Washington – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 20.12.2018, 02:10 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:58 Bryan RUST (PIT) - 1:2
     
    38:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ve vyrovnaném utkání otáčí Tučňáci stav zápasu na svou stranu. Zpoza branky až na hranici brankoviště se protáhl Jake Guentzel, jenž nejprve trefil brankářův beton a poté se dostal ještě k dorážce dostal BRYAN RUST. Kotouč podivně letěl do brankoviště, kde se jej pokusil zasáhnout Sidney Crosby, což se na brankové čáře nepodařilo, a tak je autorem gólu označen hráč se sedmnáctkou na zádech. Asistence: Jake Guentzel a Sidney Crosby.
    29:15 Sidney CROSBY - 1:1
     
    29:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají početní výhodu a je znovu vyrovnáno! Jevgenij Malkin a Kris Letang si u modré čáry několikrát vyměnili kotouč. Ruská hvězda poté nastřelila puk cíleně vedle branky, kde se nacházel SIDNEY CROSBY. Kapitán Penguins tečoval černou gumu nejprve holí a poté bruslí za záda Bradena Holtbyho. Asistence: Jevgenij Malkin a Kris Letang.
    26:38 Lars ELLER - 1:0
     
    26:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu po chybě hostující obrany úvodní branka. Obráni Tučňáků jeli střídat, díky čemuž se za obranou zjevil LARS ELLER. Jeho forhendová střela zamířila nad vyrážečkou brankáře k levé tyči. Asistence: Tom Wilson.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 27. Eller (T. Wilson) – 30. Crosby (Malkin, Letang), 39. Rust (Guentzel, Crosby)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov, Bowey, Siegenthaler – Oshie, Bäckström, Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Smith-Pelly, Eller, Connolly – Boyd, Dowd, Jaškin.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Aston-Reese – Hörnqvist, Brassard, Pearson – Sheahan, Cullen, G. Wilson.

    Rozhodčí: Nicholson, Pollock – Nansen, Murphy

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri