Boston – St. Louis 5:2 (kon.) | NY Rangers – Chicago 4:3 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 2:4 (kon.) | Minnesota – Anaheim 0:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 1:5 (kon.)
Dallas – Los Angeles 1:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 18.01.2019, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Zach HYMAN - 2:4
     
    59:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme rozhodnuto. Do prázdné branky posílá puk ZACH HYMAN. Asistence: Nikita Zajcev, John Tavares.
    34:49 Mitchell MARNER - 2:3
     
    34:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    "Javorové listy" jdou znovu do vedení. S brankami se nám nyní "roztrhl pytel". Tavares nahazoval puk na branku, ten se odrazil na pravou stranu, kde stál MITCHELL MARNER a ten neměl již problém uklidil puk do sítě. Asistence: John Tavares, Andreas Johnsson.
    33:43 Victor HEDMAN - 2:2
     
    33:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno. Vedení Maple Leafs moc dlouho nevydrželo. VICTOR HEDMAN se prosazuje střelou na beton Andersena. Asistence: Nikita Kučerov, Brayden Point.
    33:06 Patrick MARLEAU - 1:2
     
    33:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se dostává do vedení. Opět byl na začátku akce Kasperi Kapanen. Kadri z pravé strany nahazoval puk na branku, ten se odrazil na hůl PATRICKA MARLEAUA, který již věděl co sním udělat. Asistence: Nazem Kadri, Nikita Zajcev.
    11:48 Nazem KADRI - 1:1
     
    11:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno. Marleau vybojoval puk v rohu, našel Kapanena a ten přihrál na pravou stranu na NAZEMA KADRIHO a ten dostal puk za Vasilevskiho. Asistence: Kasperi Kapanen, Patrick Marleau.
    09:48 Brayden POINT - 1:0
     
    09:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení a využívají přesilovou hru. Střela Hedmana na Andersena neprošla, ale k puku se dostal BRAYDEN POINT, který dostal puk do sítě. Asistence: Victor Hedman, Steven Stamkos.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 10. B. Point (Hedman, Stamkos), 34. Hedman (Kučerov, B. Point) – 12. Kadri (Kapanen, Marleau), 34. Marleau (Kadri, N. Zajcev), 35. Marner (Tavares, A. Johnsson), 60. Hyman (N. Zajcev, Tavares)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman (A), Girardi, McDonagh, Černák, Sergačjov, Strålman – Palát, Stamkos (C), Gourde – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Erne – J. T. Miller, Paquette, Callahan (A).
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, Ožiganov – A. Johnsson, Tavares (A), Marner – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau (A), Kadri, Kapanen – P. Lindholm, F. Gauthier, Co. Brown.

    Rozhodčí: Charron F., St. Laurent F. – Suchánek L., Cameron L

    Diváci: 19.092
    bahis siteleri