Sparta – Česká Lípa 5:3 (kon.) | Chodov – Mladá Boleslav 10:5 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 2:5 (kon.)
Ostrava – Královské Vinohrady 3:7 (kon.) | Střešovice – Otrokovice 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 8:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
10:5 (3:3, 0:0, 7:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 13.01.2019, 17:00 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    59:29 Jiří CURNEY - 10:5
     
    59:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující hráči si ještě trochu spravují pachuť po dnešní prohře. Natov našel na levé tyčce vynikajícího JIŘÍHO CURNEYHO, který nachází skulinku mezi brankářem a tyčkou a dává pátý gól Mladé Boleslavi. Asistence: Jan Natov.
    58:21 Ondřej VOŠTA - 10:4
     
    58:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Boleslavský vabank se nevyplácí! ONDŘEJ VOŠTA žabkou přestřeluje posledního boleslavského obránce a dává desátý gól Chodova! Asistence: Daniel Kašovský.
    56:44 Ondřej PLÍHAL - 9:4
     
    56:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Co je noční můrou hráčů Mladé Boleslavi? Rychlé chodovské protiútoky! Tomáš Vávra našel unikajícího ONDŘEJE PLÍHALA, který střelou k tyči propálil Lukáše Bauera. Asistence: Tomáš Vávra.
    55:20 Marek MATEJČÍK - 8:4
     
    55:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle nikdo nečekal! Ve třetí třetině přichází naprostý debakl hostující mistra z Mladé Boleslavi. MAREK MATĚJČÍK zkompletoval svůj hattrick povedenou kličkou, kterou poslal Bauera na druhou stranu branky! Asistence: Ondřej Vošta.
    53:51 Marek MATEJČÍK - 7:4
     
    53:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Střela Ondřeje Vošty se odrazila od mantinelu k MARKU MATĚJÍČKOVI před brankou, který překonal úplně rozhozeného Bauera a zřejmě rozhodl dnešní utkání! Asistence: Ondřej Vošta.
    53:42 Tom ONDRUŠEK - 6:4
     
    53:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    A domácí se opět prosazují z protiútoku. Hostující obrana po velké chybě poslala do úniku TOMA ONDRUŠKA, který při nájezdu ve hře kličkou do bekhendu položil Bauera na zem a skóroval! Bez asistence.
     
    51:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán! Domácí si berou zpět své vedení. MAREK MATĚJÍČEK našel skulinku mezi Bauerem a levou tyčí mladoboleslavské branky! Asistence: Martin Pražan.
    44:58 Ondřej VOŠTA - 4:4
     
    44:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ VOŠTA neskutečnou rychlostí přeběhl celé hřiště a trefou pod víko hostující branky opět vyrovnal! Asistence: Daniel Kašovský.
    42:05 Jan NATOV - 3:4
     
    42:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kombinace na ose JAN NATOV- Jiří Curney napodruhé už své gólové plody přinesla. Curney našel na druhé straně hřiště Natova, který prostřelil přesouvajícího se Baráka. Asistence: Jiří Curney.
    19:27 Jan JELÍNEK - 3:3
     
    19:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Horší závěr třetiny si Chodov nemohl přát. Tokoš zadovkou poslal míček na JANA JELÍNKA, který z pravé strany hřiště propálil Baráka! Je sníženo a ve druhé třetině se může začít od znova. Asistence: Martin Tokoš.
    18:57 Tomáš CHROUST - 3:2
     
    18:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je sníženo! TOMÁŠ CHROUST z brankoviště propálil Baráka a poslal Boleslav na dostřel jedné branky. Asistence: Josef Pluhař.
    14:37 Tom ONDRUŠEK - 3:1
     
    14:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    A pak že míček nemůže být rychlejší než světlo! Přihrávka přes celé hřiště našla za hostující brankou Marka Vávru , který hned z první poslal míček krosovou přihrávkou zpoza branky na úplně volného TOMA ONDRUŠKA, kterému už stačilo překonat rozhozeného Lukáše Bauera. Asistence: Marek Vávra.
    13:49 Petr PRAŽÁK - 2:1
     
    13:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to je návrat snů! Krbec podběhl hostující brankou a přihrávkou zpoza branky našel PETRA PRAŽÁKA, který střelou k levé tyči prostřelil přesouvajícího se Bauera! Asistence: Mikuláš Krbec.
    11:11 Jan ŘEHOŘ - 1:1
     
    11:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na konci krásné mladoboleslavské kombinace na první dotek stojí JAN ŘEHOŘ, který z první střelou k tyči překonává Baráka a vyrovnává tak stav dnešního utkání. Asistence: Tomáš Chroust.
    00:59 Tom ONDRUŠEK - 1:0
     
    00:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! TOM ONDRUŠEK ukázal svou neskutečnou rychlost a práci s míčkem a sprintem přes celé hřiště a následnou střelou bekhendem do pravé šibenice posílá Chodov už po minutě hry do vedení! Asistence: Martin Pražan.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 1. Ondrušek (Pražan), 14. Pražák (Krbec), 15. Ondrušek (M. Vávra), 45. Vošta (Kašovský), 52. Matejčík (Pražan), 54. Ondrušek, 54. Matejčík (Vošta), 56. Matejčík (Vošta), 57. Plíhal (T. Vávra), 59. Vošta (Kašovský) – 12. Řehoř (Tomáš Chroust), 19. Tomáš Chroust (Pluhař), 20. Jelínek (Tokoš), 43. Natov (Curney), 60. Curney (Natov)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Šantora) – Pražan, Maxa, Kašovský, T. Vávra, Doubek, Strnad, Švajný – Mikeš, Koutný, Vošta – M. Vávra, Ondrušek, Řezáč – Koutný, Matejčík, Krbec – Plíhal, Pražák.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Řehoř, Höffer, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust – Bína, Tokoš, Pluhař – Gruber, Curney, Tomašík – Natov.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek a Radek Štengl

    Diváci: 175
    bahis siteleri