Ufa – Kunlun 7:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 0:6 (kon.) | Barys – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Riga 3:2 (po pr.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Minsk – HC Slovan 5:3 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
SKA Petrohrad
Úterý 08.01.2019, 12:30 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:04:37)
     
    Československá stopa v utkání

    Avtomobilist Jekatěrinburg
    Jakub Kovář – čtyři obdržené branky, v čase 40:52 střídal
     
    Je dobojováno! První třetina nabídla několik příležitostí na obou stranách, skóre se však měnilo jen na té hostující. Od druhé části hru jasně přebral Petrohrad, který přidal třetí gól, v úvodu závěrečné dvacetiminutovky pak i čtvrtý, čímž poslal Jakuba Kováře na střídačku. Netrvalo to však ani minutu a Makarov inkasoval taktéž. Deset minut před koncem pak kanára uzavřel Zemčonok. Hosté tak po zásluze berou všechny body!

    Střely na branku: 23-32
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ještě jedno přerušení hry. Makarov zasahoval po střele Byvalceva z levého kruhu, vhazovat se bude v útočném pásmu Petrohradu.
     
    59:02
    V posledních minutách jsou hodně slyšet příznivci Petrohradu, kterých dnes do Jekatěrinburg přicestovalo poměrně dost.
     
    58:12
    Ohlášeny byly poslední dvě minuty třetí části, zároveň i celého utkání. Garejev zkoušel něco vymyslet u mantinelu, o kotouč nakonec přišel.
     
    57:58
    Další útočnou akci teď rozjíždí Petrohrad až od Šesťorkina. Vypadá to, že hostující gólman dnes udrží čisté konto.
     
    57:04
    Utkání se nyní už jen z povinnosti dohrává, před malou chvíli se rozeběhly závěrečné tři minuty tohoto duelu, u puku jsou domácí.
     
    56:29
    Z velkého úhlu zakončoval hostující obránce Gavrikov, s jehož střelou si bez větších problémů poradil brankář Makarov.
     
    55:44
    Hosté v plném počtu.
     
    55:06
    Obránce Trjamkin skočil rybičku na modré čáře, aby dosáhl na puk. To se mu nepodařilo, hosté se bez problémů osvobodili.
     
    54:31
    Domácí se až nyní usadili v útočném pásmu. Soupeř však vysoko napadá, hokejisté v červených dresech si kotouč posílají po mantinelu.
     
    53:44
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikolaj Prochorkin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    53:01
    Pískáno bylo zakázané uvolnění, Prochorkin pak po odpískání zbytečně vystřelil, což se nelíbilo jen Makarovovi, ale i domácím příznivcům!
     
    52:40
    Rassejkin se na hranici brankoviště dostal do střetu s brankářem Šesťorkinem. Hostující gólman zůstává ležet na ledě, hra je přerušena.
     
    52:06
    Puk končí v ochranné síti, vhazovat se bude před Makarovem. Ještě předtím je tady poslední reklamní přestávka v tomto utkání.
     
    51:04
    Hosté jsou i nadále aktivnějším týmem a hraje se převážně před Makarovem. Ten musel v tuto chvíli vypíchnout kotouč svou holí.
    50:20 Arťom ZEMČONOK - 0:6
     
    50:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přihrávku před branku dostal úplně volný ARŤOM ZEMČONOK. První střela mu vůbec nesedla, tu druhou poslal mezi betony domácího gólmana, kanár je na světě! Asistence: Nail Jakupov a Nikolaj Prochorkin.
     
    49:37
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, sledujeme hodně bezstarostný hokej od obou týmu. O vítězi je totiž dávno rozhodnuto.
     
    48:52
    Domácí hokejisté teď museli vyklidit útočnou třetinu, v opačném případě by se pískal ofsajd. Zahrál si také gólman Šesťorkin.
     
    48:18
    Do dvou slušných příležitostí se dostal Da Costa. Nejprve střílel z levé strany, poté tečoval pobídku Mamkina od modré čáry. Kotouč skončil v ochranné síti!
     
    47:31
    Hosté chybovali v rozehrávce, puk dostal přesně na hůl Golyšev, který chtěl z úhlu překonat Šesťorkina. Ten si připsal další úspěšný zákrok, i nadále drží čisté konto!
     
    46:39
    Petrohrad už rozhodně nikam nepospíchá, hosté výborně brání modrou čáru, domácí hokejisté to mají hodně těžké.
     
    45:50
    Hostující brankář puk vyrazil před sebe. O dorážku se pokoušel s dvanáctkou hrající Torčeňuk, Šesťorkin se ke kotouči dostal dříve!
     
    45:24
    Hosté v plném počtu.
     
    44:48
    Přesilová hra se blíží ke svému konci, Jekatěrinburg musí opět začínat až z vlastního pásma, zahrál si také brankář Makarov.
     
    44:14
    Domácí příznivci si přejí branku. Zatím to tak ale nevypadá, hosté se bez větších problémů brání a vyhazují přes všechny čáry.
     
    43:24
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Arťom Zemčonok – 2 min., podrážení).
     
    42:58
    Boj o kotouč za hostující brankou. Puku se nakonec zmocnili hostující hokejisté, kteří o malou chvíli později chybovali v rozehrávce.
     
    42:04
    Uvidíme, jak zareagují domácí. Ti se v tuto chvíli dostali do útočného pásma, ovšem zatím si pouze přihrávají po mantinelu.
    41:39 Jevgenij KETOV - 0:5
     
    41:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další gól, Makarov tak po necelé minutě v bráně taktéž inkasuje! Z pravé strany si to před domácí branku namířil JEVGENIJ KETOV, který zakončil mezi betony Makarova! Asistence: Vladislav Gavrikov a Andrej Kuzmenko.
     
    40:52
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Jakub Kovář, přichází Andrej Makarov.
    40:52 Nail JAKUPOV - 0:4
     
    40:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostů končí hned v úvodu třetí části gólem! Do útočného pásma se dostal NAIL JAKUPOV, který byl v obležení čtyř protihráčů. Jeho překvapivá střela z pravého kruhu však skončila v síti, Kovář zamířil na střídačku! Asistence: Arťom Zemčonok a Nikita Gusev.
     
    40:07
    Hosté v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 14:09.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 6-7
     
    Prostřední dvacetiminutovka hry je za námi. Zatímco ta první nám nabídla dvě branky, ta druhá pouze jednu. Opět ji zaznamenali hostující hokejisté, kteří tak po čtyřiceti minutách tohoto duelu vedou tříbrankovým rozdílem. Nutno však dodat, že vedení je zasloužené, Petrohrad měl ve druhé třetině lehce navrch, Rundblad například minul odkrytou svatyni.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Domácí v plném počtu.
     
    39:22
    Stále se hraje ve čtyřech na obou stranách. Na ledě je více prostoru, čehož zatím využívají především domácí hokejisté.
     
    38:50
    Z pravé strany se do samostatného úniku dostal Golyšev. Ten se ocitl až v úplné blízkosti Šesťorkina, který dokázal na poslední chvíli zasáhnout!
     
    38:07
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:07
    Hodně emocí na obou stranách! Plotnikov dorážel z bezprostřední blízkosti a trefil tyč! Jeho branka by ale neplatila, hostující hráč totiž zasáhl domácího obránce vysokou holí!
     
    37:48
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Maxim Rassejkin – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    37:48
    Na modré čáře šel do souboje hodně ostře Byvalcev. Domácí fandové se marně dožadovali odpískání faulu. Vylučovat se však bude na straně Jekatěrinburgu, Rassejkin podle rozhodčích simuloval!
     
    36:21
    Závar před Šesťorkinem. Hostující gólman puk vyrazil vyrážečkou, o dorážku ze vzduchu se marně snažil Sexton.
     
    35:33
    Nakonec se ke střele dostal Dawes! Pokus domácího hokejisty pouze prosvištěl kolem levé tyče hostující branky, Šesťorkin opět zasahovat nemusel.
     
    35:04
    Na ledě je nejúdernější útočná trojka domácích. Ta nyní drží svého protivníka v jeho obranné třetině, do zakončení se ale nedostává.
     
    34:27
    Pískáno je zakázané uvolnění Petrohradu. Hra se v posledních minutách hodně kouskuje, tempo hry trochu opadlo.
     
    33:58
    Ofsajd domácích, Sexton byl v útočné třetině brzy. Hra se stěhuje do středního pásma, do konce druhé třetiny zbývá zhruba šest minut.
     
    33:30
    Paré odehrál puk, následně byl hodně ostře atakován u střídaček. Vylučovat se nebude, domácí fanoušci znovu pískají.
     
    32:49
    Domácí hokejisté jsou v posledních minutách více na puku a snaží se něco vymyslet. Přes výborně organizovanou obranu soupeře se jim to zatím nedaří.
     
    32:02
    Závar před Šesťorkinem, o dorážku se pokoušel dobře bráněný Gračjov. Je tady reklamní přestávka, vhazovat se poté bude v útočném pásmu Jekatěrinburgu.
     
    31:20
    Obrovská příležitost pro Petrohrad, který byl v přečíslení dva na jednoho! Přihrávku na pravou stranu dostal volný Rundblad, který minul prázdnou branku!
     
    31:05
    Tato početní výhoda se Jekatěrinburgu vůbec nepovedla, Byvalcev se vrátil zpět z trestné lavice, hosté jsou už zase kompletní.
     
    30:09
    Polovina přesilové hry je za námi, Jekatěrinburg zatím na hostujícího gólmana nevyslal žádný střelecký pokus, Šesťorkin je bez práce.
     
    29:35
    Brankář Šesťorkin se chystal vyhodit puk z obranné třetiny. To se mu nepodařilo, kotouč zachytil domácí hráč na modré čáře.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexej Byvalcev – 2 min., držení hole).
     
    28:13
    Za bránu musel Kovář, který rozehrával po mantinelu. Český gólman měl štěstí, že netrefil hokejku hostujícího kapitána Ketova.
     
    27:32
    Další slušná šance pro Petrohrad! Český gólman musel ven z branky. Byl sice překonán, ovšem na poslední chvíli zasáhla domácí defenziva!
     
    26:45
    Od třetí branky Petrohradu se ještě nepřerušovalo, rozhodčí teď pustili několik hraničních zákroků, to se nelíbilo domácím příznivcům.
     
    26:02
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, sledujeme výborný hokej, který nám dnes nabízí několik příležitostí, nestranný divák se rozhodně nenudí!
     
    25:21
    Rána obránce Bodrova z první! Střela domácího hokejisty směřovala doprostřed branky, Šesťorkin si věděl rady!
     
    24:48
    Hosté se dostali do přečíslení tři na dva. Jakupov však nepřihrál přesně, následně se na sebe pořádně zlobil, tohle šlo vyřešit lépe!
    23:51 Nikita GUSEV - 0:3
     
    23:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrovský nápor hostů končí třetí vstřelenou brankou! Chytrou přihrávku dostal na levém kruhu NIKITA GUSEV, který překonal českého brankáře střelou na vzdálenější tyčku! Asistence: David Rundblad a Viktor Tichonov.
     
    23:31
    Neskutečný tlak Petrohradu, hosté to mají blízko na střídačku a dokázali prostřídat, třetí lajna domácích je na ledě zhruba dvě minuty.
     
    23:01
    Domácí ještě nedokázali vystřídat a na ledě je stále stejná pětice. Vypadá to, jakoby hostující hokejisté hráli přesilovku.
     
    22:33
    Jekatěrinburg měl obrovské problémy při bránění, přišel tak dlouhý výhoz přes všechny čáry, rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    22:00
    Petrohrad je i nadále aktivnějším celkem, dobrý odhad teď předvedl Kovář, který musel hrát holí a pomohl tím svým spoluhráčům.
     
    21:20
    Boj o puk u mantinelu, následně dlouhá přihrávka na Krikunova. Ten na ni nedosáhl, v opačném případě by postupoval sám na branku.
     
    20:42
    Hosté začali znovu aktivněji, k dorážce se dostal Tichonov, který po odpískání zasáhl českého gólmana. To se pochopitelně nelíbilo domácím hráčům!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 13:20.
     
    Střely na bránu: 7:14
     
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto utkání. Ta rozhodně nenudila, nabídla totiž několik příležitostí na obou stranách, branek mohlo padnout klidně více. Kuzmenko například trefil tyčku, za domácí se do dvou skvělých šancí dostal Sexton. Petrohrad tak v tuto chvíli vede dvoubrankovým rozdílem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    Před malou chvíli se rozeběhla poslední minuta první třetiny. Domácí se dostali do situace dva na dva, celou akci však nevyřešili podle svých představ.
     
    18:33
    Domácí příznivci se nyní marně dožadovali odpískání faulu. Závěr první dvacetiminutovky se blíží, u puku jsou hostující hráči.
     
    17:54
    Nakonec z toho byla dobrá příležitost pro domácí! Přihrávku na modrou čáru dostal Trjamkin. Ten měl hodně prostoru a s pukem se dostal až mezi kruhy. S jeho následnou ranou si poradil Šesťorkin!
     
    16:59
    Už dlouho se hraje před Šesťorkinem. Domácí hokejisté teď svého protivníka zamkli v jeho obranném pásmu a kombinují.
     
    16:14
    Další slušná akce domácích, následně zakončení Dawese. Ani ten nemířil přesně, Jekatěrinburg na bránu soupeře vyslal pouhých pět střel!
     
    15:17
    Jakupov se dostal do útočné třetiny, neměl však podporu a zakončoval. Kotouč skončil ve výstroji českého gólmana, který přerušil hru.
    14:38 Andrej KUZMENKO - 0:2
     
    14:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Polovina gólu však patří Alexandru Barabanovovi, který se prezentoval skvělou individuální akcí, poté kotouč naservíroval na vzdálenější tyčku, kde ho ANDREJ KUZMENKO doslova dotlačil za záda Kováře! Asistence: Alexandr Barabanov.
     
    13:59
    Brankáři na obou stranách se dnes rozhodně nenudí! Šesťorkin vyrážel pouze před sebe, naštěstí pro hosty se k dorážce nedostal žádný z hráčů soupeře.
     
    13:17
    Nejprve zakázané uvolnění domácích, vzápětí zblokovaná střela, kotouč skončil v ochranné síti, je tady další reklamní přestávka.
     
    12:33
    Jekatěrinburg se krátce po skončení oslabení nastěhoval v útočné třetině, kotouč opět směřoval před branku. Tam ale hned dva domácí hráči nedokázali zakončit!
     
    12:07
    Domácí v plném počtu.
     
    11:09
    Závar před Kovářem, ke kotouči se dostal Kuzmenko, který z bezprostřední blízkosti vystřelil pouze do tyče! Kovář měl v tuto chvíli pořádnou dávku štěstí, hosté byli blízko druhému gólu.
     
    10:44
    Domácí hokejisté zatím výborně brání. Kotouč už podruhé posílají přes všechny čáry, což se pochopitelně líbí jejich příznivcům.
     
    10:07
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Denis Bodrov – 2 min., držení).
     
    10:05
    Skvělá kombinace hostujících hráčů, puk dostal Barabanov, který chtěl zakončovat z první. Vypadá to, že byl faulován, Petrohrad má výhodu.
     
    09:33
    Garejev se do útočného pásma dostal příliš pozdě, ofsajd. Je tady úvodní reklamní přestávka v první dvacetiminutovce.
     
    09:02
    Z levé strany teď Koskiranta nahazoval před branku. Tam však nenašel hůl žádného ze svých spoluhráčů, u kotouče už zase domácí tým.
     
    08:23
    Také hostující rozehrávka nebyla přesná. Petrohrad nemůže střídat, pískán byl icing. Vhazovat se bude po pravé ruce Šesťorkina.
     
    07:48
    Šesťorkin musí být na pozoru. Domácí nyní výborně kombinují v útočném pásmu a soupeř z Petrohradu vůbec nestíhá.
     
    07:03
    Hra se stěhuje před českého brankáře, domácí si totiž nerozuměli v rozehrávce, čárový poté pískal zakázané uvolnění.
     
    06:30
    Domácí měli další skvělou příležitost na skórování! Po přihrávce zpoza branky se mezi kruhy ocitl úplně volný Sexton. Jeho rána z první skončila kousek nad horní tyčkou!
     
    05:41
    Čárový rozhodčí přerušuje hru pro ofsajd. Tempo hry je po úvodní brance hodně vysoké, jedna útočná akce střídá tu druhou.
     
    05:14
    Nahození od modré čáry. Kovář toho moc neviděl, přesto dokázal zasáhnout a přerušit hru. Vhazovat se bude v obranném pásmu Jekatěrinburgu.
     
    04:21
    Netrvalo to dlouho a mohlo být vyrovnáno! Úplně sám se nyní na Šesťorkina řítil Sexton, který dělal kličku do bekhendu. Hostující gólman vytáhl parádní zákrok betonem!
    03:49 Sergej PLOTNIKOV - 0:1
     
    03:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se po nenápadné akci dostávají do vedení! Z pravé strany puk před bránu posílal SERGEJ PLOTNIKOV. Kotouč trefil brusli domácího obránce, následně se odrazil za záda bezmocného Kováře! Asistence: Dinar Chafizullin a Viktor Tichonov.
     
    03:00
    Až po třech minutách hry se přerušuje. Kotouč skončil na střídačce hostujícího týmu, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:22
    Nahození Sjomina od modré čáry, poté pokus o teč. Střelecký pokus však neměl potřebné parametry a skončil vedle.
     
    01:47
    Zatím se nepřerušovalo. Před Kovářem vznikl závar a nikdo nevěděl, kde je puk. Celou situaci nakonec vyřešili domácí zadáci.
     
    01:13
    Poprvé zahrozili také domácí hokejisté, střela Garejeva z pravé strany byla nepřesné, Jekatěrinburg i nadále zůstává u puku.
     
    00:29
    Hosté začali aktivněji, Plotnikov se za bránou soupeře dožadoval odpískání faulu, hlavní rozhodčí však vylučovat nebude.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), D. Bodrov (A), Mamkin, Ljamin, Valitov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, A. Garejev – Denis Kazionov, Torčeňuk, Krikunov – Obidin, Gračjov, Rassejkin.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov (A), Zemčonok, Chafizullin, Zub, Rukavišnikov, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk, V. Tichonov – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Jakupov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov (C), Koskiranta, Děrgačov – Ogirčuk.

    Rozhodčí: Ravodin, Birin – Zacharenkov, Gordenko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Avtomobilist Jekatěrinburg
    Jakub Kovář (brankář)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky na sebe letos už jednou narazily, Petrohrad dominoval a zvítězil 5:2. Jak dopadne jejich druhé vzájemné měření sil? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    SKA Petrohrad

    Hosté jsou na tom dost podobně, vstřelili už 148 gólů, což je nejvíce. Čeká nás tedy utkání dvou celků s momentálně nejlepším útokem! Petrohrad je druhý v Západní konferenci, má 72 bodů, ale o dva odehrané souboje méně, než jeho dnešní protivník. Hostující hráči si drží neporazitelnost v sedmi zápasech v řadě!

    Nejproduktivnější hráči:
    Nikita Gusev – 54 bodů (12+42)
    Alexander Barabanov – 32 bodů (11+21)
    Pavel Dacjuk – 31 bodů (7+24)
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Domácí hokejisté dominují tabulce Východní konference, na svém kontě mají 75 bodů. Dále mají druhý nejvyšší počet vstřelených branek z celé soutěže, v tuto chvíli jich zaznamenali 146. Jejich forma je slušná, z posledních sedmi duelů prohráli pouze v jednom případě, bylo to na ledě moskevského Dynama.

    Nejproduktivnější hráči:
    Nigel Dawes – 55 bodů (22+33)
    Dan Sexton – 39 bodů (18+21)
    Stéphane Da Costa – 37 bodů (19+18)
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce. Kontinentální hokejová liga má v úterý na programu hned sedm utkání. Avtomobilist Jekatěrinburg v jednom z nich narazí na SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 4. S. Plotnikov (Chafizullin, V. Tichonov), 15. Kuzmenko (Barabanov), 24. N. Gusev (Rundblad, V. Tichonov), 41. Jakupov (Zemčonok, N. Gusev), 42. Ketov (Gavrikov, Kuzmenko), 51. Zemčonok (Jakupov, Prochorkin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (41. An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), D. Bodrov (A), Mamkin, Ljamin, Valitov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, A. Garejev – Denis Kazionov, Torčeňuk, Krikunov – Obidin, Gračjov, Rassejkin.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov (A), Zemčonok, Chafizullin, Zub, Rukavišnikov, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk, V. Tichonov – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Jakupov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov (C), Koskiranta, Děrgačov – Ogirčuk.

    Rozhodčí: Ravodin, Birin – Zacharenkov, Gordenko
    bahis siteleri