Vladivostok – Čerepovec 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Jokerit 4:5 (1:3 po s.n.) | Kunlun – Jaroslavl 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Barys – Ufa 1:0 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Viťaz 1:2 (kon.) | Omsk – Soči 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 3:0 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Magnitogorsk 0:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 17.01.2019, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:59 Anton SLEPYŠEV - 3:0
     
    56:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Blažijevskij získal po Těleginově přihrávce ve středním pásmu u levého mantinelu prostor a rázem z toho vznikla situace dva na jednoho. Domácí bek si všiml, že mu na druhé straně najíždí spoluhráč, takže mu poslal milimetrově přesnou přihrávku a ANTON SLEPYŠEV nedal přemísťujícímu se Kovářovi žádnou šanci. Asistence: Arťom Blažijevskij, Ivan Tělegin.
    46:23 Anton SLEPYŠEV - 2:0
     
    46:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak přece se domácí dočkali a v rámci jejich navýšení aktivity se ani není čemu divit. Tělegin dostal puk na pravou stranu modré od Robinsona. Vybruslil si až na osu hřiště a tvrdě vypálil. Jeho střelu Kovář viděl a dokázal jí vyrazit, ale když se k odraženému puku dostal u jeho pravé tyče ANTON SLEPYŠEV, neměl již český gólman šanci. Útočník domácích nebyl vůbec pokryt a snadno usměrnil puk kolem natahujícího se gólmana do sítě, čímž zaokrouhluje svůj počet branek v letošní sezoně na deset. Asistence: Ivan Tělegin, Mat Robinson.
    01:44 Konstantin OKULOV - 1:0
     
    01:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty a domácí celek jde do vedení. Torčeňukovu mrzkou přihrávku na obránce Bodrova vystil KONSTATNIN OKULOV, který se tím pádem dostal do samostatného úniku a i přes lehký háček beka, na kterého měl puk směřovat, našel mezeru mezi betony Jakuba Kováře a dává svůj patnáctý gól v sezoně. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Okulov, 47. Slepyšev (Tělegin, M. Robinson), 57. Slepyšev (Blažijevskij, Tělegin)


    CSKA Moskva: L. Johansson (Korepanov) – Marčenko, Blažijevskij, Dahlbeck, M. Robinson, Pašnin, Naumenkov, Romanov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Tolčinskij, Scott (A), Mamin – Okulov, Al. Popov (C), Šalunov – Slepyšev, Tělegin (A), Světlakov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – Gurkin, I. Višněvskij, Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Mišarin, D. Bodrov (A), Kolcov, Valitov – Sexton, Dawes (C), S. Da Costa – Kučerjavenko, Krikunov, Denis Kazionov – Golyšev, Torčeňuk, Setdikov – Obidin, Gračjov, Rassejkin.

    Rozhodčí: Kulakov, Romaško – Kučava, Šeljanin

    Diváci: 8366
    bahis siteleri