Eibar – Villarreal 0:0 (kon.) | Sevilla – Atlético 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Sociedad 0:2 (kon.)
Getafe – Barcelona 1:2 (kon.)
konec
Real Madrid
0:2 (0:1)
Real Sociedad San Sebastian
Neděle 06.01.2019, 18:30 • Estadio Santiago Bernábeu. Madrid • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské ligy mezi Realem Madrid a Realem Sociedad. Výkop je stanoven na 18:30.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Hostující celek letos neprožívá zrovna povedenou sezónu. Real Sociedad dosud sehrál sedmnáct zápasů, ve kterých nasbíral devatenáct bodů a patří mu patnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má zatím jen tříbodový náskok. Celek se potýká s odchodem Xabiho Prieta. Poslední čtyři zápasy navíc Sociedad prohrál. Naposledy doma podlehl 0:1 Deportivu Alavés.
     
    Real Madrid CF

    Ani Real Madrid letos neprožívá povedenou sezónu. Zejména v jejím úvodu se slavný Bílý balet hodně trápil. Aktuálně má Real na svém kontě jen třicet bodů a ztrácí sedm bodů na vedoucí Barcelonu. V prosinci ale dokázal opanovat Mistrovství světa klubů a postoupil i ze základní skupiny Ligy mistrů. V týdnu navíc dohrával odložené utkání s Villarealem, ale pouze remizoval 2:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, Valverde, Odriozola Arzallus, Isco, Reguilón, D. Ceballos.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, D. Llorente, H. Moreno, Muñoz – Merino, Illarramendi, Zurutuza – Januzaj, José, Oyarzabal.
    Náhradníci: Zubiaurre – Zaldúa, Zubeldia, Juanmi, Pardo, Bautista, Le Normand.

    Rozhodčí: Munuera – Baena, Alcoba.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Real Madrid bude hrát v tradičních bílých dresech, zatímco Real Sociedad přijel v šedém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Fotbalisté Realu Madrid obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Do rozehrávky se ihned zapojil i Courtois, jehož nákop dokázala obrana hostů odvrátit.
     
    2
    Marcelo nahrál Merinovi, který se prosmýkl do pokutového území a Casemiro vyrobil nedovolený zákrok! Penalta pro Real Sociedad!
    2. Casemirův faul v pokutovém území
     
    3
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! K exekuci se postavil WILLIAN JOSÉ, který vypálil doprostřed pod břevno a může slavit!
    3. Willian JOSÉ - 0:1
     
    5
    Domácí fotbalisté se ihned derou do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Vinícius Júnior si krásně obhodil obránce a byl faulován.
     
    6
    Zadáci Realu Madrid zatím mají plné ruce práce. Raphaël Varane musel na vlastní polovině vystoupit proti Josému a se štěstím vybojoval alespoň vhazování.
     
    7
    Karim Benzema si pohybem řekl o přihrávku do pokutového území, jenže Vinícius Junior na něj přihrávku neprocedil. Zadáci Realu Sociedad se zatím skvěle pohybují.
     
    8
    Mikel Oyarzabal si naběhl na dlouhou přihrávku na polovinu Realu Madrid. Měl proti sobě posledního obránce, ale z nadějné akce vybojoval jen rohový kop.
     
    9
    Domácí fotbalisté nyní vysunuli presink až do pokutového území. Brankář Gerónimo Rulli měl s rozehrávkou velké problémy a zakopl míč do zámezí. Real Madrid bude vhazovat.
     
    10
    Mohlo být vyrovnáno! Vinícius Júnior v pokutovém území připravil skvělou pozici pro Karima Benzemu, jenže domácí střelec poslal míč vedle vzdálenější tyče!
    10. Vyložená šance Karima Benzemy
     
    11
    Real Madrid se však v posledních minutách tlačí na polovinu soupeře. Daniel Carvajal podpořil domácí útok, našel Vázqueze, ale ten si ukousl příliš velké sousto.
     
    12
    Marcelo našel průnikovou přihrávkou Juniora, který odcentroval do pokutového území. K hlavičce se už chystal Benzema, ale Diego Llorente před ním na poslední chvíli přizvedl míč do bezpečí.
     
    13
    Aihen Muñoz dostal při své premiéře v La lize prostor na levé straně, našel Januzaje, který se z otočky pokusil najít Oyarzabala, ale jeho pobídka byla nepřesná.
     
    14
    Vinícius Júnior si chtěl obhodit svého strážce u postranní čáry. Aritz Elustondo k němu přistoupil hodně těsně a nenechal mladého Brazilce uniknout.
     
    15
    Raphaël Varane musel hodně zabrat směrem do vlastní šestnáctky. David Zurutuza jej totiž pořádně prohnal, ale hostující hráč si pomohl útočným faulem.
     
    16
    Další obrovská šance Realu Madrid! Vinícius Júnior ve sprinterském souboji předčil svého strážce, zkoušel přehodit vyběhnutého brankáře, ale jeho pokus nezapadl do sítě!
     
    17
    Raphaël Varane se ujal rozehrávky Realu Madrid na vlastní polovině. Francouzský stoper chvíli rozhazoval rukama, protože se mu nikdo nenabízel.
     
    18
    Daniel Carvajal podpořil útok Realu Madrid dlouhým náběhem po pravém křídle, prošel až na hranici pokutového území, kde spolu s Vázquezem vybojoval roh.
     
    19
    Po následném rohovém kopu domácí celek branku Realu Sociedad neohrozil. Za odraženým míčem ještě sprintoval Vinícius Júnior, jež se dopustil faulu.
     
    20
    Adnan Januzaj dostal pomalou přihrávku na pravou stranu, odkud vyslal centr do pokutového území, jenže trefil jen Sergia Ramose.
     
    21
    Luka Modrić nyní hodně uspěchal rozehrávku na polovině hřiště. Chorvatská hvězda nakopla míč na levou stranu, jenže Benzema se rozběhl na opačnou stranu.
     
    22
    Marcelo skvěle vybojoval míč v blízkosti pokutového území, krásně se uvolnil a odcentroval do šestnáctky. Jeho pobídku však obrana Realu Sociedad s přehledem odvrátila.
     
    23
    Luka Modrić se po rohovém kopu Realu Madrid opřel do odraženého míče a jeho skvělou přízemní střelu musel Gerónimo Rulli vyrazit!
    23. Modričova jedovatá střela
     
    24
    Marcelo se hnal za vysokou přihrávkou na levou stranu, jenže skvěle proti němu vystoupil obránce Aritz Elustondo, který Marcela nepustil k balónu.
     
    25
    Lucas Vázquez se po zaváhání obrany Realu Sociedad v rozehrávce dostal do pokutového území, jenže zakončení pravou nohou se mu vůbec nepovedlo.
     
    26
    Luka Modrić se snaží hecovat své spoluhráče velkou aktivitou, jenže kombinace královského celku zatím poněkud vázne. Carvajalův centr obrana zneškodnila.
     
    27
    Marcelo potáhl míč do blízkosti pokutového území, jenže pod nohy se mu krásným skluzem položil Asier Illarramendi, který jej čistým způsobem obral o míč.
     
    28
    Hostující celek zahrával další rohový kop. Jeho exekuce se ujal Adnan Januzaj. Belgický záložník rozehrál, ale sudí hru přerušil kvůli přetahované Varaneho s Llorentem.
     
    29
    Na druhý pokus už bylo vše v pořádku. Míč si u zadní tyče našel Willian José, ale sudí pro změnu odpískal útočný faul na Casemira.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a slavný Real Madrid poněkud překvapivě prohrává s Realem Sociedad. Domácí se však derou do útoku.
     
    31
    Marcelo vymyslel prudkou přihrávku za obranu Realu Sociedad, jenže Vinícius Júnior ani svou obrovskou rychlostí nedokázal udržet balón ve hře.
     
    32
    Celek ze španělské metropole zahrával další rohový kop. Toni Kroos vyslal centr na malé vápno, kde byl Casemiro, ale dezorientovaný Brazilec nestačil zakončit.
     
    33
    Diego Llorente hodně zariskoval při rozehrávce. Hostující stoper si míč předkopl daleko před sebe a důrazný Vinícius Júnior jej málem obral o míč.
     
    34
    Daniel Carvajal se znovu snažil projít vpřed po pravém křídle. Na polovině hřiště se kolem něj shromáždili hned tři soupeři, kteří jej nenechali rozehrát.
     
    35
    Real Madrid zahrával další rohový kop. Po házenkářském obehrání pokutového území odcentroval Vázquez na Ramose, ale ten v souboji upadl.
     
    36
    Carvajal dostal prostor na pravé straně pokutového území, odkud okamžitě odcentroval, ale vybojoval jen další roh pro Real Madrid.
     
    37
    Autor dosud jediné branky Willian José fauloval na vlastní polovině a dostává žlutou kartu.
     
    38
    Toni Kroos se ujal rozehrávky dalšího rohového kopu Realu Madrid. Jeho centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhl pozorný obránce Llorente.
     
    39
    Real Madrid zahrával už sedmý rohový kop. Toni Kroos tentokrát centrem do hloučku hráčů našel Casemira, jehož hlavička prolétla nad břevnem.
     
    40
    Mikel Oyarzabal nabral na levé straně hrací plochy rychlost, prošel s míčem až na hranici pokutového území, ale netroufl si na odcentrování do šestnáctky.
     
    41
    Lucas Vázquez dojel u postranní čáry Oyarzabala a dostává zaslouženou žlutou kartu.
     
    42
    Realu Sociedad se v posledních minutách podařilo otupit tlak Realu Madrid. Hosté se dokonce usadili na polovině Realu a Asier Illarramendi vybojoval vhazování.
     
    43
    Karim Benzema napadal rozehrávku Realu Sociedad na polovině soupeře, jenže nedokázal obrat Llorenteho o míč. Hosté chtějí dohrát první půli ve vedení.
     
    44
    Héctor Moreno si nechtěl přidělávat práci a raději si pomohl malou domů na Rulliho. Hostující brankář dlouhým odkopem pouze odevzdal míč hráčům Realu Madrid.
     
    45
    Lucas Vázquez málem hodně kuriózně vyrovnal! Domácí záložník chtěl nejspíše centrovat, ale jeho pobídka se nakonec snesla na zadní tyč!
    45. Vázquezův centr
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    Mikel Oyarzabal dohnal dlouhou přihrávku na levou stranu a ihned odcentroval do pokutového území. Nikdo v šedém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! V Madridu se píská! Domácí Real totiž prohrává s Realem Sociedad 0:1! Hned ve druhé minutě totiž v pokutovém území fauloval Casamiro a následnou penaltu proměnil Willian José! Domácí celek si připravil několik šancí, jenže Modričovu ránu vychytal Rulli a Vázquezův nepovedený centr skončil na vzdálenější tyči! Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Fotbalisté Realu Sociedad obstarali rozehrávku do druhého poločasu. Hosté se ihned vydali do útoku. Oyarzabal odcentroval do vápna a Ramos raději uklidil míč na roh.
     
    47
    Asier Illarramendi poslal prudkou přihrávku do pokutového území, kam spěchal Elustondo, ale důrazný Sergio Ramos se před něj natlačil a obral jej o míč.
     
    48
    Luka Modrić se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže projektil chorvatského záložníka skončil na zádech Zurutuzy.
     
    49
    Vinícius Júnior se z levého křídla hnal do pokutového území. Místo zakončení se ještě snažil odcentrovat, ale neoslovil nikoho v bílém dresu.
     
    50
    Hra je přerušena! Diego Llorente schytal ostrý úder od Sergia Ramose. Hostující stoper nyní zůstává ležet na trávníku a drží se za obličej.
     
    51
    Mikel Oyarzabal se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže pálil v záklonu a nasměroval svůj projektil vysoko nad břevno domácí svatyně.
     
    52
    Parádní akce Realu Madrid! Vinícius Júnior prošel s míčem z levé strany na hranici pokutového území a vyslal technickou střelu, kterou jen těsně minul zadní tyč!
    52. Vinícius Júnior a jeho krásná akce
     
    53
    Marcelo hasil Casemirovo zaváhání a za svůj faul dostává žlutou kartu.
     
    54
    Carvajal zahrál na housle jednoho z hostujících obránců, odcentroval na malé vápno, kde hlavičkoval Benzema, ale jeho pokus mířil jen do míst, kde stál Gerónimo Rulli.
     
    55
    Hosté nakopli míč na polovinu Realu Madrid. Jako první byl u vysokého balónu Casemiro, který si tentokrát dal pozor a s přehledem zahrál na Ramose.
     
    56
    Vinícius Júnior si efektním zpracováním převzal přihrávku Luky Modriče, jenže si míč ukopl daleko před sebe a dobře postavený Diego Llorente odkopl míč do autu.
     
    57
    Marcelo daroval míč Kroosovi, který hledal Carvajala, jenže sklepnutí posledního jmenovaného hráče skončilo na noze obránce v šedém.
     
    58
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Isco.
     
    59
    Dani Carvajal opět podpořil útok Realu Madrid náběhem po pravé straně hrací plochy, jenže ani tentokrát neoslovil Karima Benzemu na hrotu.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Real Madrid stále zaostává za Realem Sociedad o jednu branku. Domácí jsou sice aktivní, ale obrana hostujícího celku podává bojovný výkon.
     
    61
    Sergio Ramos se z pozice stopera zapojil do útočení svého celku. Ramos hledal Modriče, ale ten byl dobře bráněn a nepotykal si se zpracováním.
     
    62
    Navíc je tady velký problém pro Real Madrid! Lucas Vázquez za svůj faul vyfasoval žlutou kartu a musí do sprch!
    62. Červená karta po 2. žluté
     
    63
    Luka Modrič si na polovině soupeře skvěle pokryl míč tělem a byl faulován. Domácí celek to v závěru dnešního utkání bude mít hodně těžké.
     
    64
    Mikel Merino si naběhl na přihrávku na polovinu soupeře a zakončil levou nohou. Jeho rána mířila doprostřed branky, kde si hravě poradil Courtois.
     
    65
    Aritz Elustondo nechtěl nikam spěchat a raději přenechal míč spoluhráčům z obrany. Hostující celek nikam spěchat nebude.
     
    65
    Vinícius Júnior si obhodil vyběhnutého Rulliho a poroučel se k zemi! Sudí měl souboj před očima a nechal pokračovat ve hře!
    65. Souboj Júniora s hostujícím brankářem
     
    66
    Carvajal hledal přihrávkou na hranici pokutového území Toniho Kroose, jenže ten měl velké problémy se zpracováním a musel si pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    67
    Obrovská šance Realu Madrid! Vinícius Júnior se opřel do padajícího centru, ale jeho pokus odvrátila obrana k Benzemovi, ale i jeho pokus vykopl obránce z brankové čáry.
     
    68
    Hosté se opět usadili na polovině soupeře, kde kombinují s míčem a nikam se neženou. Domácí fanoušci po předchozích hlasitě pískají.
     
    69
    Vinícius Júnior se hnal s míčem do pokutového území, jenže radost mu pokazil hvizd hlavního arbitra. Vinícius se podle všeho dopustil útočného faulu.
     
    70
    Marcelo byl faulován na polovině hrací plochy a Real může znovu zaútočit. Domácímu celku však čas hodně rychle utíká.
     
    71
    Isco je po svém příchodu na hrací plochu hodně aktivní a snaží se vyhecovat své spoluhráče. Marcelo centroval před branku, ale trefil jen obránce Sociedadu.
     
    72
    Real Madrid zahrával další rohový kop. Toni Kroos po následné kobminaci našel Júniora, ale i s jeho stříleným centrem si obrana hostů poradila.
     
    73
    David Zurutuza se v pokutovém území dostal k pěkné přihrávce, jenže praporek asistenta rozhodčího vyletěl hodně rychle nahoru. Ofsajd!
     
    74
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Merino, přichází Rubén Pardo.
     
    75
    Adnan Januzaj svedl u rohového praporku s Ramosem. Belgický záložník poté na zemi zahrál rukou. Vůbec se to nelíbilo Modričovi, který dostal žlutou kartu.
     
    76
    Adnan Januzaj dostal přihrávku na hranici pokutového území, přehodil si míč na levačku, ale technický pokus mu vůbec nesedl. Obránce domácího celku míč srazil do bezpečí.
     
    77
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Sergio Reguilón.
     
    78
    Hosté kombinují s míčem na vlastní polovině a nepouštějí Real Madrid na svou polovinu. Na takový způsob hry si ještě nedávno na Santiago Bernabeu troufla maximálně Barcelona.
     
    79
    Vinícius Júnior se po delší době dostal do zakončení. Jeho technický pokus z ostrého úhlu se stáčel hodně zajímavým způsobem, ale minul branku soupeře.
     
    80
    David Zurutuza se po Kroosově chybě hnal s míčem u nohy do pokutového území. Sergio Ramos se jako správný lídr vrátil a na poslední chvíli zažehnal nebezpečí.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Dani Ceballos.
     
    82
    Sergio Ramos uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže Luka Modrić na jeho skvělou práci nezaváhal a rozehrál velmi nepřesně.
     
    83
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Zřejmě je hotovo! Hosté podnikli další protitútok do otevřené obrany Realu Madrid! Hráči Realu Sociedad šli ve třech proti dvojici zadáků Realu Madrud. Willian José našel krásným centrem RUBÉNA PARDA a ten hlavou přidal druhou branku hostů!
    83. Rubén PARDO - 0:2
     
    84
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aihen Muñoz, přichází Igor Zubeldia.
     
    85
    Domácí už působí hodně frustrovaným dojmem. Vinícius Júnior sice prošel do střelecké pozice, ale jeho pokus schoval Rulli do rukavic.
     
    86
    Vinícius Júnior našel Ceballose, který si netroufl na zakončení a ještě našel Modriče. Rána chorvatského záložníka prosvištěla nad břevnem.
     
    87
    Dani Ceballos zůstává po dalším souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Real bude zahrávat ještě jeden přímý kop. Do vápna už míří hlavičkáři.
     
    88
    Isco si na hranici pokutového území zpracoval odražený míč, srovnal si jej na pravačku, jenže jeho zakončení proskákalo kolem vzdálenější tyče.
     
    89
    Zmar Realu Madrid pokračuje! Isco se jako další zapisuje na seznam hříšníků.
     
    90
    Zápas se už pouze dohrává. Hosté se znovu usadili na polovině Realu Madrid, jenže další akci zastavuje ofsajd, ve kterém se nechal chytit Adnan Januzaj.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+1
    Asier Illarramendi si nechtěl přidělávat práci a raději si pomohl malou domů. Hosté už chtějí dohrát dnešní duel bez větších komplikací.
     
    90+2
    Isco prošel s míčem na noze na polovinu hostujícího celku, kde si udělal prostor, přenesl hru na levou stranu, jenže Vinícius Júnior svůj centr pokazil.
     
    90+3
    Willian José mohl přidat svou druhou branku v utkání. Hostující hráč dostal přihrávku na hranici pokutového území, ale trestuhodně přestřelil branku!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Real Madrid na domácí půdě překvapivě prohrává s Realem Sociedad 0:2! Hned ve druhé minutě totiž v pokutovém území fauloval Casamiro a následnou penaltu proměnil Willian José! Domácí celek si připravil několik šancí, jenže Modričovu ránu vychytal Rulli a Vázquezův nepovedený centr skončil na vzdálenější tyči! Po přestávce měl obrovskou šanci Vinícius Júnior, ale jeho pokus minul branku. Real Madrid poté hodně otevřel hru a to se mu stalo osudným. Po druhé žluté kartě musel do sprch Lucas Vázquez. Deset minut před koncem navíc přidal druhou branku Sociedadu Rubén Pardo.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:23:35)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 3. José (pen.), 83. Pardo (José)

    Karty:   41. L. Vázquez (REA), 53. Marcelo (REA), 75. Modrić (REA), 89. Isco (REA) – 37. José (RSC)   62. L. Vázquez (REA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (77. Reguilón) – Kroos (81. D. Ceballos), Casemiro (58. Isco), Modrić – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, Valverde, Odriozola Arzallus, Isco, Reguilón, D. Ceballos.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, D. Llorente, H. Moreno, Muñoz (84. Zubeldia) – Merino (74. Pardo), Illarramendi, Zurutuza – Januzaj, José, Oyarzabal.
    Náhradníci: Zubiaurre – Zaldúa, Zubeldia, Juanmi, Pardo, Bautista, Le Normand.

    Rozhodčí: Munuera – Baena, Alcoba
    bahis siteleri