Plzeň – Frölunda 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Frölunda HC
Úterý 15.01.2019, 17:30 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Škoda Plzeň končí v letošním ročníku hokejové Ligy mistrů na skvělém třetím místě!
     
    57:58
    Eberle výborně nabil Gulašovi na levý kruh, ještě lépe se proti střele kapitána přesunul Gustafsson. Kotouč následně končí ve středním pásmu.
     
    57:26
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Carlsson – 2 min., podrážení).
     
    56:14
    Potřetí v zápase Západočeši trefují tyčku! Rychlá akce čtvrté plzeňské formace, Pour posunul puk na levou stranu na rozjetého Kantnera, jenž pálil pěkně zápěstím a až vzdálenější tyč zastavila jeho ránu.
     
    53:54
    Výborné plzeňské oslabení, Straka našel mezi kruhy Jonese, který si udělal prostor ke střele z první a jen těsně minul pravou tyč!
     
    52:31
    Dnešní utkání sleduje 5105 diváků!
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Pour – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    51:43
    Odpověď mohla přijít z další akce, Carlsson dostal pas do jízdy a z levé strany mířil k pravé tyči, těsně minul!
    50:42 Denis KINDL - 1:3
     
    50:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se přeci jen Škodovka dočkala alespoň čestné branky! Po závaru před hostující svatyní se kotouč dostal na modrou čáru k DENISU KINDLOVI, jenž váhal se střelou, ale poté jeho nahození zápěstím propadlo až do sítě, puk byl možná ještě tečován. Bez asistence.
     
    50:02
    Plzeň dnes sice není lepší, ale schází jí také štěstí. Gulaš se protlačil s kotoučem ke střele z pravého kruhu, Gustafsson ramenem vytěsnil puk na horní tyč.
     
    44:48
    Západočeši šli do přečíslení tří proti jednomu, ale překombinovali ho. Allen však ještě vracel kotouč do brankoviště a puk nakonec vyplaval vedle pravé tyčky! Alespoň jeden gól a radost pro fanoušky by si Škodovka zasloužila.
     
    43:54
    Pohledná akce Frölundy nekončí dalším gólem! Lasch z levé strany našel před brankou naprosto zapomenutého Joela Lundqvista, ovšem švédský kapitán selhal na Dominiku Frodlovi, který se stačil přesunout. Následně se Plzeň osvobodila.
     
    43:25
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Pulpán – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    42:41 Joel MUSTONEN - 0:3
     
    42:41
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Až nezasloužený výsledek pro Škodovku, která si však tento gól zavinila sama. JOEL MUSTONEN napadáním vybojoval kotouč a rázem byl sám před Frodlem, předvedl skvělý bekhendový blafák a zakončil pod horní tyč. Bez asistence.
    41:59 Simon HJALMARSSON - 0:2
     
    41:59
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Druhá branka hostů je na světě, Frölunda využívá druhou část čtyřminutové přesilovky. Lindström nejprve neúspěšně hledal Hjalmarssona u pravé tyčky, poté však sám vypálil z levého kruhu, Frodl pouze vyrazil a právě SIMON HJALMARSSON doklepl odražený kotouč do sítě. Asistence: Gustav Lindström a Pathrik Westerholm.
     
    41:27
    Hjalmarsson od zadního mantinelu parádně našel před brankou osamoceného Pathrika Westerholma, jehož střelu z první parádně kryje lapačkou Dominik Frodl!
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Lasch – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kovář – 2 min., hrubost).
     
    39:24
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kodýtek – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    35:05
    Vojtěch Němec dostal pas na levý kruh a pálil z první, Gustafsson by se nejspíše nestačil přesunout, ale plzeňská třiapadesátka minula branku.
     
    33:14
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Lindström – 2 min., držení). Gustav Lindström si podržel Kodýtka a poslal ho k zemi, Plzeň rozehraje druhou přesilovku po komerční přestávce.
     
    32:00
    Frölunda spálila tutovku! Ujela do přečíslení dvou proti jednomu, Fagemo střílel a nadvakrát se dostal i k dorážce, kotouč propadl za Frodla, ale skvěle ho zastoupil jeden z obránce, jenž udržel kotouč před brankovou čárou při dorážkách Ponthuse Westerholma!
     
    29:27
    Plzeň zavezla kotouč zpět do pásma a vybojovala ho v rohu pro Milana Gulaše, jenž z úhlu z levého kruhu zápěstím napálil tyčku! To je škoda pro domácí.
     
    27:50
    Velká šance Plzně, největší v zápase! Allen dloubl kotouč do brejku Kratěnovi a šel s ním proti jedinému obránci, Ondřej Kratěna nakonec střílel zápěstím, Gustafsson vyráží betonem.
     
    27:31
    Carlsson mohl potrestat další zaváhání Plzně v rozehrávce, ovšem zblízka přestřelil! Poté dostal další pas na levý kruh a tentokrát pálil velmi tvrdě, Frodl ale kryje kotouč ve výstroji.
     
    22:35
    Indrák při napadání přišel o rukavici, ale přesto nakonec uspěl a vykouzlil dobrý pas přes šíři pásma na Vráblíka, ten ostře pálil, Gustafsson nic neviděl, ale dokázal kotouč rukou vytěsnit mimo!
     
    20:34
    Chyba Plzně v rozehrávce a využít toho mohl kapitán hostů Joel Lundqvist, dostal pas před branku a byl sám před Frodlem, zkoušel rychlou kličku do forhendu, plzeňský gólman vyráží!
     
    15:45
    Gulašova přihrávka před branku nikoho v modrém nenašla, odražený kotouč ale připadl přímo na střelu Nicku Jonesovi, jenž vypálil z první ostrou dělovku, nemířil vůbec špatně, ale Gustafsson ramenem dokázal puk vyrazit do ochranné sítě!
     
    15:27
    Hosté usazeni v útočném pásmu, Carlssonův pas před branku nejprve sražen, poté však dostal skvělou přihrávku před branku Filip Westerlund, Frodl proti němu ovšem dobře vybruslil a ránu mezi betony kryje. Následuje komerční přestávka.
     
    10:38
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Moverare – 2 min., držení).
     
    07:30
    Pulpán si skvěle najel před branku na přihrávku zpoza branky a pořádně prověřil Gustafssona, jenž si připisuje první zákrok! Následně z dorážky promáchl Kodýtek, což je škoda, jelikož před ním zívala odkrytá hostující svatyně.
    03:12 Ryan LASCH - 0:1
     
    03:12
    Frölunda právě vstřelila branku!
    To není dobrý vstup do utkání pro Západočechy. Ti propadli po Kindlově ztrátě ve středním pásmu, velikou rychlost na pravé straně nabral RYAN LASCH, obkroužil branku a zasunul kotouč k tyči, Frodl se nestačil přesunout a obrana mu moc nepomohla. Asistence: Patrik Carlsson a Jacob Moverare.
     
    01:01
    Plzeň zmatkuje v rozehrávce a málem se jí to vymstilo! Na brankovišti byl osamocený Moverare, ale pokus mu nesedl a z dorážky neuspěl Lasch ani Hjalmarsson, Frodl drží nerozhodný stav dnešního duelu.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 51. Kindl – 4. Lasch (Carlsson, Moverare), 42. Hjalmarsson (Lindström, Pa. Westerholm), 43. Mustonen


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, Kaňák, Kvasnička – Kindl, Kovář (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – Indrák (A), Kratěna, Němec – Pour, Preisinger, Kantner.
    Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Sigalet (A), Lindström, Genoway, Grönlund, Ekbom, Moverare, Westerlund – Rakhshani, Lundqvist (C), Friberg – Lasch, Carlsson, Hjalmarsson (A) – Po. Westerholm, Pa. Westerholm, Fagemo – Stålberg, Mustonen, Rosseli-Olsen – Fjällström.

    Rozhodčí: Piechaczek, Rohatsch (oba GER) – Hynek, Lhotský (oba CZE)

    Diváci: 5105
    08.01.2019
    Frölunda - Plzeň 6:3

    Branky a nahrávky: 6. Mustonen (Ekbom), 12. Rakhshani (Lasch, Genoway), 28. Lasch (Carlsson, Fagemo), 30. Grönlund (Rakhshani, Friberg), 32. Hjalmarsson (Stålberg, Sigalet), 48. Rakhshani (Lasch, Lundqvist) – 19. Allen, 25. Allen (Straka, Jones), 51. Allen (Gulaš, Kovář)

    bahis siteleri