Vítkovice – Otrokovice 5:3 (kon.) | Sparta – Ostrava 9:2 (kon.) | Pardubice – Bohemians 7:6 (po pr.)
Střešovice – Česká Lípa 11:5 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:11 (kon.) | Bulldogs – Liberec 3:8 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
3:8 (1:2, 1:3, 1:3)
FBC Liberec
Pátek 14.12.2018, 20:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:41
    Vyloučení v týmu Bulldogs Brno (Tomáš Kadavý – 2 min., Bránění ve hře).
     
    58:04
    Další obrovská akce Brna a stejně výborný zákrok Vaníčka! Dlouhým passem byl do samostatného úniku vyslán Tomáš Pešek. Ten dlouho váhal se střelou, až se dostal do Váníčkova dosahu a gólmanovi se stačilo stočit do klubíčka a míček následně zachytit.
     
    53:51
    Střídání v týmu Bulldogs Brno: ze hřiště odchází Filip Kuhn, přichází Kryštof Bartek.
    53:51 Adam BALATKA - 3:8
     
    53:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    A jen o půl minuty později tady máme branku číslo osm, která vyhání Kuhna na střídačku! Patrik Rozkovec krásným passem našel ADAMA BALATKU, který gólmanovi nedal z blízka žádnou šanci na zásah. Asistence: Patrik Rozkovec.
    53:27 Tomáš MAREK - 3:7
     
    53:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí zvyšují na 3:7! Tentokrát zkusili jiný přístup a místo hnaní se do branky buly rozehráli dozadu a to se vyplatilo! TOMÁŠ MAREK se totiž po dělovce Kopeckého dostal k dorážce a Kuhna nekompromisně prostřelil. Asistence: Kopecký Jakub.
    42:35 Radek VALEŠ - 3:6
     
    42:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale i Liberec využívá přesilovku a opět vede o tři branky! Střela Lukáše Veselého se během své cesty o něco otřela a míček poskakující po brankovišti s obtížemi zpracoval RADEK VALEŠ, který stál absolutně nehlídán na dosah Kuhnovy levé tyče a nikdo včetně samotného gólmana nebyl tak rychlý, aby mu v dorážce dokázal zabránit. Asistence: Lukáš Veselý.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Bulldogs Brno (Martin Fajt – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
    40:59 Petr KOLÁČNÝ - 3:5
     
    40:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A domácí čtrnáct vteřin před vypršením trestu Lukáše Kořínka využívají přesilovku! PETR KOLÁČNÝ se úspěšně schoval za clonu od svého spoluhráče a slepému Vaníčkovi už nezbylo nic jiného než lovit míček z branky. Střelu totiž vůbec neviděl. Bez asistence.
     
    39:13
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Lukáš Kořínek – 2 min., Bránění ve hře).
    37:26 Lukáš BÖHM - 2:5
     
    37:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberci odbíjí pátá! Radek Valeš se nejlépe vyznal ve skrumáži lidí, míček padající ze vzduchu zpracoval hrudníkem a dokázal ho poslat dlouhou přihrávkou na LUKÁŠE BÖHMA, který na nic nečekal a z voleje ho poslal Kuhnovi za záda! Asistence: Radek Valeš.
    35:19 Jakub KOPECKÝ - 2:4
     
    35:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podobně jako v první třetině i nyní Liberec odskakuje do dvougólového vedení! Lukáš Veselý dostal ve vlastní polovině přihrávku a nikým nehlídán prošel polovinou útočné půle. Tam přihrál JAKUBU KOPECKÉMU, který taktéž nebyl příliš hlídán a ten už míček poslal Kuhnovi k bližší levé tyči! Asistence: Lukáš Veselý
    30:13 Prokop FERDAN - 2:3
     
    30:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté si v polovině zápasu berou zpět své vedení! PROKOP FERDAN se prohnal prostředkem brankoviště, unikl oběma bekům a ještě stačil vyslat míček ke vzdálenější pravé tyči, což nečekal nikdo včetně gólmana Kuhna! Bez asistence.
    26:25 Matěj SURKOŠ - 2:2
     
    26:25
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! MATĚJ SURKOŠ poslal prudkou střelu jen pár centimetrů nad zemí a ačkoliv gólman Vaníček viděl míček i přes clonícího hráče a stačil se přesunout, na tento projektil byl příliš krátký a míček tak skončil u jeho pravé tyče! Asistence: Ondřej Lorenc
     
    17:00
    A teď měl obrovský zákrok naopak Vaníček! Jeden z Buldoků si míček dotáhl až těsně před libereckého gólmana, nechal si ho položit na bok a pak ho chtěl přehodit. Míček se ale od země neodlepil a skončil tak v náručí severočeského brankáře. Nic to ale nemění na tom, že to byla téměř stoprocentní šance na srovnání!
    13:49 Martin ŽÁK - 1:2
     
    13:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Toho ale stálo inkasovanou branku! Tomáš Kadavý přihrávkou po lajně našel MARTINA ŽÁKA, který sice byl v obležení dvou protivníků a navíc zády k brance, přesto ale míček poslal mezi svými nohami k levé tyči Vaníčkovy branky! Asistence: Tomáš Kadavý.
    11:03 Petr SALÁT - 0:2
     
    11:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hosté odskakují na rozdíl dvou branek! PETR SALÁT sebral Janu Galuzskovi míček z hokejky, procpal se mezi dvěma hráči a ačkoliv byl zahákován, dokázal poslat míček nechytatelnou střelou k levé tyči gólmana Kuhna. Bez asistence.
    03:46 Jakub KOPECKÝ - 0:1
     
    03:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hosté skórují jako první! Lukáš Veselý poslal od své branky daleký oblouček až k JAKUBU KOPECKÉMU, který si na druhé straně míček zpracoval a poslal ho gólmanovi Bulldoků nad ruku. Naprosto nechytatelné. Asistence: Lukáš Veselý.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 14. Žák (Kadavý), 27. Surkoš (Lorenc), 41. Koláčný – 4. Kopecký (Veselý), 12. Salát, 31. Ferdan, 36. Kopecký (Veselý), 38. Böhm (Valeš), 43. Valeš (Veselý), 54. Marek (Kopecký), 54. Balatka (Rozkovec)


    Bulldogs Brno: Bartek (Kuhn) – Vojtíšek, Galuszka, Surkoš, Michálek – Lorenc, Pešák, Ulman – Němec, Voltner, Fajt – Konečný, Žák, Pešek – Kadavý, Koláčný, Mráz.
    FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Klucho, Bitman, Veselý, Böhm, Kroupa – Kopecký, Valeš, Salát – Marek, Rozkovec, Lhota – Böhm, Baudisch, Ferdan – Kořínek, Balatka.

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula
    bahis siteleri