Kašima – Real Madrid 1:3 (kon.)
konec
Kašima Antlers
1:3 (0:1)
Real Madrid
Středa 19.12.2018, 17:30 • Zayed Sports City Stadium (Abú Dhabí) • Mistrovství světa klubů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11. (19:23:13)
     
    Je konec! Real Madrid zvládl roli favorita tohoto zápasu, svého soupeře porazil poměrem 3:1. Dlouhou dobu to vypadalo, že Kašima bude opravdu více než vyrovnaným soupeřem, avšak od první branky Realu Madrid, se začaly projevovat rozdíly ve hře obou celků. Úvod druhého dějství přinesl další dvě trefy španělského celku, přičemž se o hattrick postaral Gareth Bale. I posléze měl Real více ze hry, jenomže místo navýšení vedení přišla kontaktní branka, která byla zároveň tou poslední.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na útočnou polovinu se vydal také Real Madrid, jenomže zpětnou přihrávku doslova ukradl Leandro, který se ale daleko nedostal.
     
    90+2
    Kašima rozjela jednu z posledních akcí tohoto zápasu. Jamamoto si počkal na svého kolegu Abeho, který svojí kolmici poslal do hrudi Casemira.
     
    90+1
    Jeden z fanoušků vnikl na hrací plochu, načež se běžel obejmout s Benzemou. Aby toho nebylo málo, tak se ještě vydal za Marcelem. Vzápětí ho zpacifikovali pořadatelé.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Koncovka utkání nám nabízí celkem svižnou podívanou, Real by ještě chtěl přidat další branku.
     
    88
    Anzaj to zkusil individuálním průnikem do pokutového území, kde ho ale zastavil Varane. Na opačné straně Kroos nepřesně přihrával Benzemovi.
     
    86
    Benzema mohl navýšit vedení svého týmu! Isco si šikovně počkal na náběh svého kolegy, který levačkou jen o vlásek minul vzdálenější konstrukci.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. Bílý balet se snaží neudělat žádnou vážnější chybu, což se zatím celkem daří.
     
    84
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Silva, který si nejprve obhodil Modriće, aby následně zamířil přímo do míst, ve kterých se nacházel Courtois.
     
    83
    Do vzdušného prostoru se dokázal natlačit Ramos, který sice uspěl, avšak svojí střelu poslal daleko vedle branky. Kwon byl v tomto případě bez práce.
     
    82
    Právě chorvatský vicemistr zkušeně pustil míč za brankovou čáru, jeho celek si tak vyzkouší další rohový kop. Vypadá to, že se rozehrávky ujme Kroos.
     
    81
    Střídání v týmu Kašima Antlers: ze hřiště odchází Yasuši Endo, přichází Leandro.
     
    80
    Ihned po rozehrávce jsme se dočkali dalšího nedovoleného zákroku. Real Madrid se rozhodl rozehrát nakrátko, v tuto chvíli má míč na kopačce Modrić.
    78. DOJ - 1:3
     
    78
    Kašima právě vstřelila branku!
    Máme tu kosmetické snížení nepříznivého výsledku! Endo se zjevil na pravé straně, kde dokázal sklepnout ŠOMU DOJOVI, který z úhlu propálil Courtois, jenž na míč vůbec nedosáhl. Branku musel potvrdit ještě videorozhodčí, který žádný ofsajd správně neodhalil.

    David Suchý

    Branky: 78. Doj (Endo) – 44. Bale (Marcelo), 53. Bale, 55. Bale (Marcelo)

    Karty:   52. Jamamoto (KAS) – 42. Carvajal (REA)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
    Kašima Antlers: Kwon – Niši (57. Anzaj), Jung, Šoji, Jamamoto – Endo (C) (81. Leandro), Nagaki (46. Učida), Silva, Abe – Doj, Serginho
    Náhradníci: Kawamata, Sogahata – Anzaj, Inukaj, Kanamori, Mačida, Ogasawara, Leandro, Tanaka, Učida, Jamaguči

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Kroos, Llorente, Modrić – Lucas (74. Isco), Benzema, Bale (60. Asensio) (74. Casemiro)
    Náhradníci: Navas, Casilla – Isco, Asensio, Casemiro, Ceballos, Nacho, Odriozola, Vinícius, Valverde, Reguilon

    Rozhodčí: Sampaio – Correa, Boschilia (všichni Brazílie)
    bahis siteleri