Chabarovsk – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 2:3 (kon.) | Riga – Kazaň 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Avangard Omsk
Pondělí 10.12.2018, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:09 Kirill PETROV - 2:3
     
    41:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté v úvodu třetí části otáčejí vývoj a dostávají se do vedení! Individuální akcí se prezentoval KIRILL PETROV, který obkroužil branku, následně se dostal před Zagidulina, kterého překonal střelou do horní části branky, domácí obrana zaspala! Asistence: Kirill Semjonov.
    39:49 Ville POKKA - 2:2
     
    39:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dlouhé obléhání domácí branky nakonec končí gólem! Od mantinelu přišla přišla chytrá přihrávka na VILLE POKKU, brankář Zagidulin toho asi moc neviděl. Střela hostujícího beka nakonec propadla až do sítě, srovnáno! Asistence: Sergej Širokov a Kirill Semjonov.
    37:02 Maxime TALBOT - 2:1
     
    37:02
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují krátce po přesilové hře a snižují! S nahozením od modré čáry si poradil Zagidulin. Kotouč poté zůstal někde před domácím gólmanem, nejlépe se zorientoval MAXIME TALBOT, který z otočky skóroval mezi betony Zagidulina! Asistence: Kirill Petrov a Nikita Pivcakin.
    27:36 Sergej MOZJAKIN - 2:0
     
    27:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, domácí už vedou o dva góly! Na své oblíbené střelecké pozici zůstal SERGEJ MOZJAKIN. Kapitán Magnitogorsku pak poslal tvrdou ránu pod břevno, Bobkov byl bez šance! Asistence: Matt Ellison a Dennis Rasmussen.
    26:51 Maxim MATUŠKIN - 1:0
     
    26:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se do útočné třetiny dostali po levé straně. Poté přišla přihrávka na pravou stranu, kde se do střely opřel úplně volný MAXIM MATUŠKIN. Obránce Magnitogorsku puk poslal do šibenice! Asistence: Nikita Jazkov a Alexej Běreglazov.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 27. Matuškin (Jazkov, Běreglazov), 28. Mozjakin (Ellison, Rasmussen) – 38. Talbot (K. Petrov, Pivcakin), 40. Pokka (Širokov, K. Semjonov), 42. K. Petrov (K. Semjonov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (21. Zagidulin) – Běreglazov, Antipin, Vereščagin, Matuškin, J. Birjukov, Dronov, Rylov (A) – Platonov, Mozjakin (C), Rasmussen – Pakarinen, Ellison, Bulíř – Dorofejev, Jazkov, Ljubimov – N. Kuljomin (A), Několenko, Čibisov – Djukarev.
    Avangard Omsk: Bobkov (Nalimov) – Pokka, Jemelin, Franson, J. Medveděv (C), Čudinov, Pivcakin (A), Berezin – I. Michejev, Zernov, Širokov (A) – K. Semjonov, A. Galimov, K. Petrov – Talbot, Stas, Stålberg – Košelev, Manukjan, Fisenko – Jakimov.

    Rozhodčí: Gusev, Ravodin – Zacharov, Sysujev
    bahis siteleri