Liberec – Žďár n/S 17:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
17:0 (9:0, 3:0, 5:0 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 30.11.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    64:53
    Ondřej Kříž mohl zabránit samostatným nájezdům. Škoda pro Liberecké, že zpoza obránce vyslal pěknou střelu pouze do břevna, které se hlasitě ozvalo!
     
    61:46
    Petr Gajda uháněl úplně sám na branku, nicméně zakončení mezi betony nedotáhl do úspěšného konce!
     
    56:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši znovu udeřili. Vojtěch Polák našel z pravého rohu ofenzivní zóny mezi kruhy stojícího MIKULÁŠE JENČOVSKÉHO, jehož okamžitá střela propadla Havlíkovi až za čáru! Asistence: Vojtěch Polák, Filip Kříž.
     
    56:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je nakonec využita! Martin Böm zakončil bleskurychlou rozebírku hostujícího čtyřlístku křižnou přihrávkou na JAKUBA HUJERA, který zamířil do odkryté klece. Asistence: Martin Böhm, Petr Gajda.
     
    54:49
    Po nádherné kombinaci pálil bez přípravy Jakub Šedivý, jehož dělovka z mezikruží mířila o malinký kousíček mimo!
     
    54:40
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pelikán – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:24
    Vít Bačkovský ze slušné pozice minul. Žďár opět mohl platit vysokou cenou, Bennet Rossmy totiž z brejku mířil sám na branku. Snažil se zakončit bekhendem mezi gólmanovy nohy, což Havlík přečetl!
     
    51:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    One man show DAVIDA PUTZE! Tygr si v rohu útočného pásma přivlastnil puk, obhodil si s ním dva soupeře, a poté bekhendem dokonal ódu na hokejovou radost. 15:0! Asistence: Jakub Hladík.
     
    45:42
    Po křižné přihrávce okamžitě zakončoval z levého kruhu Lukáš Plos. Na hattrick však zatím nedosáhl, střela lízla síť pouze z boku!
     
    44:44
    Měchura pěknou bekhendovou přihrávkou připravil tutovku Jakubu Hujerovi, jehož zakončení z mezikruží trefilo navrátivšího Filipa Havlíka do hrudi!
     
    42:18
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou: ze hřiště odchází Prchlík, přichází Havlík.
     
    42:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná akce Tygrů pramení ve čtrnáctý gól. Tomáš Trunda se prohnal po levém křídle, načež našel na ose hřiště číhajícího DAVIDA PUTZE, jenž snadno prostřelil Prchlíka. Ten se opět vydává střídat. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    41:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třináctka je pro Liberecké v dnešním případě rozhodně šťastné číslo. ADAM MĚCHURA totiž z pravého kruhu rychlou střelou přidává další trefu! Bez asistence.
     
    39:59
    A ještě jedna tutovka! Martin Böhm našel zpoza brány Benneta Rossmyho. Gólman Prchlík byl natlačený u své levé tyče, jenže německému forvardovi zakončení trvalo příliš dlouho. Strážce žďárské svatyně se tedy stihl včas přemístit!
     
    39:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Účelná kombinace vede ke dvanáctému gólu. Vojtěch Polák nabídl kotouč mezi kruhy MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU. Ten nespekuloval a milimetrově přesnou ranou do horního růžku rozvlnil síť! Asistence: Bennet Rossmy.
     
    36:32
    Neskutečný zákrok Jaroslava Prchlíka! Gólman Plamenů se exkluzivně přesunul proti na první pohled formální střele Jakuba Masaře, kterého vybízel v přečíslení Hujer. Vzduchem prosvištěla lapačka!
     
    35:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se v předešlých minutách marně snažili o další gól, nicméně teď už je čekání konec! Luka Vodlan obdržel přihrávku do mezikruží. Přízemní ránu Slovince vykopl Prchlík před LUKÁŠE PLOSE, který ji dorazil do branky. Asistence: Luka Vodlan.
     
    34:57
    Martin Böhm se povedeně protáhl až mezi kruhy. Ještě posunul puk na Davida Putze, který jej zblízka poslal pouze do břicha Jaroslava Prchlíka!
     
    33:29
    Brankostroj se trošku zadrhl, i když šancí neubývá. Jakub Hladík pálil bez přípravy za přesouvajícího se Prchlíka, jenž skvěle zasáhl!
     
    30:42
    Mikuláš Jenčovský v přečíslení Liberce ztratil rovnováhu. Tím ovšem akce nekončila, Filip Kříž se snažil zpoza klece procpat černou gumu za beton. Ta skotačila na brankové čáře, leč nepřešla ji.
     
    29:40
    Velké šance na obou stranách! Nejprve pálil v přečíslení hostující Slanař bekhendem těsně vedle, aby o chvilku později nastřelil Tomáš Trunda v obdobné situaci betony.
     
    28:00
    Parádní akce Jakuba Hujera! Šikovný forvard se z pravého křídla natlačil až před branku. Zblízka poté pálil na Prchlíka, jehož zřejmě ochránila branková konstrukce.
     
    24:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pod Ještědem se čepuje rychlá desítka! Tygři vyrazili do rychlého brejku. Bennet Rossmy z levé strany věděl o LUKÁŠI PLOSOVI, jenž najížděl před brankoviště. Adresoval mu tedy přesný pas, po kterém druhý jmenovaný s lehkostí poslal touš za Prchlíka. Asistence: Bennet Rossmy, Jakub Hladík.
     
    24:10
    Filip Kříž měl před sebou prostor na levém křídle. Využil jej tedy až k nájezdu před Jaroslava Prchlíka, kterého zblízka trefil do hrudi!
     
    16:56
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou: ze hřiště odchází Havlík, přichází Prchlík.
     
    16:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Filip Havlík si tento moment za rámeček rozhodně vystavit nenechá. Vojtěch Polák urazil velkou vzdálenost, načež nabídl šanci FILIPU KŘÍŽOVI. Ten vystřelil na bližší tyčku. Zdálo se, že Havlík poměrně jednoduché zakončení zkrotí, avšak touš mu propadl za záda a je tu další střídání gólmanů! Asistence: Vojtěch Polák, Tomáš Trunda.
     
    11:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce přináší další liberecký zářez do pažby. Výborný přehled prokázal obránce Jakub Hladík, jehož přihrávka napříč útočným pásmem přistála na čepeli PETRA GAJDY. Ten pálil z pravého kruhu nemilosrdně! Asistence: Jakub Hladík, David Putz.
     
    10:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si ze svého soka nadále dělají trhací kalendář. BENNET ROSSMY se přes statickou defenzivu dostal až mezi kruhy a skvělou ranou do šibenice zvyšuje na 7:0! Asistence: Martin Böhm, Luka Vodlan.
     
    09:50
    Luka Vodlan mohl znovu navýšit skóre, když se snažil před brankou tečovat přihrávku za Havlíkův beton. Ten jej udržel pevně na ledě!
     
    08:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kouzlo nového gólmana budiž odčarováno. Žďárští opět propadli, domácí se tedy dostali do přečíslení tří na jednoho. Táhl jej zleva PETR GAJDA, který nic nevymýšlel, vzal to na sebe, a ranou na bližší tyč našel mezírku v Havlíkově postoji. Asistence: Jakub Šedivý, Tomáš Trunda.
     
    08:31
    Jakub Masař se obtočil kolem branky, kde mu soupeř nechal trestuhodně mnoho prostoru. Puk se snažil za čáru dorazit Adam Měchura, jenže Havlík, ač dezorientován, vyšel ze situace úspěšně.
     
    06:03
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou: ze hřiště odchází Prchlík, přichází Havlík.
     
    06:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy nepolevují a pokračují v destrukci soupeře. Ten měl nyní pořádnou smůlu! Přihrávku zpoza brány jeden z beků tečoval přímo na gólmanovy betony. Od těch se touš odrazil na hůl DAVIDA PUTZE, který už nemohl nedat. 5:0! Pro Prchlíka je to poslední kapka a střídá. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    04:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům nepomohl ani oddechový čas po třetí inkasované brance a znovu kapitulují. Ondřej Šíma nabídl střílenou přihrávku MARTINU BÖHMOVI, jenž pouze nastavil hokejku a nasměroval gumový nesmysl za nešťastného Prchlíka! Asistence: Ondřej Šíma, Mikuláš Jenčovský.
     
    02:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že nás čeká čistá exhibice. Tygři rozjeli bleskovou akci po pravé straně. Jakub Masař nastartoval do průniku Jakuba Hujera. Ten moc dobře věděl o volném ADAMU MĚCHUROVI, nabídl mu tedy kotouč před prázdnou branku. Zakončení už bylo formalitou! Asistence: Jakub Hujer, Jakub Masař.
     
    00:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ještě neuběhla ani minuta, a je tu další trefa domácích! Jakub Hujer vyslal z levého křídla povedenou křižnou přihrávku, do které se na kruhu bez přípravy opřel JAKUB MASAŘ. Prchlík se přesouval marně, 2:0! Asistence: Jakub Hujer, Jakub Šedivý.
     
    00:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se do svého soka zakousli už od první minuty. Lukáš Plos přihrál za branku na Benneta Rossmyho. Ten krotil kotouč nadvakrát, ale přesto jej včas poslal před brankoviště, odkud LUKA VODLAN otevírá skóre utkání! Asistence: Bennet Rossmy, Lukáš Plos.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Vodlan (Rossmy, Plos), 1. Masař (Hujer, Šedivý), 3. Měchura (Hujer, Masař), 5. Böhm (Šíma, Jenčovský), 7. Putz (Trunda), 9. Gajda (Šedivý, Trunda), 11. Rossmy (Böhm, Vodlan), 12. Gajda (Hladík, Putz), 17. Kříž (Polák, Trunda), 25. Plos (Rossmy, Hladík), 36. Plos (Vodlan), 40. Jenčovský (Polák), 42. Měchura, 43. Putz (Trunda), 52. Putz (Hladík), 57. Hujer (Böhm, Gajda), 57. Jenčovský (Polák, Kříž)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Slanař (ZNS)
    0:0   Böhm (LIB) (LIB)
    2. série:
    0:0   Procházka (ZNS) (ZNS)
    0:0   Masař (LIB) (LIB)
    3. série:
    0:0   Valkoun (ZNS) (ZNS)
    0:0   Putz (LIB) (LIB)
    4. série:
    0:0   Doležal (ZNS)
    0:0   Gajda (LIB) (LIB)
    5. série:
    0:0   Burda (ZNS) (ZNS)
    0:0   Kříž (LIB) (LIB)
    6. série:
    1:0   Plos (LIB) (LIB)
    1:0   Macek (ZNS) (ZNS)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Šíma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy, Gajda.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Prchlík (7.-17. a 43.-60. Havlík) – Macek (C), Beran, Pecka, Hebek, Pelikán (A) – Valkoun, Procházka, Kotrba, Elis, Burda, Bandy, Bačkovský, Brúha, Doležal, Staněk, Slanař.

    Rozhodčí: Bernat – Kajínek, Zavřel.
    bahis siteleri