Eibar – Levante 4:4 (kon.) | Huesca – Real Madrid 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:2 (kon.)
Real Betis – Rayo Vallecano 2:0 (kon.)
konec
SD Huesca
0:1 (0:1)
Real Madrid
Neděle 09.12.2018, 16:15 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské ligy mezi Huescou a Realem Madrid. Výkop je stanoven na 16:15.
     
    Real Madrid CF

    Real Madrid zatím prožívá hodně zvláštní sezónu. V Lize mistrů sice hraje skvěle, jenže na domácí scéně se Bílý balet spíše trápí. Ve čtrnácti duelech získal jen dvacet tři bodů a patří mu až pátá pozice. V případě výhry se ale může posunout před Alavés. Naposledy navíc na svém stadionu přehrál 2:0 silnou Valenciu. Nejistý je ale start Garetha Balea, který laboruje se zraněným kolenem.
     
    SD Huesca

    Nováček letošního ročníku La Ligy se hodně rychle šine zpátky do druhé nejvyšší soutěže. Huesca totiž dosud nasbírala jen sedm bodů a vyhrála v jediném utkání. Navíc inkasovala 29 branek, což je nejhorší defenziva v celé soutěži. Naposledy navíc prohrála 2:0 na půdě Celty Vigo. V posledním domácím duelu pak remizovala s Levante.
     
    Úvodní sestavy:

    SD Huesca: Jovanović – Miramón, Insua, Pulido, Etxeita, Ferreiro – Moisés Gómez, Aguilera, Rivera Hernández – Ávila, Cucho.
    Náhradníci: R. Santamaría – Melero, S. Longo, Brezančić, Camacho, Gürler, Sastre.

    Real Madrid CF: Courtois – Odriozola Arzallus, Ramos, Varane, Carvajal – D. Ceballos, M. Llorente, Modrić – L. Vázquez, Benzema, Bale.
    Náhradníci: Navas – Vallejo, Valverde, Vinícius Júnior, Isco, Asensio, Sánchez.

    Rozhodčí: Mellero – Torre, Martínez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu do dnešního utkání. Huesca se ihned vydala do útoku, jenže Avila vyslal nepřesnou přihrávku do šestnáctky.
     
    2
    Dani Ceballos operoval s míčem na polovině hřiště, uvolnil se kolem svého strážce a hledal rozběhnutého Benzemu. Hostujícímu střelci scházel k zakončení jediný krok.
     
    3
    Real Madrid zahrával první rohový kop dnešního utkání. Luka Modrič odcentroval na přední tyč, nicméně pozorný Pablo Insua balón odhlavičkoval.
     
    4
    Álvaro Odriozola Arzallus podpořil útočný výpad Realu Madrid dlouhým náběhem po pravém křídle, jenže jeho následný centr skončil na noze prvního obránce.
     
    5
    Jorge Pulido nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, kam si naběhl Moisés Gómez, jenže druhému jmenovanému se vůbec nepovedlo zpracování.
     
    6
    Jorge Miramón dostal prostor na pravé straně hrací plochy, jenže jeho přihrávka podél postranní čáry skončila na noze prvního zadáka v bílém dresu.
     
    7
    David Ferreiro vymyslel průnikovou přihrávku do pokutového území. Na jeho přihrávku si naběhl Christian Rivera Hernández, jež vybojoval roh pro Huescu.
     
    8
    David Ferreiro vyslal od rohového praporku zajímavý centr na malé vápno, kde se do zakončení dostal Pulido, jenže jeho hlavička letěla vedle branky.
     
    9
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Álvaro Odriozola Arzallus obdržel přihrávku na pravou stranu, s hlavou nahoře odcentroval do pokutového území a GARETH BALE pohotově uklidil míč do sítě!
    9. Gareth BALE - 0:1
     
    11
    Domácí celek se ihned vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Do pokutového území přiletěl vysoký centr z pravé strany, ale Thibaut Courtois si s přehledem došel pro míč.
     
    12
    Huesca po obdržené brance drží míč na svých kopačkách a snaží se najít mezírku v obraně Realu Madrid. Domácím fotbalistům ale schází lepší pohyb.
     
    13
    David Ferreiro si sice naběhl na krásnou přihrávku za obranu Realu Madrid, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    14
    Álvaro Odriozola Arzallus zastavil nepovedený odkop hostujícího celku, zpracoval si míč a pohotově rozehrál na levou stranu hrací plochy.
     
    15
    Thibaut Courtois nakopl míč na polovinu domácího celku. Karim Benzema okamžitě svedl hlavičkový souboj s obráncem, ale míč pro Real nezískal.
     
    16
    Hostující brankář dlouho otálel s rozehrávkou. Aktivní útočník domácího mužstva Cucho se jej vydal napadat, ale Courtois dokázal míč zakopnout.
     
    17
    Mohlo být vyrovnáno! Luis Ezequiel Ávila dostal přihrávku na hranici pokutového území, tvrdě zakončil, ale Courtois skvělým zákrokem vyrazil míč na roh!
    17. Obrovská šance Huescy
     
    18
    Domácí fanoušci jsou na nohou. Huesca nyní hraje opravdu skvěle a dostává slavný Real Madrid pod tlak. Sledujeme nesmírně zajímavý duel.
     
    19
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Juan Aguilera, přichází Gonzalo Melero.
     
    20
    Gareth Bale napadal rozehrávku domácího celku. Brankář Aleksandar Jovanović se špatným zpracováním sám dostal pod tlak a rozehrál jen do autu.
     
    21
    Jorge Pulido si netroufl na individuální průnik po levém křídle a raději si pomohl malou domů. Realu se v posledních minutách podařilo zmírnit rostoucí tlak Huescy.
     
    22
    David Ferreiro odcentroval do pokutového území, nicméně Daniel Carvajal se stačil rychle vrátit a hrudí zahrál do rukavic vlastního brankáře.
     
    23
    Álvaro Odriozola Arzallus s vypětím všech sil udržel míč na hrací ploše, jenže ihned se k němu vrátil jeden ze soupeřů, jež jej obral o míč.
     
    24
    Huesca zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl mezi malé vápno a značku pokutového kopu, jenže nikdo v tmavém nedokázal zakončit.
     
    25
    Luka Modrič si pohybem řekl o přihrávku za obranu domácího mužstva, ale obránce Miramon si jeho pohyb pohlídal a nechal míč propadnout do rukavic brankáře.
     
    26
    Gareth Bale si srovnal míč v blízkosti pokutového území a zakončil levačkou. Jeho rána mířila pod břevno a domácí brankář ji raději vyškrábl na roh.
     
    27
    Rozehrávky rohového kopu se následně ujal Luka Modrič, jehož nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    27
    Daniel Carvajal zastavil unikajícího soupeře zatažením za dres a zaslouženě dostává žlutou kartu.
     
    29
    Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Moisés Gómez, který odcentroval na malé vápno, kde číhal Sergio Ramos.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání. Real Madrid zatím na půdě posledního celku drží těsné vedení, nicméně Huesca rozhodně nepodává špatný výkon.
     
    31
    Luka Modrič se ujal rozehrávky rohového kopu Realu Madrid. Centr chorvatského záložníka přiletěl na malé vápno, kde zasáhl Rivera.
     
    32
    Daniel Carvajal si tělem skvěle pokryl míč a dotírající Christian Rivera Hernández jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Real může pokračovat v kombinaci.
     
    33
    David Ferreiro si na vlastní polovině skvěle zpracoval prudkou přihrávku, efektně se otočil s míčem, ale už nedokázal konstruktivně rozehrát.
     
    34
    Střídající Melero si v souboji s Ramosem pomohl přidržením hostujícího stopera za dres, což neuniklo zraku hlavního arbitra.
     
    35
    Dani Ceballos potáhl míč vpřed po pravé straně, přenechal jej Vázquezovi, jež ihned odcentroval před branku, jenže Benzema na balón nedoskočil.
     
    36
    Ofenzivní fotbalisté Realu Madrid nyní skvělým napadáním dostali domácí rozehrávku pod tlak a stoper Pulido zakopl balón do zámezí.
     
    37
    Lucas Vázquez se průnikem z pravé strany probil na hranici pokutového území, odkud se pokoušel o zakončení, ale jeho rána skončila na zádech prvního obránce.
     
    38
    Luka Modrič se na polovině hrací plochy blýskl efektní kličkou. Držitel Zlatého míče si obhodil soupeře a druhým dotykem mu nasadil jesličky.
     
    39
    Ceballos si naběhl na prudkou přihrávku na pravou stranu hřiště, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Ofsajd.
     
    40
    Real Madrid hraje s míčem na kopačkách. Sergio Ramos diriguje rozehrávku favorizovaného celku na polovině hřiště a snaží se najít mezírku v obraně soupeře.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Dani Ceballos (Real Madrid CF).
     
    41
    Álvaro Odriozola Arzallus se po pravé straně probíjel za obranu domácího celku. Na pravém křídle si obhodil jednoho ze soupeřů, ale nedokázal přihrát.
     
    42
    Luka Modrič se divil na verdiktem hlavního rozhodčího. Sudí chorvatskému hráči odpískal nedovolený zákrok. Huesca tak bude rozehrávat.
     
    43
    Modrič našel Ceballose, který potáhl míč na polovinu domácích, jenže kombinace Realu Madrid neměla dlouhého trvání.
     
    44
    Xabier Etxeita si na polovině hřiště vyšlápl na Balea a dopustil se faulu, za který dostává žlutou kartu.
     
    45
    V závěru prvního poločasu se domácí Huesca nastěhovala na polovinu Realu Madrid. Jorge Miramón se dokonce dostal k odcentrování, ale nenašel svého spoluhráče.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavé utkání! Real Madrid vstoupil do utkání opravdu skvěle a rychle se dostal do vedení, když se prosadil Gareth Bale! Domácí celek ale zvýšil svou aktivitu a vypracoval si slibné možnosti. Tu největší měl v 17. minutě Ávila, jehož ránu vytěsnil Courtois na rohový kop. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Real Madrid obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Bílý balet se ihned vydal do útoku, jenže nákop na pravé křídlo proskákal do zámezí.
     
    47
    Neskutečná šance domácího celku! Do pokutového území přiletěl krásný centr. Na malém vápně hlavičkoval Gonzalo Melero, který trestuhodně netrefil zařízení!
    47. Melerova minela v zakončení
     
    48
    Zadáci Realu Madrid se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Sergio Ramos následně hledal Vázqueze, který se neprobil do pokutového území.
     
    49
    Luis Ezequiel Ávila dostal skákavou přihrávku na hranici pokutového území, kde si míč krásně zpracoval, jenže v zakončení mu zabránil Varane.
     
    50
    Na druhé straně se do pokutového území prosmýkl Karim Benzema, který si chtěl udělal místo kličkou, ale obránce v tmavém dresu vypíchl míč na roh.
     
    51
    Marcos Llorente zastavil špatnou rozehrávku domácího celku. Středopolař Realu Madrid následně vrátil míč Ramosovi. Real může zaútočit.
     
    52
    Luis Ezequiel Ávila si naběhl na další vysokou přihrávku za obranu soupeře. Domácího útočníka si však skvěle pohlídal Sergio Ramos.
     
    53
    Huesca zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, nicméně Courtois vyrazil na malé vápno a vyboxoval balón do bezpečí.
     
    54
    Gareth Bale si na levé straně zpracoval prudkou přihrávku, jenže ihned se u něj zjevili tři fotbalisté v tmavém, kteří mu zamezili v rozehrávce.
     
    55
    Lucas Vázquez obdržel přihrávku na pravé křídlo a bez přípravy vyslal zajímavý centr do pokutového území. Nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    56
    David Ferreiro se krásnou kličkou zbavil dotírajícího Carvajala, prosmýkl se do pokutového území, jenže jeho následný centr zastavil hned první obránce.
     
    57
    Gonzalo Melero se zpoza pokutového území pokusil o zakončení pravou nohou, jenže jeho dělovku nechtěně zastavil jeden ze spoluhráčů.
     
    58
    David Ferreiro si navedl míč na hranici pokutového území, přehodil si míč na pravačku a technickou střelou mířil pod břevno. Courtois musel vytáhnout další skvělý zákrok!
    58. Ferreirova technická střela
     
    59
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Federico Valverde.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Real Madrid nadále drží těsné vedení. Domácí Huesca však po změně stran zvýšila aktivitu a dostává se do nebezpečných pozic.
     
    61
    Domácí fanoušci si dnešní duel se zvučným soupeřem nesmírně užívají. Huesca totiž podává srdnatý výkon a je Realu vyrovnaným soupeřem.
     
    62
    David Ferreiro si tentokrát naběhl na průnikovou přihrávku za obranu, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    63
    Gareth Bale si troufl na zakončení z úctyhodné vzdálenosti. Jeho rána levačkou se nebezpečně stáčela k zadní tyči, ale domácí brankář si s míčem poradil.
     
    64
    Gonzalo Melero se zjevil s míčem v pokutovém území, měl moře času, jenže jeho zpětná přihrávka skončila na noze připraveného Sergia Ramose. Bude z toho roh.
     
    65
    Real Madrid se v posledních minutách nemůže usadit na polovině domácí Huescy. Hráči hostujícího celku dlouho otálejí s rozehrávkou.
     
    66
    Daniel Carvajal podpořil ofenzivu Realu Madrid náběhem na polovinu soupeře. Nikdo v bílém dresu jeho průnik nepodpořil. Huesca tak znovu získala míč.
     
    67
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Isco.
     
    68
    Álvaro Odriozola Arzallus na pravé straně složil na zem jednoho z domácích hráčů, jenže sudí nechal pokračovat ve hře. Real tak může kombinovat.
     
    69
    Karim Benzema aktivně napadal rozehrávku domácího celku. Hostující útočník dostal pod tlak Pulida, který však stačil přenést hru na pravou stranu.
     
    70
    Střídající Isco si řekl o přihrávku na polovinu hrací plochy. Španělský šikula se dokázal uvolnit, což se však nedá říci o dalších hráčích Realu Madrid.
     
    71
    Gareth Bale se z ostrého úhlu pokusil přelobovat vyběhnutého brankáře, jenže hvězda Realu Madrid těsně netrefila branku Huescy!
     
    72
    Hosté zahrávali rohový kop. Isco vymyslel prudký centr na malé vápno, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se neprobil k hlavičce. Huesca vybojovala míč.
     
    73
    Pablo Insua si nechtěl přidělávat problémy před napadajícím Benzemou a raději zahrál malou domů. Real v posledních minutách zmrazil tak domácích.
     
    74
    Na hřišti se začínají projevovat emoce. Do jedné z potyček se zapojil také bouřlivák Sergio Ramos. Sudí ponechává incident bez karetního trestu.
     
    75
    Domácí zahrávali přímý kop. Do pokutového území se snesl vysoký centr, jenže Raphaël Varane dokázal předskočit hlavičkáře Huescy.
     
    76
    David Ferreiro dostal moře prostoru k odcentrování z pravé strany hrací plochy. Do jeho centru se však postavil obránce, jež míč odrazil na rohový kop.
     
    77
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Serdar Gürler.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Marco Asensio.
     
    78
    Daniel Carvajal našel Benzemu, který ještě rozběhl Isca, jehož centr levou nohou skončil na hlavě prvního obránce v tmavém dresu Huescy.
     
    79
    Álvaro Odriozola Arzallus zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    80
    Huesca zahrávala další rohový kop. Střídající Gürler odcentroval na malé vápno, kde s přehledem zasáhl dobře postavený Karim Benzema.
     
    81
    Pablo Insua na polovině hřiště zastavil rozběhnutého Isca a vidí žlutou kartu.
     
    82
    Real Madrid se nyní nastěhoval do blízkosti pokutového území soupeře a snaží se hrát s míčem na kopačkách. Favorizovaný celek šetří potřebné vteřinky.
     
    83
    Daniel Carvajal si opět skvěle pokryl míč tělem na vlastní polovině a Jorge Miramón jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Real zůstává u míče.
     
    84
    Isco zastavil nepřesnou rozehrávku domácího celku a získal míč pro Real Madrid. Hostující celek nadále nepouští Huescu na vlastní polovinu.
     
    85
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Luis Ezequiel Ávila, přichází Samuele Longo.
     
    86
    Thibaut Courtois dlouho otálel s odkopem od branky Realu Madrid. Domácí fanoušci na něj okamžitě začali pískat. Sudí zatím kartu za zdržování hry nevytáhl.
     
    87
    Gonzalo Melero přiklepl míč Cuchovi, který mohl zakončovat, jenže místo střely ještě roztáhl hru na levé křídlo. Huesca pokračuje v obléhání pokutového území.
     
    88
    Po dlouhé kombinaci se nakonec do zakončení dostal Christian Rivera Hernández, který střílel akrobatickým způsobem, jenže jeho pokus skončil vysoko nad břevnem.
     
    89
    Cucho se po dalším centru dostal do zakončení v pokutovém území, jenže střílel v pádu a jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem hostující branky.
     
    90
    Huesca v samotném závěru utkání zahrávala přímý kop. Nadýchaný centr se snesl do velkého vápna, ale akci domácích zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90+2
    Huesca zahrávala poslední rohový kop dnešního souboje. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhl důrazný Karim Benzema.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Real Madrid nakonec ukopal nutnou výhru na půdě poslední Huescy! Real Madrid vstoupil do utkání opravdu skvěle a rychle se dostal do vedení, když se prosadil Gareth Bale! Domácí celek ale zvýšil svou aktivitu a vypracoval si slibné možnosti. Tu největší měl v 17. minutě Ávila, jehož ránu vytěsnil Courtois na rohový kop. Po změně stran byla domácí Huesca lepším týmem. Hned v jeho úvodu měl slibnou šanci Melero, jehož hlavička minula branku. Stejný hráč to po hodině hry zkoušel technicky, ale Courtois zasáhl. Ve zbytku utkání už obrana Realu Madrid podala dobrý výkon.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:0. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:10.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:05:56)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Bale (Odriozola Arzallus)

    Karty:   44. Etxeita (HSC), 81. Insua (HSC) – 27. Carvajal (REA), 40. D. Ceballos (REA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:0. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:10.
    SD Huesca: Jovanović – Miramón, Insua, Pulido, Etxeita, Ferreiro (77. Gürler) – Moisés Gómez, Aguilera (19. Melero), Rivera Hernández – Ávila (85. S. Longo), Cucho.
    Náhradníci: R. Santamaría – Melero, S. Longo, Brezančić, Camacho, Gürler, Sastre.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Ramos, Varane, Carvajal – D. Ceballos (59. Valverde), M. Llorente, Modrić (67. Isco) – L. Vázquez, Benzema, Bale (77. Asensio).
    Náhradníci: Navas – Vallejo, Valverde, Vinícius Júnior, Isco, Asensio, Sánchez.

    Rozhodčí: Mellero – Torre, Martínez
    bahis siteleri