Kladno – Jerigo Plzeň 7:4 (kon.) | Legie Příbram – Olympik Mělník B 2:8 (kon.) | Jablonec n/N – Rapid Ústí n/L 9:8 (kon.)
konec
FK Kladno
7:4 (4:1)
FC Jerigo 1994 Plzeň
Pátek 30.11.2018, 20:00 • MSH Kladno • 2. Futsal liga západ • 10. kolo
     
    39:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I vpádu dokázal MICHAL JARÁB poslat lobem přes tři čtvrtě hřiště přímo do prázdné brány. Tenhle moment je v utkání rozhodující. Kladenský hráč zároveň dovršil hattrick. Bez asistence.
     
    36:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól domácí určitě hodně uklidní. PAVEL STEJSKAL se ocitl zcela sám před prázdnou bránou poté, co mu přihrával z pravé strany Jaráb, a bez problémů zacílil do sítě. Asistence: Michal Jaráb.
     
    34:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle bude ještě hodně zajímavé! JAN ŠEBEK pronikl středem pole až před brankáře Kučero, kterého překonal střelou mezi nohy. Tohle bude ještě krutá pětiminutovka pro domácí celek. Bez asistence.
     
    33:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kombinace na jeden dotek. Bendl přihrál doprava Trnkovi, ten nasměroval míč ke druhé tyčce na ZDEŇKA KASÝKA, jenž zakončoval do prázdné branky. Asistence: Martin Trnka.
     
    21:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jerigo se dokázalo prosadit, a to poměrně překvapivým způsobem. Autorem branky byl MARTIN TRNKA, který nachytal na švestkách gólmana Kučeru.
     
    21:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace kladenského mužstva! Fujdiar našel nalevo Vašáka, ten přihrál ke druhé tyčce na nabíhajícího si PETRA ŠNÍDLA, který snadno zakončil do sítě. Asistence: Marek Vašák.
     
    19:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je pořádná rána pro Jerigo. Ale Kladno si asi další gól za svou aktivitu zasloužilo. Po dlouhém po rohovém kopu zamířil z voleje k tyči MARTIN KAVÁLEK. Asistence: Josef Fujdiar.
     
    14:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí zahrávali desetimetrový kop, a ačkoli Šnídl nepřekonal brankáře Klečku, z dorážky se už stačil prosadit MICHAL JARÁB. Bez asistence.
     
    10:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vašák našel ze standardní situace přihrávkou PAVLA STEJSKALA, který si v zahuštěném prostoru našel prostor před bránou, a jemnou tečí překonal Klečku. Asistence: Marek Vašák.
     
    06:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Moc pěkná akce plzeňského mužstva! Šebek vybídl u tyčky volného PETRA BENDLA a ten elegantní patičkou překonal Kučeru podél jeho nohy. Asistence: Jan Šebek.
     
    00:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šnídl z pravé strany našel krásnou uličku na MICHAL JARÁB, který snadno překonal brankáře Lečku. Byl před hostující bránou zcela sám, tohle pro něj byla snadná pozice. Asistence: Petr Šnídl.

    Patrik Sandev

    Branky: 1. Jaráb (Šnídl), 11. Stejskal (Vašák), 15. Jaráb, 20. Kaválek (Fujdiar), 22. Šnídl (Vašák), 37. Stejskal (Jaráb), 40. Jaráb – 7. Bendl (Šebek), 22. Trnka, 34. Kasýk (Trnka), 35. Šebek

    Karty:   14. Kučera (KLA), 26. Šnídl (KLA), 27. Verner (KLA) – 11. Rous (JPL), 15. Šebek (JPL), 24. Trojovský (JPL), 33. Kasýk (JPL)


    FK Kladno: Kučera (Dvořák) – Fujdiar, Jaráb, Vašár, Caizl, Verner, Farkaš, Stejskal, Bejbl, Vokoun, Kaválek, Šnídl
    FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka – Pekník, Šebek, Trojovský, Trnka, Kristl, Bendl, Kasýk, Rous

    Rozhodčí: Lasch – O. Černý

    Diváci: 110
    bahis siteleri