KHL
Chabarovsk – Viťaz 2:1 (kon.) | Kunlun – Petrohrad 3:5 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
3:5 (0:0, 2:2, 1:3)
SKA Petrohrad
Úterý 25.12.2018, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Oskars BARTULIS - 3:5
     
    59:55
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Ještě je tu kosmetická úprava skóre! Lockhart vyhrál vhazování a připravil kotouč pro OSKARSE BARTULISE, který se trefil do pravé horní šibenice. Asistence: Luke Lockhart.
    59:45 Oleg LI - 2:5
     
    59:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA potrvzuje vyhrů gólem do prazdné branky! OLEG LI dostal přihrávku do středního pásma. Byl velmi rychle rozjetý, takže předjel všechny domácí obránce a bez problémů zasunul kotouč do domácí klece. Asistence: Jevgenij Ketov.
    52:36 David RUNDBLAD - 2:4
     
    52:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté toho nakonec využívají a dávají svou čtvrtou branku! DAVID RUNDBLAD dostal přihrávku přesně na hůl, čehož využil střelou do levého horního růžku. Karhunen byl naprosto bez šance. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Nikita Gusev.
    45:12 Andrej KUZMENKO - 2:3
     
    45:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté otačí utkání a vedou! Domácí inkasují kvůli další velké chybě při rozehře. Kotouč získal ANDREJ KUZMENKO, který jel na Karhunena sám. Nájezd zakončil střelou do pravého horního růžku a domácí gólman byl bez šance. Asistence: Dinar Chafizullin.
    31:18 Vladislav GAVRIKOV - 2:2
     
    31:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají a začíná se od nuly! VLADISLAV GAVRIKOV vyhrál vhazování a rychle vystřelil. Tuto střelu Karhunen vyrazil za branku. Výše jmenovaný se rychle chopil puku, objel branku a puk zasunul do odkryté klece, protože se domácí gólman nestihl přesunout. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    27:21 Nikita GUSEV - 2:1
     
    27:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se poprvé v zápase prosazuje a snižuje na rozdíl jedné branky! Domácí obránce zachyboval při rozehře a kotouč získal Plotnikov. Ten skvělou zadavkou našel NIKITU GUSEVA, který se z levého kruhu trefil přesně do levého horního růžku. Karhunen byl bez šance. Asistence: Sergej Plotnikov a Nikolaj Prochorkin.
    23:50 Joonas JÄRVINEN - 2:0
     
    23:50
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí vedou dost překvapivě o dvě branky! JOONAS JÄRVINEN překvapil Hellberga a střelou z levého kruhu se trefil mezi jeho lapačku a tělo. Red Star se ujímá dvoubrankového vedení! Asistence: Patrick Lundh.
    21:06 Brandon YIP - 1:0
     
    21:06
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun se překvapivě ujímá vedení! BRANDON YIP si najel na útočnou modrou, kam dostal přesnou příhrávku. Následně se dostal do úniku a až před Hellberga, kterého překonal střelou mezi betony. Asistence: Tobias Viklund.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 22. Yip (Viklund), 24. Järvinen (Lundh), 60. Bartulis (Lockhart) – 28. N. Gusev (S. Plotnikov, Prochorkin), 32. Gavrikov (Prochorkin), 46. Kuzmenko (Chafizullin), 53. Rundblad (Prochorkin, N. Gusev), 60. O. Li (Ketov)


    Red Star Kunlun: Karhunen (Lazušin) – V. Lajunen, Järvinen, Viklund, Vitásek, Bartulis, Bartley – Wolski (A), Fontain, Beck (A) – Yip (C), Palola, Lundh – Squires, Latta, Mertl – Jaw, Seto, Lockhart.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Rundblad, Gavrikov (A), Chafizullin, A. Bělov, Zub, Rukavišnikov, Sjomin – Dacjuk, S. Plotnikov (A), Kručinin – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Prochorkin, Karpov, N. Gusev – Koskiranta, Ketov (C), Jakupov – O. Li.

    Rozhodčí: Olenin, Birin – Otmakov, Lazarev
    bahis siteleri