Boston – St. Louis 5:2 (kon.) | NY Rangers – Chicago 4:3 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 2:4 (kon.) | Minnesota – Anaheim 0:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 1:5 (kon.)
Dallas – Los Angeles 1:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Los Angeles Kings
Pátek 18.01.2019, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Domácí Tyler Seguin na pravém křídle ihned po vhazování krásně vypálil, jenže Jack Campbell předvedl parádní semafor a Kings stále vedou!
     
    59:27
    Anže Kopitar mohl skórovat do prázdné brány, jenže od modré čáry zamířil pouze do tyče!
    58:56 Esa LINDELL - 1:2
     
    58:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov na levém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval ESA LINDELL, od něhož se odrazil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Jack Campbell 64 sekund před koncem přišel o nulu. Asistence: Alexandr Radulov a John Klingberg.
     
    57:32
    Ben Bishop naskočil na střídačku a Stars se pokouší snížit v závěru při hře bez brankáře!
     
    53:27
    Jamie Benn si v levém kruhu krásně obhodil protihráče a střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, jenže kotouč se od horní tyče odrazil od ochranné sítě! Velká šance.
     
    51:34
    Mattias Janmark si z pravého kruhu sjel na přední tyč, bekhendem ale Jacka Campbella mezi betony nepřekonal! Dallas volá po první brance.
     
    51:20
    Miro Heiskanen vystřelil na levém křídle od modré čáry a Radek Faksa těsně před bránou puk skvěle tečoval, od pravé tyče se ale odrazil ven! Dallas podruhé v zápase orazítkoval tyč.
     
    49:40
    Ilja Kovalčuk se ocitl v první velké šanci, když střelou z levého kruhu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ben Bishop ale puk levým betonem vyrazil!
     
    48:30
    Pokud by dnes Dallas neskóroval ani jednou, podruhé v řadě by vyšel gólově naprázdno.
     
    40:48
    Jamie Benn na pravém křídle po přihrávce Radka Faksy z ostrého úhlu trefil přední tyč brány!
    35:34 Austin Wagner krásnou střelou orazítkoval levou tyč!
     
    35:34
    Austin Wagner napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která mířila nad vyrážečku Bena Bishopa, od přední levé tyče brány se ale odrazila zpět do hry!
     
    34:38
    Roman Polák se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, jenže ani nadvakrát nebo natřikrát brankáře Jacka Campbella nepřekonal! Komerční přestávka nyní přijde hráčům Los Angeles vhod.
    33:05 Jack Campbell skvělým zákrokem vychytal Tylera Pitlicka!
     
    33:05
    Tyler Pitlick mířil střelou zápěstím z vnitřního oblouku levého kruhu do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Jack Campbell vytáhl úžasný semafor a lapačkou puk vyrazil před sebe, čehož mohl využít Roope Hintz, z dorážky se ale neprosadil a brankář Kings zmrazil puk pod lapačkou! Největší šance Stars v zápase.
     
    31:35
    Anže Kopitar byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Stars si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
     
    30:19
    Jake Muzzin vystřelil na bodu levého kruhu a mířil do bližšího horního rohu brány, Ben Bishop ale puk vyrážečkou na přední tyči vyrazil a připsal si dobrý zákrok! Skóre zůstává 2:0.
    24:39 Carl HAGELIN - 0:2
     
    24:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tyler Toffoli se na levém křídle z ostrého úhlu krásně protáhl mezi dvěma protihráči a Ben Bishop si myslel, že jeho střelu zápěstím drží v náručí, jenže tomu tak nebylo a CARL HAGELIN se prosadil z dorážky! Asistence: Tyler Toffoli.
     
    24:18
    Brankář Los Angeles Jack Campbell byl v roce 2010 draftován Dallasem, na jehož ledě se dnes představuje vůbec poprvé. Zatím se mu daří.
    18:04 Drew DOUGHTY - 0:1
     
    18:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY na levém křídle vystřelil před kruhem pro vhazování a puk po drobné teči před bránou zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Kings bleskově využili přesilovou hru a vedou v Dallasu v závěru první části 1:0. Asistence: Jeff Carter a Anže Kopitar.
     
    18:01
    John Klingberg byl vyloučen po poskytnuté výhodě Kings na dvě minuty za hákování.
     
    17:40
    Tyler Toffoli se z ničeho nic řítil sám na bránu, jenže poskakující kotouč pod tlakem nezkrotil a puk se po levém betonu Bena Bishopa svezl mimo! Byl tam ovšem faul. Přesilová hra Kings.
     
    16:51
    Tyler Seguin se dostal v mezikruží ke střele, která byla zablokována, a poté mohl skórovat bekhendem u pravé tyče, Jack Campbell ale lapil puk do lapačky a předvedl parádní semafor!
     
    10:21
    Carl Hagelin byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Stars si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 59. Lindell (Radulov, J. Klingberg) – 19. Doughty (J. Carter, Kopitar), 25. Hagelin (Toffoli)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg (A), Heiskanen, R. Polák, C. Carrick, Fedun – Ja. Benn (C), Seguin (A), Radulov – Cogliano, Dickinson, Spezza – Comeau, Faksa, Pitlick – Janmark, Hintz, B. Ritchie. Hlavní trenér: Jim Montgomery.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Phaneuf, Walker – Hagelin, Kopitar (C), D. Brown – Iafallo, J. Carter (A), Leipsic – Kovalčuk, Kempe, Toffoli – Clifford, N. Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Furman South, Dan O'Rourke. Čároví: Travis Gawryletz, Matt MacPherson

    Diváci: 18045
    bahis siteleri