skončila na Schneiderovi. Následně Devils vyhodili a druhé oslabení nyní přežili.
     
    14:59
    Ryan Callahan si následně najel po pravé straně do ofsajdu a hra bude pokračovat ve střední třetině. Lightning hrají o dva levely výše, než jejich dnešní soupeř.
     
    15:26
    Kyle Palmieri se dostal do zakončení u pravé tyčky, ale zblízka se mu nepovedlo zakončit ideálně. Pokus hostujícího útočníka skončil nad brankou.
     
    15:51
    Do zakončení jednou rukou se následně podél pravého mantinelu dostal Jesper Bratt. Hostující útočník zakončoval na přední tyčku, ale Domingue zakročil.
     
    15:51
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Dan Girardi – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:11
    Hosté sice hrají přesilovku, ale nezačali vůbec dobře. Domácí protlačili kotouč mimo pásmo a ten se dostal až ke Schneiderovi, jenž musel hru přerušit.
     
    16:43
    Následně se Devils pokoušeli něco vymyslet, ale jejich přesilovka je velice špatná a Bleskům se povedlo opět vyhodit. Hosté první lajnu střídají.
     
    17:15
    Konečně se nám následně kombinací hosté ukázali. Damon Severson dostával přihrávku na levý kruh, ale jeho svižná rána skončila na bránícím hráči.
     
    17:51
    Domácí v plném počtu.
     
    19:01
    Probíhá poslední minutka první třetiny. Domácí celek je za brankou Schneidera a pokouší se něco vymyslet. Spíše ale uklidní hru a nebude se nikam hnát.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla ofenzivní smršť domácího celku, který má po první třetině již nadstandardní náskok. Devils sice začali aktivně, ale poté během necelých deseti minut dostali tři branky, postupně se trefili Alex Killorn, Brayden Point a Tyler Johnson. Za hosty sice snížil Stefan Noesen, ale tečku za třetinou udělali domácí, tříbrankový náskok navrátil Cédric Paquette.

    Střely na branku: 11:10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Blake Coleman se pokoušel dostat do útoku, ale najel si do ofsajdu. Travis Zajac byl na pravém křídle dříve v pásmu a pokračuje se tak ve střední třetině.
     
    21:45
    Hraje se zatím v takovém vlažném tempu. Hosté napadají a čekají na chyby, Tampa Bay je směrem dopředu taková pomalejší a do ničeho se nedostává.
     
    22:33
    Druhou přesilovku si zahrají hosté. Braydon Coburn u mantinelu podrazil Palmieriho a hosté se mohou vrátit zpátky do duelu v přesilové hře.
     
    23:05
    Hosté ale pokračují i nyní ve špatné přesilovce. Devils se do ničeho nedostali a domácí celek vyhodil již dvakrát mimo obranné pásmo.
     
    23:39
    Louis Domingue zachytil střelecký pokus od modré i následný závar. Domácí se tak dostali do protiakce, Anthony Cirelli ovšem zakončoval z levé strany nad branku.
     
    24:05
    Taylor Hall následně hledal z pravého kruhu Nica Hischiera, jenž stál před branku. Švýcarský útočník kotouč tečoval, ale Louis Domingue parádně zasáhl!
     
    24:34
    Domácí v plném počtu.
     
    25:08
    Navrátilec z trestné lavice Braydon Coburn následně dostával přihrávku na modrou čáru. Vysoký bek střílel z první, ale branku Coryho Schneidera se mu trefit nepovedlo.
     
    25:57
    Přihrávku za obranu následně dostával Kyle Palmieri, jenž se pokoušel dostat přes McDonagha do zakončení. Domácí bek jej ale parádně ubránil a hostující hráč se ke střele nedostal.
     
    26:39
    První komerční přestávka druhé třetiny. Sledujeme zatím vyrovnaný duel v prostřední části, logicky se snaží hrát hosté a domácí to hrají spíše na protiútoky. Nyní se Lightning píská ofsajd.
     
    27:15
    Následně se pokoušel překvapit Schneidera v brance Hedman. Švédský bek zakončoval od levého mantinelu na přední tyčku, ale americký brankář pohotově zasáhl.
     
    27:33
    Louis Domingue musel zasahovat. Nahození od modré čáry tečoval Taylor Hall a na dorážku byl připraven Travis Zajac. Brankově se ani jeden z hostů ale neprosadil.
     
    28:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    A když se hostům nedaří dávat branky do správné branky, najdou si tu jinou. Sami Vatanen projede zítra highlighty celého internetu, Coryho Schneidera překonal parádně z otočky mezi betony. Autorem branky je nakonec určen BRAYDEN POINT. Bez asistence.
    28:30 Brayden POINT - 5:1
     
    29:50
    Po nahození od modré čáry se pokoušel nadvakrát prosadit Kyle Palmieri, ale tomu se zblízka nepovedlo prostřelit pozorného domácího brankáře.
     
    30:29
    Následně si po levé straně najel do pásma Taylor Hall, který ale zakončoval jen do připraveného brankáře domácích. Po komerční přestávce se bude pokračovat vhazováním.
     
    30:46
    Po vhazování zkoušel štěstí obránce Ryan McDonagh. Cory Schneider ale jeho ránu viděl a kotouč ukryl ve své rukavici. Pokračovat se tak bude po jeho pravici.
     
    31:53
    Devils se dostali do postupné akce, kterou zakončoval střelou po ledě od modré čáry Jesper Bratt. Hostující mladík ale střílel jen do betonů připraveného Dominguea.
     
    32:37
    Domácí celek byl nyní blízko šesté brance. Nikita Kučerov ujel po pravé straně společně s Johnsonem proti jednomu obránci. Neujala se ovšem střela ruského střelce ani dorážky Johnsona.
     
    34:05
    Bez přerušení se pokračuje a hraje se spíše jen před brankou Coryho Schneidera. Domácí tlačí, ale už se tolik do zakončení nežene. Hosté jen sledují a čekají, co bude.
     
    34:55
    Miles Wood se podél pravého mantinelu dostal do rychlého útoku, který zakončoval z kruhu na vzdálenější tyčku. Louis Domingue ale pozorný i nyní, aktuálně zakročil betonem.
     
    36:10
    Hráči Devils nadále napadají rozehrávku domácích, ale ti hrají s naprostým klidem. Druhé dějství nám zatím nabídlo jednu branku, kterou dali sice hosté, ale do špatné branky.
     
    36:56
    Cory Schneider předvedl další zákrok. Ryan McDonagh poslal nahození těsně vedle branky, nejspíše to mělo být na teč. Nikdo se k ní ale nedostal a Schneider chytá.
     
    37:10
    Aktivně si před branku Devils najel obránce Michail Sergačjov. Ten zakončoval k levé tyčce, ale Schneider si připsal další úspěšný zákrok. Tampa nadále vede o čtyři branky.
     
    37:36
    Další pokus letěl na branku Schneidera, i nyní si americký brankář poradil. Následně se hráči obou celků dostali do potyčky, která ale bitku nakonec nenabídla. Vylučovat se nebude.
     
    38:13
    Na pravý kruh si najel Jesper Bratt, jenž se pokoušel skórovat pokusem na první tyčku. Louis Domingue byl ovšem pozorný a švédský útočník si bude muset na první branku počkat.
     
    38:48
    Po dlouhé době uvidíme přesilovku. Brayden Point byl zasažen hokejkou do obličeje, dvouminutový trest za nepovolenou hru inkasuje obránce Ben Lovejoy.
     
    39:58
    Domácí se do ničeho dlouho nedostali, až v posledních sekundách. Tyler Johnson posílal puk z levého kruhu do brankoviště, kde si ale Schneider poradil a následně zazněla závěrečná siréna druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla snahu Devils, která byla ovšem marná a brankově se New Jersey neprosadilo. Domácí celek hrál s naprostým klidem a dostával se do šancí pravidelně. Jediná branka prostředního dějství padla z hokejky Samiho Vatanena, jenž překonal vlastního brankáře. Brayden Point byl posledním hráčem, jenž se dotkl kotouče a zažívá tak tříbodový večer.

    Střely na branku: 26:21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Hosté hrají na startu v oslabení, ale moc to tak nevypadá. Ve třech se hráči Devils dostali do útoku, ale rána Andyho Greenea z levého kruhu přesná nebyla.
     
    40:48
    Hosté v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:10
    Aktivně si najel do útočné třetiny Pavel Zacha, který se rázem zjevil sám před brankářem Lightning. Český útočník mířil do pravé šibenice, ale branku nakonec minul.
     
    42:41
    Tampa je zatím na startu třetí třetiny lehce nevýrazná. Po aktivitě hostů se chtěli domácí dostat do útoku, ale vyhození skončilo icingem a hra bude pokračovat po levici Dominguea.
     
    43:25
    Následné snažení Devils bylo zakončeno pokusem Seneyho z mezikruží. Hostující mladík ale netrefil branku, mířil do pravé šibenice, ale nakonec se neprosadil.
     
    44:20
    Puk do třetiny následně zavezl Taylor Hall, který jej připravil Blakeu Colemanovi. Hostující útočník to zkoušel od pravého mantinelu, ale branku nakonec netrefil.
     
    45:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Pointovi nevyšla střela z pravého kruhu a přišel protiútok Devils, který končí gólem! JESPER BRATT šel individuálně po levé straně, následně švédský mladík zakončoval ke vzdálenější tyčce a Domingue nedokázal zasáhnout. Bez asistence.
    45:21 Jesper BRATT - 5:2
     
    46:34
    Braydon Coburn následně nahazoval od modré čáry a Schneider jeho pokus ukryl v lapačce. Hra se přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce.
     
    46:49
    Brett Seney si rychle najel do pásma a zadovkou přihrával na Jakovleva. Ten střílel od levého mantinelu, ale rána ruského beka nebyla přesná a puk skončil nad brankou.
     
    47:46
    Akce na obou stranách. Nejdříve se nedomluvili hokejisté New Jersey, následně se do útoku dostali domácí. Victor Hedman posílal bekhend před branku, ale ani tam nikdo nezakončoval.
     
    48:58
    Dobrou přihrávku mezi kruhy dostával Miles Wood, jenž svižně zakončoval. Hostující hráč se ale neprosadil, Louis Domingue předvedl dobrý zákrok a drží domácí celek!
     
    49:05
    Hned po vhazování to zkoušel od modré čáry Will Butcher, ale Louis Domingue pohotově zakročil. Aktivita New Jersey v útoku nicméně pokračuje.
     
    49:29
    Po vhazování ve střední třetině se mezi obránce dostával Marcus Johansson. Švédský útočník se dostal mezi kruhy, ale přes těsnou obranu nezakončil. Louis Domingue nicméně kotouč v lapačce ukryl.
     
    49:57
    Snad poprvé v utkání se nám připomenul Steven Stamkos. Domácí útočník střílel z levého kruhu na přední tyčku, ale Cory Schneider zasáhl ramenem a puk vytěsnil.
     
    51:22
    Aktivně si do útočné třetiny najel Travis Zajac, který mezi kruhy zakončoval. První volba Devils v draftu roku 2004 střílela vedle branky, neujal se ani bekhend Colemana z pravé strany.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:05
    Mathieu Joseph se dostával zpoza branky do zakončení. Aktivně se dostával před branku, ale Schneider skvěle zasáhl. Hostující brankář následně zakročil ještě jednou, úžasně se přesunul a vynuloval domácího útočníka podruhé!
     
    52:38
    Do útoku se následně dostali hosté. Sami Vatanen chce napravit vlastní branku a nadvakrát zakončoval. Nejdříve trefil beka, druhá rána skončila v lapačce Dominguea.
     
    53:30
    New Jersey už má jen málo času na zdramatizování současného stavu. Hosté jsou od poloviny utkání aktivnějším celkem, ale domácí se zase nikam hnát nemuseli.
     
    54:24
    Cédric Paquette následně nahazoval do útočné třetiny, ale jeho dloubáček skončil mezi diváky. Rozhodčí přerušuje a hra bude pokračovat po komerční přestávce vhazováním ve střední třetině.
     
    55:20
    Taylor Hall nyní viděl volného Blakea Colemana, který mohl postupovat sám na branku. Druhý jmenovaný ale přihrávku nezachytil a z potenciálního protiútoku sešlo.
     
    56:05
    Zpoza branky se pokoušel prosadit Jesper Bratt, jenž je střelcem poslední branky duelu. Švédský hráč zakončoval snad natřikrát, ale Domingue si levou tyčku pohlídal.
     
    57:05
    Devils se sice pokouší ještě něco udělat, ale už je nejspíše rozhodnuto. Stefan Noesen to zkoušel mezi kruhy, ale Louis Domingue už více branek pouštět nechce.
     
    58:12
    Pohledná akce hostujícího celku byla zakončena pokusem Taylora Halla z pravého kruhu. Produktivní hráč Devils mířil na přední tyčku, ale Louis Domingue se skvěle přesunul a zasáhl!
     
    58:35
    Další zákrok pro domácího brankáře, jenž parádně zastupuje zraněného Vasilevského. Mezi kruhy byl Damon Severson, ale ani on se neprosadil.
     
    59:08
    Do útočné třetiny si najel Will Butcher, který našel na modré čáře Seneyho. Ten z první zakončoval, ale Louis Domingue opět pozorný. V posledních sekundách se úplně nenudí.
     
    59:35
    Pohlednou kombinaci zakončoval z levého kruhu Pavel Zacha. Brněnský rodák mířil k levé tyčce, ale Domingue zakročil lapačkou a připsal si finální zákrok večera!
     
    Konec zápasu.
     
    Tampa Bay přidává další výhru do ligové tabulky a nadále se drží na topu NHL. O její výhře dnes rozhodla první třetina, kterou Lightning vyhráli 4:1! Devils se zpátky do utkání nedostali a prohrávají 2:5. Za domácí se dvakrát prosadil produktivní Brayden Point, mimo něj se trefili ale i Alex Killorn, Tyler Johnson a Cédric Paquette. Za hosty se trefili Stefan Noesen a Jesper Bratt.

    Střely na branku: 35:35
    Diváci: 19 092
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brayden Point (TBL) 2+1
    2. Nikita Kučerov (TBL) 0+2
    3. Ryan McDonagh (TBL) 0+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Erik Černák (TBL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:00
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:04
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (03:51:36)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Killorn (Joseph), 8. B. Point (Kučerov, Hedman), 10. T. Johnson (B. Point, Kučerov), 12. Paquette (Callahan, Girardi), 29. B. Point – 10. Noesen (Seney), 46. Bratt


    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačjov – Gourde, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Vatanen, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Wood, Zajac, Coleman – Boyle, Seney, Noesen.

    Rozhodčí: Pochmara, Peel – MacPherson, Brisebois

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri