Jakubčovice nad Odrou – USK Ostrava 10:7 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 5:2 (kon.) | Dolní Loučky – Ž. Vlci Brno 3:8 (kon.)
Třinec – Zlín 4:4 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
4:4 (1:0)
UTB futsal team Zlín
Pátek 14.12.2018, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 2. Futsal liga východ • 12. kolo
     
    34:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Konečník vymíchal v levém rohu soupeřovy hráče a přihrávkou před branku vybídl ke skórování PAVLA KRAJČU, který využil nabídky bývalého třineckého fotbalisty a vyrovnal na 4:4! Asistence: Zdeněk Konečník.
     
    32:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou! JAN OPLUŠTIL zatančil před brankovištěm a prudkou střelou napálil balón do zlínské brány – 4:3!
     
    32:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk Zlína končí vyrovnávacím gólem! Dvojice Huťka – Juhás vykombinovala třineckou obranu včetně brankáře Kreželoka a LUKÁŠ JUHÁS už měl jednoduchou pozici při střele do prázdné branky! Asistence: Michal Huťka – 3:3!
     
    30:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to znovu pouze o gól. Kašík si na levé straně položil brankáře Kreželoka a prudkou přihrávkou před bránu vybídl ke střele PATRIKA ANTOŠÍKA, který mezi dvěma hráči nezaváhal a dopravil míč do třinecké branky! Asistence: Jakub Kašík – 3:2!
     
    28:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pro domácí je to ještě veselejší. Po asistenci brankáře Kreželoka si míč před brankovištěm připravil ke střele DAVID KANTOR, kličkou zmýlil soupeře a tvrdou střelou do pravého horního rohu zvýšil na 3:1! Asistence: Ondřej Kreželok!
     
    25:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav dlouho nevydržel. FILIP BURYAN využil chyby soupeře a střelou po zemi z pravé strany vrátil Třinci vedení – 2:1!
     
    25:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vyrovnávají! Konečník z levého rohu nastřelil míč směrem na branku, kam si naběhl DOMINIK TORMA a prsy sklepl míč do třinecké svatyně! Asistence: Zdeněk Konečník – 1:1!
     
    13:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    První gól je na světě! Třinecký LUKÁŠ BARON získal trochu prostoru před brankovištěm a tvrdou střelou po zemi k levé tyči prostřelil Domanského – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 14. Baron, 26. Buryan, 29. Kantor (Kreželok), 33. Opluštil – 26. Torma (Konečník), 31. Antošík (Kašík), 33. Juhás (Huťka), 35. Krajča (Konečník)

    Karty:   13. Buryan (TRI), 34. Opluštil (TRI)


    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Kloda) – Kantor, Baron, Opluštil, Buryan, Godfryd, Csikán (C), Samek, Przyczko.
    UTB futsal team Zlín: Domanský – Huťka (C), Juhás, Krajča, Konečník, Antošík, Foral, Torma, Kašík.

    Rozhodčí: Filipský, Molík.

    Diváci: 150
    bahis siteleri