Švédsko – Rusko 3:5 (kon.) | Česko – Japonsko 4:2 (kon.) | Kanada – USA 2:3 (kon.)
Švýcarsko – Finsko 2:4 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Japonsko
Pondělí 07.01.2019, 06:30 • Obihiro arena, Obihiro, Japonsko • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    58:31 Sára ČAJANOVÁ - 4:2
     
    58:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český národní výběr se může trochu uklinit, podařilo se mu znovu odskočit na rozdíl dvou branek, když ze samostatného útoku po pravé straně mířila přesně mezi tři tyče SÁRA ČAJANOVÁ.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu Japonsko (Hina Shimomukaiová – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Česko (Kristýna Kaltounková – 2 min., krosček).
    56:38 Ami SASAKIOVÁ - 3:2
     
    56:38
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Závěr utkání bude ještě dramatický! Japonky se dlouho nemohly dostat do tlaku, nyní se ale dostaly do blízkosti brány a AMI SASAKIOVÁ protlačila puk za záda Pejšové. Asistence: Moeka Tsutsumiová.
     
    52:28
    Mlýnková se ve vlastním oslabení dostala do samostatného úniku, další branku ale nepřidala, gólmanka jí vypíchla kotouč od hokejky!
     
    51:44
    Vyloučení v týmu Česko (Klára Jandušíková – 2 min., podrážení).
     
    49:00
    Vyloučení v týmu Česko (Kristýna Kaltounková – 2 min., podrážení).
     
    48:35
    Vyloučení v týmu Česko (Natálie Mlýnková – 2 min., hákování).
     
    39:52
    Brankářka Pejšová musela čelit dalšímu nebezpečnému nájezdu, zakončení Itové z levé strany zastavila svým tělem.
    38:55 Natálie MLÝNKOVÁ - 3:1
     
    38:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Česko ustálo díky povedenému zákroku brankářky samostatný únik Japonska a hned z další akce udeřilo. NATÁLIE MLÝNKOVÁ dostala nahrávku od Pejšové do levého kruhu, ze kterého propálila Sasakiovou. Asistence: Daniely Pejšová a Anna Kotounová.
     
    38:13
    Další rychlý brejk Japonska, ale ani tentokrát neskončil brankou! Shigová jela sama na Pejšovou, ta si s jejím bekhendovým blafákem úspěšně poradila.
     
    36:25
    Vyloučení v týmu Japonsko (Minami Kamadová – 2 min., sekání).
     
    34:02
    Vedení českého výběru mohla navýšit Sýkorová, ta z dobré pozice na pravé straně netrefila bránu, puk se odrazil pod beton Sasakiové, která dokázala přerušit hru.
    32:20 Hana HAASOVÁ - 2:1
     
    32:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nerozhodný stav ale dlouho nevydržel, české hráčky si berou vedení zpět na svou stranu. Celou akci vykombinovaly až téměř do prázdné branky, Exnerová našel z pravé strany na zadní tyči volnou HANU HAASOVOU a ten z první zakončovala do volného prostoru u tyčky. Asistence: Martina Exnerová a Kristýna Kaltounková.
    30:58 Akane SHIGOVÁ - 1:1
     
    30:58
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Dnešní čtvrté oslabení už české hokejistky ubránit nedokázaly. Při rychlé souhře přihrála Kamadová z levé strany na střed AKANE SHIGOVÉ, jež pálila zápěstí přesně k pravé tyči a Pejšová už se nestihla přesunout, jelikož přes hráčky před sebou špatně viděla. Asistence: Minami Kamadová.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu Česko (Barbora Machalová – 2 min., faul kolenem).
     
    25:42
    Vyloučení v týmu Česko (Natálie Mlýnková – 2 min., držení hole).
     
    24:55
    Dýcková nahrála bekhendem zpoza brány do předbrankového prostoru, kde byla na zakončení připravená Machalová, jenže z první z dobré pozice těsně minula levou tyč.
     
    20:23
    Rychlý brejk Japonska už téměř skončil vyrovnávající brankou! Itoová rozejla přečíslení dvě na jednu po levé straněm následně nahrála na střed Shigaové, která střelou zpěstím z mezikruží nastřelila horní tyč!
     
    19:23
    Rychlou souhru Japonska zakončovala z levé strany na zadní tyč Moeka Tsutsumiová, puk jen o pár centimetrů minul pravou tyčku.
     
    17:22
    Vyloučení v týmu Česko (Kristýna Kaltounková – 2 min., podrážení).
     
    15:59
    Dýcková přejela s pukem přes modrou čáru a hned se rozhodla vystřelit, její pokus měl dobré parametry a Sasakiová ho jen těžce vyrazila před sebe, k dorážce se ovšem žádná Češka nedostala.
     
    13:41
    Opět pálila z levé strany z první Shigaová, puk se odrazil od tyče na zadní mantinel!
     
    12:47
    Vyloučení v týmu Česko (Martina Exnerová – 2 min., hákování).
    11:17 Natálie MLÝNKOVÁ - 1:0
     
    08:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky prolomily prozatimní střelecké trápení na šampionátu a v důležitém souboji s Japonskem se dostávají do vedení. Před bránou se k odraženému puku dostala NATÁLIE MLÝNKOVÁ, nezastavilo ji ani to, že musela zakončovat bekhendem a poslal kotouč do pravého horního rohu brány. Bez asistence.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 9. Mlýnková, 33. Haasová (Exnerová, Kaltounková), 39. Mlýnková (D. Pejšová, Kotounová), 59. Čajanová – 31. Shigová (Kamadová), 57. Sasakiová (Tsutsumiová)


    Česko: J. Pejšová (Švejdová) – Škrdlová, Jandušíková, Kotounová, D. Pejšová, Radová, Šmajdová, Seroiszková, Hanzlíková, Hrůšová – Čajanová, Mlýnková, Mazancová – Sarnovská, Kaltounková, Exnerová – Machalová, Haasová, Dýcková – Hájková, Sýkorová.
    Japonsko: Sasakiová (Halloranová) – Numurová, Yamashitová, Sukuraiová, Tsutsumiová K., Tomiuchiová, Takashiová, Kosugaová – Itová, Suzukiová, Shigová – Tsutsumiová M. Sasakiová, Shimomukaiová – Satová, Sonoyová, Wajimová – Ushiová, Hayakawová, Kamadová – Nagaoková

    Rozhodčí: Nurmiová, Weissová – Geboraová, Mooreová
    bahis siteleri