NY Rangers – Winnipeg 3:4 (1:2 po s.n.) | Chicago – Calgary 2:3 (kon.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Detroit – Colorado 0:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 2:0 (kon.)
po s.n. (1:2)
New York Rangers
3:4 (1:0, 2:0, 0:3 - 0:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 03.12.2018, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi New York Rangers a Winnipeg Jets. Duel startuje o půlnoci.
     
    Winnipeg Jets

    Hostující Winnipeg zatím prožívá parádní sezónu. Kanadské mužstvo odehrálo dvacet pět zápasů, ve kterých nasbíralo třicet dva bodů a patří mu třetí pozice Západní konference. Winnipeg navíc disponuje skvělou obranou. Dosud inkasoval jen 74 branek. V posledním utkání vyhrál v prodloužení na ledě New Jersey Devils. Nejproduktivnějším hráčem Jets je Blake Wheeler, který má na kontě třicet tři bodů.
     
    New York Rangers

    New York Rangers zatím prožívají průměrnou sezónu. Celek z Madison Square Garden odehrál dvacet sedm zápasů a vybojoval v nich osmadvacet bodů. S touto vizitkou patří Rangers desátá pozice Východní konference. Na osmý Montreal však ztrácí jen jeden bod. Právě na ledě Canadiens ale Rangers v posledním utkání prohráli 5:2. Nejproduktivnějším hráčem Rangers je Mika Zibanejad s třiadvaceti body.
     
    Češi a Slováci

    V dresu New York Rangers nastupuje Filip Chytil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, M. Staal, Shattenkirk, Claesson, Br. Smith, Skjei – Fast, Zibanejad, Vesey – Chytil, K. Hayes, Kreider – R. Strome, B. Howden, L. Andersson – Fogarty, Lettieri, Gettinger.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, T. Myers, Schilling, Chiarot, Niku – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Copp – Appleton, Roslovic, Perreault..
     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Rangers budou hrát v modrém, zatímco Winnipeg přijel v bílém.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní kanadská a americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Rangers se ihned vydali do útoku, ale nahození za branku Jets byla příliš prudké.
     
    00:35
    Connor Hellebuyck vyjel ven z branky, kde u mantinelu zastavil prudké nahození do útočného pásma. Brankář Winnipegu následně našel jednoho ze spoluhráčů.
     
    01:15
    Filip Chytil se v útočném pásmu natahoval po vysokém obloučku, ale nedokázal se s kotoučem otočit. Obrana Winnipegu následně získala odražený puk.
     
    01:43
    Mika Zibanejad projel po levém křídle do útočného pásma, ale jeho ránu zápěstím zablokoval dobře postavený Trouba.
     
    02:15
    Kyle Connor objel branku domácího celku, vybruslil si na kruh, kde se otočil a vyslal prudkou střelu zápěstím Lundqvist jeho pokus vytěsnil ramenem.
     
    02:40
    Sami Niku vyslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Hráči Rangers mohou znovu zaútočit.
     
    03:12
    Filip Chytil nyní pomohl svým obráncům v rohu obranného pásma, kde od kotouče odstavil jednoho z hokejistů Winnipegu.
     
    03:35
    Blake Wheeler dojel přihrávku do útočného pásma, ale v přetlačované se Stromem kotouč nevybojoval. Domácí celek tak může rozjet další útok.
     
    04:08
    Brendan Smith se pokusil o přihrávku podél mantinelu. Jeho úmysl ale vystihl jeden z obránců Winnipegu, který uklidňuje hru za brankou.
     
    04:22
    Až nyní se poprvé v utkání přerušuje hra! Domácím se nepodařilo rozehrát a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    04:25
    Brendan Smith vyhodil puk mezi diváky a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    05:00
    Blake Wheeler dostal moře prostoru v mezikruží, srovnal si kotouč na čepeli, ale jeho ránu zápěstím vyrazil Lundqvist parádním zákrokem!
     
    05:28
    Právě Wheeler tentokrát napřáhl od modré čáry. Jeho rána letěla těsně nad ledem a o kousek minula vzdálenější tyč domácí branky. Hosté sehráli solidní přesilovku.
     
    06:04
    Až nyní se hokejistům Rangers podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Winnipegu. Unavené kvarteto domácích hokejistů následně odjelo střídat.
     
    06:25
    Domácí v plném počtu.
     
    07:12
    Brett Howden projel s kotoučem do útočného pásma a zakončil hned od modré čáry. Jeho rána forhendem ale minula branku Winnipegu Jets.
     
    07:30
    Connor Hellebuyck musel po delší době zasahovat. Hostující brankář si dal pozor na nahození od modré čáry a vyrazil puk do rohu obranného pásma.
     
    08:05
    Mathieu Perreault projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se mu neuvolnil do volného prostoru.
     
    08:35
    Trouba na modré čáře zastavil nepřesnou rozehrávku Rangers, jenže ani Winnipegu se nepodařilo konstruktivně rozehrát. Zakázané uvolnění.
     
    09:10
    Nikolaj Ehlers dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže v přetlačované s obráncem Rangers neměl šanci na úspěch.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:34
    Nikolaj Ehlers tentokrát operoval s kotoučem na modré čáře, ale jeho přihrávka na levou stranu byla nepřesná. Domácí Rangers tak mohou zaútočit.
     
    10:10
    Winnipeg si zahraje svou druhou přesilovku v utkání. Dvě minuty za vysokou hůl vyfasoval Strome.
     
    10:24
    Domácí se krátce po vhazování dostali ke kotouči za vlastní brankou a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry. Winnipeg musí rozjet další akci z obranného pásma.
     
    11:03
    Kevin Hayes vybojoval kotouč v rohu obranného pásma, krásně se s ním otočil a vyhodil jej přes všechny čáry za branku kanadského celku.
     
    11:35
    Chris Kreider získal puk v obranném pásmu a rovněž jej vyhodil přes všechny čáry. Winnipegu se v jeho druhé početní převaze vůbec nedaří.
     
    12:10
    Domácí v plném počtu.
     
    12:23
    Trouba chtěl urychlit rozehrávku Winnipegu přihrávkou na modrou čáru, nicméně jeho pobídka byla příliš prudká a hosté musejí vyklidit útočné pásmo.
     
    13:08
    Lias Andersson vybojoval puk u mantinelu v útočném pásmu a okamžitě jej nahodil na branku Jets. Hostující brankář jeho pokus vykopl betonem.
     
    13:31
    Po přetlačované u mantinelu se kotouč vymrštil na střídačku hostujícího Winnipegu. Rozhodčí tedy nařizují vhazování ve středním pásmu.
     
    14:10
    Mark Scheifele dostal přihrávku za branku domácích Rangers, zbavil se svého strážce, ale jeho bekhendový pokus byl hodně pomalý.
     
    14:26
    Nikolaj Ehlers spěchal za nahozením do útočného pásma. Ve velké rychlosti si však nedokázal skákavý kotouč ideálně zpracovat.
     
    15:10
    Mark Scheifele projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde se zbavil obránce, jenže jeho zakončení zápěstím bylo hodně nepřesné.
     
    15:22
    Další přesilovka pro Winnipeg! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Mika Zibanejad.
     
    16:10
    Jacob Trouba s vypětím všech sil udržel pro kanadský celek kotouč v útočném pásmu. Domácí zadáci nyní skvěle napadají rozehrávku Jets.
     
    16:28
    Nyní se však hokejistům domácího mužstva podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Winnipeg musí rozjet další akci od své branky.
     
    17:00
    Znovu letí puk přes všechny čáry až k brance Winnipegu. Zadáci domácího celku nyní odvádějí opravdu vynikající práci.
     
    17:22
    Domácí v plném počtu.
     
    17:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! JESPER FAST odklidil kotouč z obranného pásma, předal jej Zibanejadovi, který mu jej vrátil mezi kruhy a první jmenovaný už měl snadnou práci! Asistence: Mika Zibanejad, Marc Staal.
    17:32 Jesper FAST - 1:0
     
    17:57
    Domácí si navíc zahrají svou první přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Mathieu Perreault.
     
    18:10
    Chris Kreider dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže podklouzl a obránci Winnipegu následně vyvezli kotouč do středního pásma.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:16
    Connor Hellebuyck si dal pozor na nahození od modré čáry a stačil utěsnit mezírku mezi betony. Hostující brankář si poradil i s následnou dorážkou.
     
    19:57
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější domácí hokejisté! Do utkání přitom vstoupil mnohem lépe hostující Winnipeg. Hosté dokonce hráli tři přesilové hry, ale v nich nedokázali otevřít skóre. V 18. minutě se tak po krásné akci prosadil Jesper Fast! Rangers poté navíc hráli přesilovku, ale tu využít nedokázali. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    Střely na branku: 4 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Rangers se ihned vydali do útoku, ale Marc Staal svým nahozením odevzdal kotouč soupeři.
     
    20:41
    Neal Pionk dostal nabito na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho rána zápěstím směřovala k přední tyči, kde stačil zasáhnout Connor Hellebuyck.
     
    21:20
    Andrew Copp dostal krásnou přihrávku do jízdy mezi kruhy, zpracoval si pu a zakončil zápěstím. Jeho projektil ukryl Henrik Lundqvist do lapačky.
     
    21:38
    Patrik Laine protečoval kotouč do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu na jeho přihrávku nedosáhl. Zadáci Rangers získali puk a mohou zaútočit.
     
    22:05
    Lundqvist si musel dávat pozor na ránu z pravého kruhu. Little se z otočky dostal do zakončení, ale švédský brankář včas mávl svou lapačkou.
     
    22:28
    Jacob Trouba se krásně otočil v rohu útočného pásma, nicméně jeho prudkou přihrávku bekhendem dokázala obrana Rangers odehrát do bezpečí.
     
    23:09
    Mark Scheifele dostal přihrávku na pravé křídlo, kde si kotouč skvěle zpracoval a přihrál na modrou čáru. Nikdo v bílém ale nevypálil.
     
    23:26
    Blake Wheeler tentokrát vyslal zajímavý projektil. Henrik Lundqvist si ale pohlídal své postavení a ukryl kotouč mezi tělo a svou levou rukou.
     
    24:10
    Blake Wheeler spěchal za vlastním nahozením do rohu útočného pásma. Hostující útočník byl u puku včas, ale proti přesile obránců neuspěl.
     
    24:35
    Bryan Little dojel nahození do útočného pásma, jenže jeho nahození od mantinelu postrádalo razanci i přesnost. Obrana Rangers si s přehledem poradila.
     
    25:10
    Ryan Strome napadal rozehrávku Winnipegu na modré čáře. Zadáci hostujícího celku si tentokrát poradili a vymanili se z tlaku.
     
    25:32
    Henrik Lundqvist skvěle vykopl svůj pravý beton a vyrazil nebezpečnou střelu od mantinelu. Domácí brankář dnes předvádí parádní výkon.
     
    26:10
    Staal projel do útočného pásma, kde se otočil kolem soupeře, jenže jeho pokus bekhendem prolétl kolem branky Winnipegu.
     
    26:29
    Henrik Lundqvist si všiml dotírajícího soupeře a raději před ním přikryl kotouč lapačkou. Po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    27:10
    Trouba zastavil další prudkou přihrávku do útočného pásma. I ve druhé části se zatím hraje hodně bojovný hokej s velkým množství osobních soubojů.
     
    27:35
    Kyle Connor se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma a od mantinelu poslal bekhendovou přihrávku před branku. Obránci puk odehráli do bezpečí.
     
    28:15
    Laine vybojoval puk v rohu útočného pásma. Winnipeg se poté na chvíli usadil před brankou Rangers, nicméně nikomu v modrém se nepodařilo zakončit.
     
    28:28
    Nikolaj Ehlers upadl po souboji za brankou domácího celku. Obránci Rangers poté sebrali odražený kotouč a bez problémů jej odehráli do bezpečí.
     
    29:15
    Kyle Connor dostal po rychlém protiútoku přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale musel pálit za tělem. Jeho pokus tak prolétl kolem branky.
     
    29:45
    Lias Andersson projel s pukem do útočného pásma a troufl si na zakončení zápěstím. Jeho projektil skončil v lapačce hostujícího brankáře.
     
    30:10
    Domácí se vymanili z tlaku Jets jen za cenu vysokého obloučku do středního pásma. Puk poté sebrali hosté. Oba týmy stačily vystřídat.
     
    30:42
    Marc Staal zastavil prudkou přihrávku na rozjetého Wheelera a zastavil rodící se akci soupeře. V posledních minutách hrají oba týmy hodně opatrně.
     
    31:03
    Cameron Schilling chtěl překvapit obranu domácích Rangers prudkou přihrávkou po levé straně, jenže jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    31:28
    Kyle Connor dostal od Laineho přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně jeho nahození skončilo na betonu připraveného Lundqvista.
     
    32:06
    Marc Staal se najednou zjevil sám v mezikruží. Domácí obránce mohl zakončovat, ale trefil jen prvního obránce v bílém.
    32:11 Marc STAAL - 2:0
     
    32:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává druhou branku! Po zmatcích hostující obrany před vlastní brankou se k odraženému puku dostal MARC STAAL, který střelou z pravého kruhu zakončil přesně k tyči! Asistence: Ryan Strome, Lias Andersson.
     
    33:10
    Connor Hellebuyck vyjel ven ze své branky, u mantinelu si zpracoval prudké nahození a našel jednoho ze zadáků Winnipegu.
     
    33:35
    Kreider bojoval o puk za brankou Winnipegu, ale ihned se u něj vyrojili dva obránci v bílých dresech, kteří mu nedali dostatek času k rozehrávce.
     
    34:10
    Kevin Hayes si zpoza branky Jets vybruslil do rohu útočného pásma, odkud vyslal přihrávku mezi kruhy, ale nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    34:34
    Henrik Lundqvist musel po delší době zasahovat. Domácí brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry, přesunul se k levé tyči a vykopl puk do bezpečí.
     
    35:10
    Kevin Hayes napadal rozehrávku Winnipegu na modré čáře. Hostující celek zatím drží velké množství nepřesných přihrávek.
     
    35:36
    Brady Skjei vybojoval puk v obranném pásmu a obloučkem jej vyhodil do pásma středního. Domácí hokejisté to ale nestihli na střídačku.
     
    36:20
    Henrik Lundqvist při jednom ze soubojů na brankovišti přišel o masku. Sudí si toho všiml a okamžitě přerušil hru. Domácí brankář ale vypadá hodně rozzlobeně.
     
    36:35
    Jesper Fast napadal rozehrávku soupeře v útočném pásmu. Winnipeg přesto ještě dokázal udržet třetinu, jenže nikdo v bílém dresu nezakončil.
     
    36:50
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává hostující Blake Wheeler.
     
    37:10
    Winnipeg vstoupil do oslabení dobře. Hosté vybojovali kotouč za svou brankou a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Rangers musí začít od nuly.
     
    37:45
    Filip Chytil dostal přihrávku do útočného pásma, jenže přihrávkou od mantinelu odevzdal kotouč soupeři. Hosté se znovu osvobodili dlouhým vyhozením.
     
    38:15
    Little vybojoval puk v rohu obranného pásma a vyhodil jej přes všechny čáry. Domácím Rangers se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    38:50
    Hosté v plném počtu.
     
    38:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek krátce po skončení přesilové hry přidává třetí branku a výrazně vykračuje za výhrou! Zibanejad nahodil puk od modré čáry a CHRIS KREIDER jeho pobídku krásnou tečí uklidil do sítě! Asistence: Mika Zibanejad, Neal Pionk.
    38:54 Chris KREIDER - 3:0
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:40
    Nyní se hosté usadili v útočném pásmu, ale ze strany Winnipegu je to spíše zmar. Rangers zcela kontrolují dění na ledové ploše.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je minulostí! Domácí Rangers zvládli prostřední periodu ve velkém stylu a vedou už 3:0. Winnipeg se v této třetině prakticky k ničemu nedostal. Naopak ve 33. minutě přidal druhou branku domácích Marc Staal! Rangers poté hráli přesilovou hru a krátce po jejím skončení přidal třetí zásah domácího týmu Chris Kreider! Winnipeg to bude mít v poslední třetině nesmírně náročné!
     
    Střely na branku: 11 – 25
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí Rangers se v závěrečné části budou snažit udržet své vedení.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:43
    Jimmy Vesey se po pravém křídle probil do útočného pásma, kde se dostal ke střele zápěstím, ale jeho projektil srazil obránce do ochranné sítě.
     
    41:10
    Chris Kreider dostal přihrávku do útočného pásma, ale ihned se mu na záda nalepil jeden ze soupeřů, který jej obral o kotouč.
     
    41:39
    Andrew Copp se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma a tlačil so do branky. Důrazný obránce jej ale nenechal zakončit bekhendem.
     
    41:56
    Winnipeg si zahraje přesilovku. Dvě minuty za krosček dostává Brendan Smith.
     
    42:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Hosté bleskově využívají přesilovou hru! Blake Wheeler dostal přihrávku na pravou stranu, nahrál mezi kruhy a MARK SCHEIFELE pohotovou střelou překonal Lundqvista! Asistence: Blake Wheeler, Josh Morrissey.
    42:10 Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    42:40
    Domácí nyní uklidňují hru v obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu zrovna nehýří aktivitou, ale pro Rangers je důležité, že hrají s kotoučem.
     
    43:10
    Jesper Fast se na modré čáře snažil udržet útočné pásmo pro domácí celek. Domácí útočník ale kotouč nezastavil a Winnipeg se stačil osvobodit.
     
    44:09
    Wheeler se krásně uvolnil v rohu útočného pásma, vybruslil si na levý kruh a zakončil. Henrik Lundqvist jeho pokus schoval do lapačky.
     
    44:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Je tady drama! Winnipeg totiž snižuje na rozdíl jediné branky! JACK ROSLOVIC se dostal před Lundqvista, chytrým pohybem se uvolnil a dopravil puk do sítě! Asistence: Mathieu Perreault, Jacob Trouba.
    44:36 Jack ROSLOVIC - 3:2
     
    45:10
    Patrik Laine přenesl hru na levou stranu hrací plochy, jenže Tanev si nepotykal s převzetím kotouče a nechal se o něj připravit.
     
    45:32
    Vessey se před brankou Winnipegu natahoval po střílené přihrávce z pravé strany, jenže špičkou hokejky na kotouč nedosáhl.
     
    46:10
    Marc Staal vybojoval puk za brankou domácího celku. Domácí hokejista se ale ukvapil s rozehrávkou a vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    46:38
    Zibanejad vybojoval kotouč v přetlačované na levé straně ledové plochy. Domácí útočník poté poslal přihrávku do útočného pásma, kde domácí o puk přišli.
     
    47:03
    Connor Hellebuyck předvedl skvělý zákrok! Do zakončení se na levém kruhu dostal Chris Kreider, nicméně hostující brankář udržel šance Winnipegu na úspěch!
     
    47:26
    Nikolaj Ehlers projel s pukem do útočného pásma, zbavil se obránce, jenže ránou z ostrého úhlu nenašel recept na dobře postaveného Lundqvista.
     
    48:10
    Kevin Hayes dostal přihrávku na pravý kruh, jenže v rozkleku nedokázal zamířit mezi tři tyče. Domácí hokejista promáchl a ještě zlomil hokejku.
     
    48:32
    Jesper Fast zatlačil obránce Winnipegu na hrazení. Domácí útočník skvěle zbrzdil hostující rozehrávku a vybojoval kotouč pro Rangers.
     
    49:20
    Trouba přišel o kotouč v rohu obranného pásma. Rangers v posledních minutách zvýšili svou aktivitu a dostávají zadáky Jets do těžkých pozic.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:03
    Trouba si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše, uklidnil hru Winnipegu a pokusil se o rozehrávku. Jeho nástřel byl však příliš prudký.
     
    50:28
    Filip Chytil uspěl v souboji na modré čáře a udržel pro domácí Rangers útočné pásmo. Český mladík následně nahodil puk, ale netrefil branku.
     
    51:10
    Jacob Trouba uspěl v souboji na modré čáře a rozjel akci Jets dlouhou přihrávkou na pravou stranu. Nikdo v bílé se však nedostal do zakončení.
     
    51:34
    Henrik Lundqvist se roztáhl v brankovišti, kde zalehl odražený kotouč! Právě švédský brankář poté dlouho nevěděl, kde má puk. Nakonec jej našel pod svým tělem!
     
    52:00
    Laine dostal přihrávku na modrou čáru, srovnal si kotouč na forhend, ale jeho nahození skončilo v rukavici připraveného Lundqvista.
     
    52:35
    Scheifele projel s pukem do útočného pásma a snažil se poslal přihrávku před branku Rangers. Zadáci domácího celku ale dokázali vyčistit prostor.
     
    53:10
    Brady Skjei si dal pozor na dotírajícího soupeře v rohu obranného pásma, otočil se s kotoučem na hokejce a vyhodil jej za modrou čáru.
     
    53:45
    Neal Pionk dojel vyhození Winnipegu za branku Rangers. Domácí v posledních minutách skvěle bruslí a nepouští soupeře do zakončení.
     
    54:16
    Ehlers projel s pukem do útočného pásma, jenže ihned se u něj zjevili dva hokejisté v modrém dresu, kteří jeho následný pokus srazili mimo tři tyče.
     
    54:32
    Marc Staal svedl souboj o puk za brankou hostujícího Winnipegu. Hráči kanadského celku však potřebují hrát na opačné straně ledové plochy.
     
    55:07
    Trouba se s pukem dostal do útočného pásma, kde zkoušel zakončení zápěstím, ale Zibanejad se mu obětavě položil do střely a srazil puk do bezpečí.
     
    55:38
    Kreider spěchal za odraženým pukem do mezikruží. Domácí útočník však neudržel balanc a poroučel se k ledu.
     
    56:10
    Lias Andersson vybojoval puk v rohu obranného pásma a vyhodil jej odrazem o mantinel za modrou čáru. Hráči v modrém hrají opravdu skvěle.
     
    56:38
    Ryan Strome svedl souboj se Scheifelem ve středním pásmu. Domácí hokejista vybojoval kotouč a odrazem o mantinel jej poslal za branku Jets.
     
    57:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Je vyrovnáno! Ehlers vyslal zajímavou střelu od modré čáry. Domácí brankář jeho ránu pouze vyrazil před sebe a dojíždějící BRYAN LITTLE uklidil kotouč do sítě! Asistence: Nikolaj Ehlers, Jacob Trouba.
    57:30 Bryan LITTLE - 3:3
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:38
    Scheifele se podél mantinelu probil do útočného pásma, přihrál kolem Zibanejada, ale jeho bekhendovou pobídku srazil obránce do bezpečí.
     
    59:19
    Little se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, jenže v tísni neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Vše nasvědčuje tomu, že uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Winnipeg sehrál neskutečnou třetí třetinu a dokázal dnešní duel poslat do prodloužení! Za hosty nejprve snížil Mark Scheifele a krátce po něm přidal druhou branku Jets Jack Roslovic! Rangers poté dokázali uklidnit hru, jenže dvě minuty před koncem vyrovnal Bryan Little!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Rangers se ihned vydali do útoku, ale Mika Zibanejad neprobruslil do střelecké pozice.
     
    60:42
    Henrik Lundqvist se skvěle roztáhl v brankovišti a předvedl skvělý zákrok levým betonem.
     
    61:08
    Mika Zibanejad tentokrát projel mezi kruhy, odkud vyslal prudkou střelu zápěstím, nicméně jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyče.
     
    62:10
    Před branku Winnipegu přiletěla prudká přihrávka z rohu útočného pásma, jenže nikdo v modrém dresu na nástřel nedosáhl.
     
    62:35
    Laine dostal přihrávku mezi kruhy, potykal si se zpracováním, jenže jeho rána zápěstím skončila na hrudi domácího brankáře.
     
    63:15
    Právě Laine se tentokrát nechal vytlačil ven z útočného pásma. Winnipeg tak musí zahájit svou akci nanovo.
     
    63:45
    Josh Morrissey objel branku Rangers, natlačil se před Lundqvista, ale švédský brankář se v brankovišti skvěle roztáhl a nepustil puk za svá záda.
     
    64:12
    Bryan Little dostal krásnou přihrávku do jízdy, prosmýkl se přes modrou čáru, ale jeho dělovka příklepem skončila v lapačce domácího brankáře.
     
    64:21
    Henrik Lundqvist předvedl fantastický zákrok! Domácí brankář se skvěle přesunul k levé tyči a zastavil Laineho ránu zápěstím!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani pětiminutové prodloužení nám vítěze dnešního utkání nepřineslo. Zejména Henrik Lundqvist ve svém brankovišti opravdu čaroval. O vítězi tedy rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 19 – 42
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Shattenkirk nabral velkou rychlost, zkusil střelu zápěstím, ale trefil jen vyrážečku.
     
    1. série
    0:0
    Za Winnipeg se rozjel Connor, který hledal mezírku mezi betony, ale Lundqvist byl připraven.
     
    2. série
    1:0
    Mika Zibanejad se rozjel hodně pomalu, přehodil si puk na forhend a rychlou střelou skóroval.
     
    2. série
    1:1
    Laine si všiml postavení domácího brankáře a střelou o tyč vyrovnal.
     
    3. série
    1:1
    Jimmy Vesey zkusil podobné zakončení jako Zibanejad, jenže netrefil branku.
     
    3. série
    1:2
    Scheifele před brankářem hodně zpomalil a propálil Lundqvista!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.
    Autorem vítězné branky je MARK SCHEIFELE!
    Mark SCHEIFELE - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Po samostatných nájezdech se nakonec raduje Winnipeg. Za domácí celek sice otevřel skóre Zibanejad, ale Laine hned dalším nájezdem vyrovnal. Vesey následně minul branku a Scheifele si dojel pro rozhodnutí!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jacob Trouba (WPG) 0+2
    2. Bryan Little (WPG) 1+0
    3. Henrik Lundqvist (NYR) 39 zák., 3 gólů, 92,8%
     
    Československá stopa v utkání:
    Filip Chytil (NYR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:16
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 17 464 diváků!
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:05:26)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Fast (Zibanejad, M. Staal), 33. M. Staal (R. Strome, L. Andersson), 39. Kreider (Zibanejad, Pionk) – 43. Scheifele (Wheeler, Morrissey), 45. Roslovic (Perreault, Trouba), 58. Little (Ehlers, Trouba), rozh. náj. Scheifele

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kevin Shattenkirk (NYR)
    0:0   Kyle Connor (WPG)
    2. série:
    1:0   Mika Zibanejad (NYR)
    1:1   Patrik Laine (WPG)
    3. série:
    1:1   Jimmy Vesey (NYR)
    1:2   Mark Scheifele (WPG)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Pionk, M. Staal, Shattenkirk, Claesson, Br. Smith, Skjei, DeAngelo – Fast, Zibanejad, Vesey – Chytil, K. Hayes, Kreider – R. Strome, B. Howden, L. Andersson – Fogarty, Lettieri, Gettinger.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, T. Myers, Schilling, Chiarot, Niku – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Copp – Appleton, Roslovic, Perreault.

    Rozhodčí: Luxmore, Hebert – Barton, Daisy

    Diváci: 17 464
    bahis siteleri