Liberec – TJ Ostrava 3:0 (kon.)
konec
VK Dukla Liberec
3
25 25 25  
TJ Ostrava
0
19 17 15  
Úterý 11.12.2018, 18:00 • Sportovní hala Dukla Liberec • Uniqa extraliga žen • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    25:15
    Je konec! Všechny tři body z dnešního utkání zůstávají v Liberci. Nepřesným servisem Makauskaiteové končí duel Liberce s Ostravou.
     
    24:14
    Deset mečbolů pro domácí volejbalistky! Mikšíková ideálně přihrála a poté sama také výměnu zakončila ránou z hlavního kůlu.
     
    23:13
    A už to je o deset bodů! Náskok Liberce stále roste. Ze středu se neprosadila Nečasová, z hlavního kůlu Makauskaiteová, naopak Pištěláková byla přesná ihned. Oddechový čas pro Ostravu.
     
    13:8
    Pištěláková zakončila dlouhou výměnu smečí do ostré diagonály. Ostrava si žádá oddechový čas.
     
    6:2
    A právě autorka posledního bodu se postavila na podání. Diatková byla ubráněna, také Makauskaiteová neprošla obranou a to už potrestala Pištěláková. Ostrava si bere oddechový čas.
     
    25:17
    Vilte Makauskaiteová však svým servisem příliš nezahrozila. Po souhře do pipu zakončila druhou sadu útokem do levé části Mikšíková.
     
    24:16
    Osm setbolů pro libereckou Duklu! Po servisu Petry Kašparové zaútočila po zkrácené nahrávce Pištěláková.
     
    17:14
    Liberec je v laufu. Již sedmnáctý bod ve druhém setu přidává po úspěšné obraně v poli Mikšíková smečí po lajně. Teď už Ostrava sahá po oddechovém čase.
     
    9:12
    Ostrava se znovu dostává do nebezpečného náskoku. Po servisu Michaely Nečasové smečovala jen lehce Mikšíková. Zemanová zakročila nad síti a je to o tři body. Oddechovým časem reaguje také Liberec.
     
    9:9
    Srovnáno. Liberci se daří znovu dotáhnout soupeřky. Mikšíková zasmečovala ideálně do ostré diagonály. Je tady oddechový čas pro Ostravu.
     
    0:4
    Dukla se nemůže prosadit v útoku. Ani pipe Pištělákové nenašel vymezený prostor a domácí trenér Dušan Gálik si musí brát oddechový čas již po čtyřech rozehrách.
     
    25:19
    První sada zůstává v Liberci. Mikšíková přitlačila plachtícím servisem. Po nedokonalém příjmu musely hostující hráčky odevzdat balon. Nabídnutou bodovku proměnila smečí po lajně Anna Šotkovská.
     
    24:19
    Pět setbolů pro Liberec! Po servisu Mikšíkové opět úřadovala v poli Dostálová, vše ukončila technická chyba Ostravanek.
     
    20:18
    Druhý bod v řadě také pro Ostravu. Kohoutová neměla ideální nahrávku, ale domácí hráčky se ještě dokázaly ubránit. Mikšíková však trefila pouze anténku. Následovat bude oddechový čas Dukly Liberec.
     
    18:16
    A rázem to je pouze o dva body. Servis Kašparové nadělal domácím až příliš starostí. A také Liberec sahá k oddechovému času.
     
    17:13
    Pištěláková na podání. Šotkovská proměnila bodovku z hlavního kůlu a už to je o čtyři body. Ostravská lavička si žádá i druhý oddechový čas.
     
    13:11
    Dukla odskakuje ve skóre. Po servisu Mikšíkové smečovala do připravené obrany Žolnerčíkové a smůlu na druhé straně protrhla Šotkovská. Ostrava si bere oddechový čas.

    Vít Schück

    VK Dukla Liberec: Kopecká, Vaňková – Šotkovská, Veselá, Mikšíková – Kohoutová, Holubcová, Candráková – Pištěláková – Kolářová, Dostálová
    TJ Ostrava: Lukáčová, Kašparová – Žolnerčíková, Makauskaiteová, Faltínová, Zedníková – Sedláčková, Nečasová, Zemanová – Diatková – Chevalierová, Červenková

    Rozhodčí: Jan Krtička – Alexander Nedbálek
    bahis siteleri