Kometa Brno – Frölunda 1:4 (kon.) | Skellefteå – Plzeň 3:3 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 2:1 (kon.)
Salzburg – Kärpät 3:2 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
3:3 (0:1, 0:2, 3:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 04.12.2018, 18:00 • Skellefteå Kraft Arena • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:06 Linus LINDSTRÖM - 3:3
     
    57:06
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Tohle je špatně... Třetina hrůzy pokračuje a snový náskok Škodovky je fuč. LINUS LINDSTRÖM dostal přihrávku na pravou stranu a z hranice pravého kruhu vypálil přes Lukáše Pulpána parádně do bližší šibenice. Asistence: Petter Granberg, Johan Alm.
    52:55 Linus LINDSTRÖM - 2:3
     
    52:55
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    To je ohromná škoda pro Západočechy! Indiáni propadli, Pulpán prohrál souboj ve středním pásmu, Aaltonen se skvěle uvolnil a následně našel na levém kruhu osamoceného LINUSE LINDSTRÖMA, který dokázal propálit přesunujícího se Miltchakova. Asistence: Juhamatti Aaltonen, Emil Djuse.
    47:26 Juhamatti AALTONEN - 1:3
     
    47:26
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Poprvé smůla pro Škodovku v tomto utkání. Po skvělé práci Poura za brankou měl dobrou střeleckou pozici Kantner, Amalisovi po jeho pokusu kotouč vypadl, ale dostali se k němu hráči Skellefteå a vyrazili do brejku. JUHAMATTI AALTONEN obdržel přihrávku na pravou stranu a z kruhu vypálil přesně ke vzdálenější tyči, Miltchakov byl tentokrát krátký. Asistence: Andreas Wingerli, Johan Alm.
    28:22 Petr KODÝTEK - 0:3
     
    28:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je síla, Škodovka vede už o tři branky! Znovu rozjela kolotoč v útočném pásmu, po nahození Kvasničky od modré čáry se k dorážce dostal osamocený PETR KODÝTEK. Kotouč zvedl nad beton padajícího Armalise a švédský tým je doslova opařen, což je v této zimě za polárním kruhem umění. Asistence: David Kvasnička a Petr Straka.
    25:17 Matyáš KANTNER - 0:2
     
    25:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To jsou věci, indiáni vedou na "horké" švédské půdě o dvě branky! Obrovská shoda okolností... Při šanci Skellefteå domácí přestřelili, u puku však byl v klidu Norén. Ovšem kotouč mu přeskočil hůl, následně dokonce upadl a napadající MATYÁŠ KANTNER zamířil do úniku. Snažil se vypálit, ale kotouč vůbec netrefil, následně ho však ještě dloubl mezi nohy Armalise, který s tímto netradičním a nepřipraveným řešením opravdu nepočítal. Bez asistence.
    11:20 Milan GULAŠ - 0:1
     
    11:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po ubráněném oslabení Škodovka otevírá skóre! Kantner dokázal získat kotouč po špatné rozehrávce Skellefteå, přebruslil dva protihráče, našel rozjetého MILANA GULAŠE, jenž využil své rychlosti, přeřítil se přes beky a následně sám před Armalisem bekhendem zavěsil do bližší šibenice. Asistence: Matyáš Kantner.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 48. Aaltonen (Wingerli, Alm), 53. L. Lindström (Aaltonen, Djuse), 58. L. Lindström (Granberg, Alm) – 12. Gulaš (Kantner), 26. Kantner, 29. Kodýtek (Kvasnička, Straka)


    Skellefteå AIK: Armalis (Lindvall) – Granberg, Djuse, Pudas, Norén, Berglund, Lindgren, Alm – Alvarez, Pettersson, Holloway – J. Lindström, Olimb, Möller – Ericsson, L. Lindström, Aaltonen – Hedberg, Sundsvik, Wingerli – Hedman
    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (Frodl) – Čerešňák, Kvasnička, Jones, Pulpán, Kaňák, Vráblík – Gulaš, Stach, Indrák – Němec, Kracík, Kindl – Eberle, Kodýtek, Straka – Pour, Preisinger, Kantner

    Rozhodčí: Vikman, Heikkinen – Yletyienen, Käck

    Diváci: 1570
    Úterý 11.12.2018
    Plzeň - Skellefteå 2:1

    Branky a nahrávky: 60. J. Kindl (Gulaš, Kovář), rozh. náj. Kovář – 58. Alvarez (Pudas, Aaltonen)


    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Pudas (SKE)
    0:1   Kratěna (PLZ)
    2. série:
    0:1   L. Lindström (SKE)
    1:1   Kodýtek (PLZ)
    3. série:
    1:1   J. Lindström (SKE)
    2:1   Kovář (PLZ)
    4. série:
    2:1   Möller (SKE)
    3:1   Gulaš (PLZ)

    bahis siteleri