Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
konec
New York Islanders
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Washington Capitals
Úterý 27.11.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    59:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals zahustili prostor mezi kruhy a překazili křižnou přihrávku. Z obranného pásma vyjel ALEXANDR OVEČKIN a pod mírným tlakem vracejícího se Barzala dovezl kotouč do nikým nehlídané branky. Ruský forvard dnes neměl úplně nejlepší den, ale i tak si na své konto připisuje už osmnáctý přesný zásah. Asistence: Tom Wilson, Nicklas Bäckström.
    54:21 Tom WILSON - 1:3
     
    54:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostům se oddechový čas během vlastní přesilovky nesmírně vyplatil. Elitní formace zůstala ne ledě po celé dvě minuty a vstřelila dost možná klíčový gól! Bäckström přihrál na koncovou čáru Ellerovi, který z první předal puk TOMU WILSONOVI a ten se golfákem z mezikruží nemýlil. Asistence: Lars Eller, Nicklas Bäckström.
    27:58 Nic DOWD - 1:2
     
    27:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Čtvrtý útok Capitals v poslední době funguje náramně a teď to potvrzuje gólem na 2:1! Domácí špatně načasovali střídání a jejich soupeři měli volnou cestu do útočné třetiny. Jaškin na sebe nalákal Boychuka a zadovkou připravil vynikající pozici pro NICA DOWDA, jenž nechytatelným švihem uklidil puk těsně pod břevno. Asistence: Dmitrij Jaškin, John Carlson.
    02:50 Tom WILSON - 1:1
     
    02:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté rychle odpovídají na inkasovanou branku a srovnávají na 1:1! Bäckström ideálně načasoval přihrávku skrz střední pásmo a našel rozjetého TOMA WILSONA, jenž vystřelil švihem z pravého bodu pro vhazování a z gólu se raduje už ve čtvrtém utkání v řadě! Asistence: Nicklas Bäckström, Madison Bowey.
    00:36 Valtteri FILPPULA - 1:0
     
    00:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je hodně svižný začátek od domácích hokejistů, kteří po šestatřiceti vteřinách slaví vedoucí gól! Carlson v obranném pásmu nedokázal uklidnit situaci a dostal puk jen na Komarova. Pulock pak přihrál na VLTERRIHO FULPPULU, jenž se vydal k mezikruží a bekhendem překonal Holtbyho. Asistence: Ryan Pulock, Leo Komarov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Filppula (Pulock, Komarov) – 3. T. Wilson (Bäckström, Bowey), 28. Dowd (Jaškin, Carlson), 55. T. Wilson (Eller, Bäckström), 60. Ovečkin (T. Wilson, Bäckström)


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Komarov, Filppula, Kühnhackl – Clutterbuck (A), Fritz, M. Martin.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson (A), Kempný, Bowey, Djoos – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Connolly, Eller, J. Vrána – Smith-Pelly, Boyd, Burakovsky – Stephenson, Dowd, Jaškin.

    Rozhodčí: Anderson, O´Halloran – Devorski, Barton

    Diváci: 9 072
    bahis siteleri