Toronto – Boston 4:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:7 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:7 (0:3, 3:2, 2:2)
Columbus Blue Jackets
Úterý 27.11.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Seth JONES - 5:7
     
    58:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté po vyhraném vhazování vsítili nejspíš rozhodující gól! SETH JONES poslal puk z vlastního pásma do prázdné klece Detroitu. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
     
    58:17
    Bernier je opět na střídačce!
    57:48 Anthony MANTHA - 5:6
     
    57:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    O zápletku je postaráno! ANTHONY MANTHA po průniku do útočného pásma sjel do pravého kruhu a střelou pod vyrážečku vsítil kontaktní gól! Asistence: Trevor Daley, Dennis Cholowski.
     
    57:05
    Detroit odvolal brankáře!
    43:34 Pierre-Luc DUBOIS - 4:6
     
    43:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže Detroit protestoval proti následující situaci, kdy se puk skutečně dostal za záda Berniera. Důvodem kontroly videa bylo nedovolené bránění brankáři, k němuž nedošlo a branka skutečně platí. Vše přitom nasvědčovalo tomu, že hra byla přerušena ještě před úspěšnou dorážkou. Autorem gólu je PIERRE-LUC DUBOIS. Asistence: David Savard, Artěmij Panarin.
     
    43:34
    Detroit požádal o kontrolu videa a rozhodčí se musí situací zabývat. Oficiální challenge.
    43:34 Gól Columbusu by platit neměl
     
    43:34
    Rozhodčí nakonec uznává gól Columbusu! Ale okamžitě odchází k videu po protestech domácí střídačky. Puk nejspíš brankovou čáru nepřešel.
     
    43:34
    Rozhodčí rozpažil, gólu Columbus nedosáhl. Savardova rána z pravého kruhu skončila na tyči a odrazila se Bernierovi do zad a směrem do branky. Podle všeho domácí zachránili na poslední chvíli situaci.
     
    41:16
    Detroit si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení obdržel Jenner.
    40:39 Anthony MANTHA - 4:5
     
    40:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    To je vstup do třetí třetiny! Domácí po ubráněném oslabení vyrazili do útoku a vsítili kontaktní gól! Larkin po přejetí útočné modré přenechal zadovkou kotouč ANTHONYMU MANTHOVI, jenž střelou na vzdálenější tyče obstřelil lapačku Bobrovského. Asistence: Dylan Larkin, Frans Nielsen.
     
    38:22
    Cholowski se provinil na zadním mantinelu držením a odchází na trestnou lavici.
    37:43 Dennis CHOLOWSKI - 3:5
     
    37:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku. Po dlouhém zápolení za brankou se puk dostal k DENNISU CHOLOWSKIMU, jenž ránou od modré snižuje na 3:5. Asistence: Frans Nielsen, Thomas Vanek.
     
    37:10
    Vylučuje se na straně Blue Jackets. Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Atkinson.
     
    34:07
    Obrovská šance domácích! Z první pálil z pravého kruhu Larkin, Bobrovskij vyrazil před sebe a Mantha okamžitě dorážel. I jeho střelu ruský brankář vyrazil a hosté poté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    30:55
    Právě Larkin se hned vzápětí dopustil faulu vysokou holí a odchází na trestnou lavici.
    28:05 Mike GREEN - 2:5
     
    28:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Chybu v rozehrávce hostů trestá MIKE GREEN, který zachytil přihrávku soupeře, najel si blíž k brance do levého kruhu a střelou nad rameno Bobrovského koriguje skóre. Bez asistence.
    26:40 Boone JENNER - 1:5
     
    26:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je tu další gól v kleci Detroitu. Hosté vyrazili do přečíslení čtyř proti dvěma a Murray našel na levé straně BOONE JENNERA, který přehodil přesouvajícího se Berniera. Asistence: Ryan Murray, Nick Foligno.
    25:02 Markus NUTIVAARA - 1:4
     
    25:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    MARKUS NUTIVAARA se dostal k puku na modré čáře a prudkou ránou zaznamenal čistý průstřel brankáře Berniera, který poprvé kapituluje. Asistence: Ryan Murray, Markus Hannikainen.
    20:44 Gustav NYQUIST - 1:3
     
    20:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Šťastný gól domácích dostal za záda Bobrovského GUSTAV NYQUIST. Tomu se podařilo usměrnit střílenou přihrávku DeKeysera vysokým obloučkem za hostujícího brankáře. Asistence: Danny DeKeyser, Anthony Mantha.
     
    20:01
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Jonathan Bernier.
    16:04 Artěmij PANARIN - 0:3

    via Gfycat

     
    16:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo ke gólu jen krátké setrvání v útoku. ARTĚMIJ PANARIN střelou z pravého kruhu přehodil Howardovu lapačku. Asistence: Zach Werenski, Josh Anderson.
     
    15:03
    Trevor Daley putuje na trestnou lavici za sekání. Komerční pauza.
     
    12:48
    Velká šance domácích. Bobrovskij nadvakrát vyrazil puk jen před sebe, kam si sjel Martin Frk, ale jeho prudká střela trefila jen beton hostujícího brankáře.
    09:51 Josh ANDERSON - 0:2
     
    09:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hrubka v domácí obraně, kterou narušil u modré čáry JOSH ANDERSON, jenž si protečoval puk do útočného pásma a vyrazil směrem na Howarda. Andersonovi se střelou z pravého kruhu podařilo trefit mezírku mezi rukou a tělem domácího brankáře. Bez asistence. Boone Jenner.
    07:34 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    07:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus ale přeci jen nachází skulinu v obraně domácích! PIERRE-LUC DUBOIS dostihl nahozený puk, který se od zadního mantinelu odrazil před brankoviště a kličkou do levé strany obhodil Howardův beton. Asistence: Artěmij Panarin, Cam Atkinson.
     
    02:13
    Je po přesilovce. Dvě minuty za podražení odpyká hostující Atkinson.
     
    00:34
    Hodně rychle se vylučuje. Dvě minuty za krosček vyfasoval domácí Rasmussen.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 21. Nyquist (DeKeyser, Mantha), 29. Green, 38. Cholowski (Nielsen, Vanek), 41. Mantha (D. Larkin, Nielsen), 58. Mantha (Daley, Cholowski) – 8. Dubois (Panarin, Atkinson), 10. J. Anderson (Jenner), 17. Panarin (Werenski, J. Anderson), 26. Nutivaara (R. Murray, Hännikäinen), 27. Jenner (R. Murray, N. Foligno), 44. Dubois (D. Savard, Panarin), 59. S. Jones (Dubois)


    Detroit Red Wings: Howard (21. J. Bernier) – Green, Daley, Cholowski, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser – Mantha, D. Larkin (A), Abdelkader (A) – Athanasiou, Nielsen, Nyquist – Rasmussen, Glendening, Bertuzzi – Vanek, J. de La Rose, Frk.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Duclair, Wennberg, Dubinsky – Hännikäinen, Riley Nash, Sedlák.

    Rozhodčí: Lambert, Watson – Driscoll, Murray

    Diváci: 17510
    bahis siteleri