Columbus – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:4 (kon.)
Boston – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Nashville – Arizona 0:3 (kon.) | Winnipeg – Chicago 6:5 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 3:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
Buffalo Sabres
Pátek 30.11.2018, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Girardi mohl rozhodnout ale ze středové čáry branku minul.
    54:19 Cédric PAQUETTE - 5:4
     
    54:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další střela proti které Hutton nemohl příliš mnoho udělat. Sergačjov přes osu hřiště nabruslil na levé křídlo, načež zastavil puk pro CÉDRICA PAQUETTEHO, který taženou střelou poslal křižnou střelu do pravé spojnice. Asistence: Michail Sergačjov a Ondřej Palát.
    53:22 Kučerov trefil pouze tyč!
     
    53:22
    Kučerov měl na své holi možná rozhodující branku! V přečíslení dostal přihrávku na pravou stranu, ale místo zcela odkryté branky trefil pouze vzdálenější tyč!
     
    45:37
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., nedovolené bránění).
    44:12 Steven STAMKOS - 4:4
     
    44:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Lightning prosazují z přesilové hry. Po vhazování posunul puk Kučerov na Hedmana, který po naznačené střele nabil kotouč STEVENU STAMKOSOVI, který z levého kruhu prostřelil Huttona. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
     
    44:05
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Johan Larsson – 2 min., podrážení).
    42:29 Tage THOMPSON - 3:4
     
    42:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Do vedení se znova dostávají hostující Sabres. Mittelstadt si dojel vyraženou střelu a po objetí branky přenechal puk na levém kruhu TAGE THOMPSONOVI, který přes bránící hráče překonal Domingueho. Asistence: Casey Mittelstadt.
     
    38:43
    Bogosianovo nahození prošla za Domingueho! Brankáře Lightning teď zachránila dobře postavená branková konstrukce.
     
    31:45
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Johan Larsson – 2+2 min, vysoká hůl).
    25:39 Sam REINHART - 3:3
     
    25:39
    Sabres právě vstřelili branku!
    Začínáme od nuly! Nelson střílenou přihrávkou od levého hrazení poslal puk na pravou tyč, kde v osobním souboji dobře nastavil brusli SAM REINHART, od níž se puk odrazil za brankovou čáru. Úmyslné kopnutí zde nebylo. Asistence: Jack Eichel a Casey Nelson.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Zach Bogosian – 2 min. + 10 min. osobní trest, krosček).
    15:55 Nikita KUČEROV - 3:2
     
    15:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Vedení jde zpět na stranu Tampy. Po propadu hostů korigoval přečíslení tři na jednoho na pravém křídle Point, který stáhl hru na osu hřiště na NIKITU KUČEROVA. Ten vzal koncovku na sebe a zápěstím poslal puk přesně pod horní tyč. Asistence: Brayden Point a Erik Černák.
     
    11:50
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jack Eichel – 2 min., vražení na hrazení).
     
    11:44
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Mathieu Joseph – 2 min., hákování).
    10:28 Alex KILLORN - 2:2
     
    10:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rychlá reakce domácích na dvě inkasované branky. Miller se natlačil před Mittelstadta a z těsné blízkosti prověřil Huttona. Ten první pokus vytěsnil pouze k levému kruhu, kde pohotově dorážel do odkryté branky ALEX KILLORN. Asistence: J. T. Miller.
    09:45 Sam REINHART - 1:2
     
    09:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Během minuty Sabres otáčí vývoj zápasu. V souboji o puk Eichel přistrčil kotouč na SAMA REINHARTA, proti kterému zasáhl Dominigue vyrážečkou. Zásahem puk ale vymrštil pouze do vzduchu a po odrazu ramene se odrazil do branky. Asistence: Jack Eichel a Zach Bogosian.
    08:42 Rasmus RISTOLAINEN - 1:1
     
    08:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Ristolainen za Elieho pomoci vytáhl hru na modrou čáru, odkud vyslal RASMUS RISTOLAINEN přesnou střelu do levé tyče, od níž se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Rasmus Ristolainen a Remi Elie.
    02:59 Dan GIRARDI - 1:0
     
    02:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Aktivitou se domácí dostávají do vedení. Hutton přišel o svou hůl, což využil Killorn, který po zajetí za branku nahrál DANU GIRARDIMU před bližší tyč, odkud svůj první pokus poslal pouze do betonů Huttona, následná dorážka už ale šla za záda brankáře Sabres. Asistence: Alex Killorn a Victor Hedman.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 3. Girardi (Killorn, Hedman), 11. Killorn (J. T. Miller), 16. Kučerov (B. Point, Černák), 45. Stamkos (Hedman, Kučerov), 55. Paquette (Sergačjov, Palát) – 9. Ristolainen (Ristolainen, Elie), 10. S. Reinhart (Eichel, Bogosian), 26. S. Reinhart (Eichel, C. Nelson), 43. T. Thompson (Mittelstadt)


    Tampa Bay Lightning: Domingue (Ingram) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačjov – Gourde, Stamkos, Joseph – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, J. T. Miller – Palát, Paquette, Callahan.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe, Ristolainen, Dahlin, Bogosian, Beaulieu, C. Nelson – Skinner, Eichel, S. Reinhart – T. Thompson, Mittelstadt, Okposo – Rodrigues, Sobotka, Pominville – Elie, Jo. Larsson, Girgensons.
    bahis siteleri