Švédsko – Rusko 3:5 (kon.) | Česko – Japonsko 4:2 (kon.) | Kanada – USA 2:3 (kon.)
Švýcarsko – Finsko 2:4 (kon.)
konec
Švédsko
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
Rusko
Pondělí 07.01.2019, 05:00 • Arena 1 • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
    58:33 Vita POŇATOVSKAJOVÁ - 3:5
     
    58:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě hotovo! Od modré čáry vystřelila Anna Savoninová. Holmová puk neudržela a důrazná VITA POŇATOVSKAJOVÁ ho dorazila za záda švédské brankářky. Asistence: Anna Savoninová.
    56:38 Karina ACHMETOVOVÁ - 3:4
     
    56:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle je možná rozhodující moment zápasu! Nahození KARINY ACHMETOVOVĚ od modré si totiž našlo cestu až za záda Holmové, která měla zakrytý výhled – 3:4. Asistence: Polina Lučnikovová a Kristi Šaškinová.
    51:02 Josefin BOUVENGOVÁ - 3:3
     
    51:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Potřetí je dnes vyrovnáno! Ke kotouči se dostala v útočném pásmu kapitánka Švédska JOSEFIN BOUVENGOVÁ, která střelou z pravého kruhu překvapila Alpatovovou. Bez asistence.
    44:06 Jelizaveta ŠKALJOVOVÁ - 2:3
     
    44:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    JELIZAVETA ŠKALJOVOVÁ dovršuje hattrick a potřetí v zápase posílá Rusko do vedení! Po přihrávce Lopuchovové se ocitla sama před Holmovou a natřikrát ji nakonec překonala. Při poslední dorážce už pohodlně přehodila natažený pravý beton švédské brankářky. Asistence: Anna Lopuchovová.
    40:34 Lina LJUNGBLOMOVÁ - 2:2
     
    40:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky využívají přesilovku a vyrovnávají! Střelu Josefiny Bouvengové před brankou pohotově tečovala LINA LJUNGBLOMOVÁ a Alpatovová nestačila reagovat – 2:2. Asistence: Josefin Bouvengová.
    30:02 Jelizaveta ŠKALJOVOVÁ - 1:2
     
    30:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Rusky si tak berou vedení zpět. Puk propadl po zmatcích před brankou k JELIZAVETĚ ŠKALJOVOVOV0, která z levé strany překonala Holmovou a zaznamenala svou druhou dnešní trefu. Asistence: Jelena Mezencevová a Anastasia Golovkinovová.
    27:34 Vendela OLSSONOVÁ - 1:1
     
    27:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Má slova Švédky podtrhují vyrovnáním! Kapitánka Josefin Bouvengová poslala z rohu hřiště puk na modrou čáru, odkud vypálila VENDELA OLSSONOVÁ a brankářka Alpatovová zřejmě zahlédla kotouč až v síti – 1:1. Asistence: Josefin Bouvengová.
    05:47 Jelizaveta ŠKALJOVOVÁ - 0:1
     
    05:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruské hráčky se ujímají vedení! Jelena Mezencevová našla z modré čáry před brankou volnou JELIZAVETU ŠKALJOVOVOU a ta zblízka překonala Holmovou. Asistence: Jelena Mezencevová a Ilona Marková.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Olssonová (Bouvengová), 41. Ljungblomová (Bouvengová), 52. Bouvengová – 6. Škaljovová (Mezencevová, Marková), 31. Škaljovová (Mezencevová, Golovkinovová), 45. Škaljovová (Lopuchovová), 57. Achmetovová (Lučnikovová, Šaškinová), 59. Poňatovskajová (Savoninová)


    Švédsko: Holmová (A. Johanssonová) – Lidmanová, Olssonová, Berggrenová, G. Johanssonová, Waxinová, Ahová, Beverinová, Forsgrenová – Grundstromová, Antonssonová, T. Johanssonová – Blomová, Bouvengová, Ljungblomová – Thuviková, Forsbergová, Mogrenová – Lindbergová, Svenssonová, Nordlundová.
    Rusko: Alpatovová (Gredzenová) – Provorovová, Naměstníkovová, Savoninová, Cacynová, Golovkinovová, Volfová, Achmetovová – Lučnikovová, Poňatovskajová, Šaškinová – Marková, Mezencevová, Škaljovová – Boriškovová, Lopuchovová, Sokolovová – Puškarovová, Tarasovová, Lifatovová – Glucharjovová.

    Rozhodčí: Erchuová (USA), Mathaová (CAN) – Jalbertová (CAN), Strohmengerová (GER)

    Diváci: 170
    bahis siteleri