Tampa – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
Anaheim Ducks
Pondělí 26.11.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:09
    Právě Yannick Weber bude muset pykat za hákování, takže pro změnu příležitost pro Ducks. Dnes je to opravdu jeden trest za druhým na obou stranách.
     
    43:34
    Je tu možnost pro Kačery. Matt Irwin totiž zahrál vysokou holí do obličeje soupeře a musí za to jít za katr. Takže hostující početní výhoda.
     
    42:47
    Nashville si hned na startu poslední části zahraje další přesilovku. Kossila totiž dostal dvě minuty za podrážení a Anaheim se bude muset bránit.
     
    37:21
    Začíná se nám na ledě přiostřovat. Rvačku si střihli Josh Manson a Ryan Hartman, oba za to dostanou dvě minuty za hrubost. Montour navíc trest za stejný prohřešek ještě jednou . Oběma týmům nejspíš prospěje přestávka mezi druhou a třetí třetinou.
     
    35:56
    Menší tresty za hrubost v předchozí situaci jdou odpykat Nick Bonino a Brandon Montour, rozhodčí udělili dvě minuty spravedlivě na obou stranách.
     
    34:09
    S tresty se nám ve druhé třetině roztrhl pytel. Kossila podrazil soupeře a jde pykat. Anaheim tedy bude hrát zhruba půl minuty opět ve třech proti pěti.
     
    32:33
    Máme tu další vyloučení. Nashville si zahraje přesilovku čtyři na tři, protože Ryan Getzlaf hákoval soupeře. To je zajímavá možnost pro Predátory.
     
    31:42
    Chystá se vyloučení na obou stranách, jak ukazuje rozhodčí. Za hákování si z hostující strany míří sednout Adam Henrique, za Nashville jde pykat menší trest Filip Forsberg. Ten se provinil držením hole.
     
    22:26
    Stejně jako první třetinu, i tu druhou začíná Nashville oslabením. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Irwin, který si bude muset odpočinout na trestné lavici.
     
    13:08
    V první třetině si přesilovou hru zahrají také domácí. Jakob Silfverberg totiž vyfasoval menší trest za vysokou hůl a jeho celek se bude nějakou dobu bránit ve čtyřech.
     
    06:36
    Zároveň je tu druhý trest v krátké dobře pro domácí. Tentokrát rozhodčí za katr poslali Craiga Smithe, který vrazil soupeři hokejku do obličeje. Další šance pro Ducks.
     
    04:09
    Anaheim si zahraje první přesilovou hru dnešního zápasu. Dvě minuty za hákování Getzlafa dostává Ryan Johansen, který bude doufat, že za katrem zůstane celou dobu trestu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. Watson (Bonino, Sissons), 26. Bonino (Sissons), 39. Watson (Josi, Fiala), 43. C. Smith (F. Forsberg, Ekholm), 59. Watson (Ellis, Josi) – 23. Henrique (Rakell, Montour), 40. O. Kaše (M. Pettersson)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Y. Weber, Irwin – F. Forsberg, Johansen, Fiala – Järnkrok, Bonino, C. Smith – Sissons, Watson, Hartman – Salomäki, F. Gaudreau, Grimaldi.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Manson, Montour, M. Pettersson, Dotchin, Šustr – Rakell, Getzlaf, O. Kaše – Åberg, Henrique, Silfverberg – Cogliano, Kesler, Sherwood – N. Ritchie, Kossila, Gibbons.

    Rozhodčí: Kozari, Rooney – Gibbs, Murray

    Diváci: 17 167
    bahis siteleri