HC Litvínov – Č. Budějovice 5:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:2 (2:0, 2:2, 1:0 - N 1:0)
HC Motor České Budějovice
Pondělí 17.12.2018, 17:00 • ZS Ivana Hlinky • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    64:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! JAN MYŠÁK trefuje za beton Dvořáka a dává Litvínovu i extra bod. Bez asistence.
     
    50:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dan Bartoš poslal puk na JAKUBA VIEDEMANNA. Jeho střela propadla Dvořákovi mezi nohama a Litvínov navyšuje vedení. Asistence: Bartoš.
     
    29:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov odskakuje do dvoubrankového vedení. Kombinaci Bartoš-Berka-DANIEL JOUZA zakončil poslední jmenovaný neomylně k levé tyči. Asistence: Bartoš, Berka.
     
    28:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice se dostávají na dostřel! Kroch nahodil puk od modré čáry směrem k Zajíčkově brance. Střelu nenápadně tečoval PAVEL NOVÁK. Asistence: Hubata, Kroch.
     
    23:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor rychle snižuje! Řezáč využil chyby domácí obrany. Šarlinger se snažil zablokovat přihrávku, ale prošla přes něj a JAKUB ČÍŽEK trefil z pravého kruhu kotouč o hokejku Zajíčka přesně do šibenice. Asistence: Řezáč.
     
    22:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ DUFEK dostal puk přesně zpoza branky přesně na hůl a z pravého kruhu jednoduše prostřeluje Dvořáka! Asistence: Limanovský.
     
    06:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další branka domácích! Limanovský poslal puk po mantinelu na Bartoše, který velmi přesnou přihrávkou našel DANIELA JOUZU. Ten se opřel do puku a propálil Dvořáka. Asistence: Bartoš, Limanovský.
     
    00:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je tu gól! JAN MYŠÁK se po chytré přihrávce Viedemanna dostal do samostatného úniku a jednoduchou střelou nad lapačku Dvořáka otevírá skóre zápasu. Asistence: Viedemann.

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 1. Myšák (Viedemann), 7. Jouza (Bartoš, Limanovský), 23. Dufek (Limanovský), 30. Jouza (Bartoš, Berka), 51. Viedemann (Bartoš), 65. Myšák – 24. Čížek (Řezáč), 29. Novák P. (Kroch, Hubata)


    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Bártek, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Jonák, Háva – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Barotš (C), Jouza, Šarlinger, Myšák, Fišer, Kovačič, Dufek (A)
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Hubata, Remta, Svach, Novák, Doktor, Prospal – Vaculík, Řezáč (A), Masopust, Pouzar, Janoch, Novák, Čížek, Silný (C), Krcho

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek – Jan Toman, Lukáš Sýkora
    bahis siteleri