NY Islanders – Vegas 2:3 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 6:5 (po pr.)
Anaheim – Dallas 6:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 13.12.2018, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Brandon SAAD - 6:3
     
    59:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po zblokované střele Toews vytáhl hru na BRANDONA SAADA, který přidává další branku ze středního pásma. Asistence: Jonathan Toews.
    58:58 Jonathan TOEWS - 5:3
     
    58:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostům se nepodařilo vyvést hru z obranné třetiny a po zachycení puku Saad přihrál na zcela odkrytou pravou stranu. Odtud JONATHAN TOEWS po zpracování trefil odkrytou branku. Asistence: Brandon Saad.
    43:49 Marcus KRÜGER - 4:3
     
    43:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pár vteřin před koncem přesilové hry se Blackhawks přeci jen prosazují a potřetí v zápase jdou do vedení! Za brankou vybojoval kotouč Martinsen, který z otočky našel před brankou osamoceného MARCUSE KRÜGERA, jenž z první sklepl puk do branky Pens. Asistence: Andreas Martinsen a Duncan Keith.
    39:04 Bryan RUST - 3:3
     
    39:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme tu srovnání a hattrick! Střílenou přihrávku Määttä chtěl BRYAN RUST sklepnout před branku, ale nato trefil hůl Seabrooka, od které se puk odrazil za záda Crawforda. Asistence: Olli Määttä a Zach Aston-Reese.
    35:28 Alex DEBRINCAT - 3:2
     
    35:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak i podruhé jdou Blackhawks do vedení. Po Kaneově přihrávce prošel obranou ALEX DEBRINCAT, který forhendem poslal puk přesně pod horní tyč. Asistence: Patrick Kane a Brent Seabrook.
    25:46 Bryan RUST - 2:2
     
    25:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení Chicaga je minulostí. Z levého křídla tvrdě nastřelil Crawfordovy betony Grant, po jehož střele se kotouč odrazil na osu hřiště. Tam byl nepokrytý dorážející BRYAN RUST. Asistence: Derek Grant.
    18:40 Bryan RUST - 2:1
     
    18:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté před odchodem do kabin ještě snižují! Po veliké šanci zůstali Pens v pásmu. BRYAN RUST si vylepšil pozici na středu levého kruhu, odkud zakončil přesně do vzdálenějšího růžku. Bez asistence.
    17:51 Brent SEABROOK - 2:0
     
    17:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují vedení na rozdíl dvou branek! Toews vytáhl hru k modré čáře, kde BRENT SEABROOK nic nevymýšlel a přesnou střelou poslal puk na pravou tyč. Asistence: Jonathan Toews.
    14:14 Andreas MARTINSEN - 1:0
     
    14:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To byl tlak domácího celku, který prostě musel skončit brankou. Nejprve Marcus Krüger trefil břevno hostující brány, ale akce pokračovala dále. Od levého mantinelu vystřelil Carl Dahlström, jenž trefil před brankou clonícího ANDREASE MARTINSENA, od něhož puk zamířil za brankovou čáru. Asistence: Carl Dahlström a Marcus Krüger.

    Michal Luxa

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 15. Martinsen (Dahlström, Krüger), 18. Seabrook (J. Toews), 36. DeBrincat (P. Kane, Seabrook), 44. Krüger (Martinsen, Keith), 59. J. Toews (Saad), 60. Saad (J. Toews) – 19. Rust, 26. Rust (D. Grant), 40. Rust (Määttä, Aston-Reese)


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Jokiharju, Keith (A), Seabrook (A), Manning, C. Murphy, Dahlström – Kahun, J. Toews (C), Saad – P. Kane, D. Strome, DeBrincat – Perlini, Kämpf, Sikura – Martinsen, Krüger, Hayden.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Guentzel, Crosby (C), Brassard – Kessel, Malkin (A), Pearson – Rust, Sheahan, Aston-Reese – Dea, Cullen, D. Grant.

    Rozhodčí: Rank, Watson – Cormier, Gawryletz
    bahis siteleri