Vladivostok – Čerepovec 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Jokerit 4:5 (1:3 po s.n.) | Kunlun – Jaroslavl 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Barys – Ufa 1:0 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Viťaz 1:2 (kon.) | Omsk – Soči 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 3:0 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Magnitogorsk 0:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 17.01.2019, 12:30 • Feiyang Ice Skating Center, Šanghaj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:29 Daniil APALKOV - 1:5
     
    52:29
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Na levém křídle rozjetý DANIIL APALKOV získal křižnou přihrávku, po jejímž zpracování trefil otevřená vrata mezi tělem Suna a tyčí. Za stavu 1:5 sedm a půl minuty před koncem řádné hrací doby se nebojím konstatovat, že je o osudu utkání rozhodnuto. Asistence: Jevgenij Korotkov a Arťom Iljenko.
    45:24 Victor BARTLEY - 1:4
     
    45:24
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Klub z Pekingu konečně našel recept na soupeřovu obranu! VICTOR BARTLEY převzal návod od prudce střílejícího Mertla a těžko předvídatelná teč prolétla kolem pozdě reagujícího Isajeva. Asistence: Tomáš Mertl a Patrik Lundh.
    28:14 Brandon KOZUN - 0:4
     
    28:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Demolice Velké čínské zdi pokračuje! Současně s vypršením Mertlova trestu skóroval BRANDON KOZUN! Nejlepší střelec Jaroslavle obdržel přihrávku v přečíslení a proti pohotové ráně z pokleku byl i tygří skok brankáře Suna krátký. Asistence: Pavel Kudrjavcev a Georgij Ivanov.
    19:56 Andrej LOKTIONOV - 0:3
     
    19:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je nevídané! Jaroslavlští totiž skórovali ve čtyřech hráčích i potřetí. A tentokrát má jejich gól ještě větší hodnotu, protože oproti těm předchozím padl v oslabení. Od vlastní modré čáry uháněl na Karhunena ANDREJ LOKTIONOV. Škvíru mezi betony sice netrefil, ale pohotovou dorážku z úhlu už do branky nasměroval. Stihl to čtyři vteřiny před sirénou. Bez asistence.
    10:04 Artur KAJUMOV - 0:2
     
    10:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    O tom, že hra v menším počtu bruslařů Jaroslavli svědčí, nás přesvědčil i ARTUR KAJUMOV! Jaroslavlská lokomotiva ujela kunlunským obráncům a i přes za zády otravujícího beka zdvojnásobila náskok svého týmu. Asistence: Georgij Ivanov a Maxim Afanasjev.
    09:39 Denis ALEXEJEV - 0:1
     
    09:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Většího prostoru při hře čtyři na čtyři lépe využili hosté! Z pravého kruhu tahem zakončující DENIS ALEXEJEV nechal puk prosvištět kolem Karhunenovy lapačky. Asistence: Grigorij Denisenko.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 46. Bartley (Mertl, Lundh) – 10. Alexejev (Denisenko), 11. Kajumov (Ivanov, Afanasjev), 20. Loktionov, 29. Kozun (Kudrjavcev, Ivanov), 53. Apalkov (J. Korotkov, Iljenko)


    Red Star Kunlun: Karhunen (21. C. Sun) – V. Lajunen (A), Vitásek (A), Viklund, Järvinen, Lofquist, Parlett, Bartley – Yip (C), Fontain, Shore – Palola, Lundh, Mertl – St. Pierre, Latta, Seto – Lockhart, Squires.
    Lokomotiv Jaroslavl: Isajev (Konovalov) – N. Averin, Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, Čerepanov, M. Osipov, Afanasjev – J. Averin (A), Kozun, Loktionov – Sannikov, Denisenko, Alexejev – Iljenko, J. Korotkov, Korškov – Kajumov, Ivanov, Kudrjavcev – Apalkov (A).

    Rozhodčí: Fatějev, Beljajev – Sazonov, Sadovnikov
    bahis siteleri