Halkbank – Zenit Kazaň 1:3 (kon.) | Gdaňsk – Maaseik 3:1 (kon.) | Berlin Recycling – Belchatow 0:3 (kon.)
Friedrichshafen – Petrohrad 0:3 (kon.) | Modena – Karlovarsko 3:0 (kon.)
konec
Azimut Modena
3
26 25 25  
VK ČEZ Karlovarsko
0
24 22 17  
Středa 16.01.2019, 20:30 • Palapanini, Modena, Itálie • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    25:17
    Je konec! Modena vítězí na domácí palubovce nad Karlovarskem 3:0. Poslední slovo měl v zápase Giulio Pinali, který zasmečoval proti dvojbloku po lajně.
     
    24:15
    Italský univerzál pokračuje na podání. K devíti mečbolům se domácí dostávají po esu Pinaliho na střídajícího Houdu.
     
    15:9
    Penrose nahradil na palubovce Van Haarlema. Rejlek pokračuje na podání. Karlovarsko se hned dvakrát ubránilo a Zmrhal nakonec blokuje Pinaliho. Oddechový čas pro Modenu.
     
    12:3
    Série Modeny je k nezastavení. Giulio Pinali trefil další dělové podání, nyní Vašina odrazil míč na tribunu. Oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    7:3
    Domácí tým vede už o čtyři body. Pinali zatlačil servisem a na první přes potrestal nepřesný příjem Mazzone. Oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    25:22
    Džavoronok servíroval o pásku, domácí si ale poradili s přihrávkou, následně Keemink našel na hlavním kůlu Urnauta, který smečí do dlouhé diagonály zakončil druhou sadu.
     
    24:21
    Tři setboly pro Modenu! Patočka po oddechovém čase zvolnil na podání, následně smečoval nekompromisně proti rozhozené obraně Bednorz.
     
    23:21
    Hosté dramatizují druhou sadu. Urnaut sice přesně přihrál, ale poté nepoložil míč na zem Pinali a to potrestal Zmrhal. Oddechový čas pro Modenu.
     
    22:17
    To už budou mít čeští hráči těžké. Zmrhal nedokázal přesně přihrát a k útoku se již Karlovarsko nedostalo. Oddechový čas pro hosty.
     
    10:7
    Ztráta Karlovarska začíná narůstat. Již o desátý bod Modeny se postaral chybující Penrose. Oddechový čas pro hostující tým.
     
    26:24
    Urnaut na podání. Penrose smečoval tvrdě po lajně, ale ne domácí libero si nepřišel. Následnou bodovku proměnil Bednorz a první sada končí.
     
    25:24
    Rejlek přichází z lavičky na podání, do hry se dostává také Džavoronok. Po servisu Filipa Rejlka útočil Urnaut do středu kurtu. Karlovarsko se hned dvakrát ubránilo, ale poslední slovo s velkou smůlou pro český tým Penrose, který zahrál nečistě.
     
    24:23
    Setbol pro Modenu! Zmrhal riskoval na servisu, ale ani on neuspěl.
     
    23:22
    Oddechový čas pro hosty.
     
    23:22
    Marco Pierotti přišel z lavičky na podání. A Modena se dostává do vedení. Zmrhal byl zablokován domácím trojblokem. Karlovarsko si ještě vyžádalo přezkoumání situaci na videu, ale míč skončil na lajně.
     
    16:14
    Modena odskakuje na dva body. Pinali sestřelil blokem smečujícího Zmrhala. Oddechový čas pro Karlovarsko.
     
    8:9
    Karlovarsko přidává také čtvrtý bod v řadě. Po útoku Pinaliho se předvedl v obraně Pfeffer, následnou bodovku proměňuje Vašina. Domácí tým si bere oddechový čas.

    Vít Schück

    Azimut Modena: Christenson, Keemink – Bednorz, Pierotti, Urnaut, Kaliberda – Van der Ent, Holt, Anzani, Mazzone – Pinali, Zajcev – Benvenuti, Rossini
    Trenér: Julio Velasco

    VK ČEZ Karlovarsko: Džavoronok, Van Haarlem – Vašina, Hudeček, Zmrhal, Houda – Beer, O'Dea, Patočka – Penrose, Rejlek – Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Rozhodčí: Alexandr Vinaljev (BUL) – Toomas Murulo (EST)
    bahis siteleri