Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 1:2 (kon.) | Žďár n/S – K. Vary 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
Vsetín – HC Litvínov 7:4 (kon.) | Jihlava – Chomutov 1:3 (kon.) | Havířov – Kladno 4:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Přerov 5:0 (kon.) | Třinec – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (1:1, 0:2, 1:2 - N 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 18.01.2019, 18:00 • mini WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    60:13
    Sparta právě vstřelila branku!


    A o vlastníkovi bonusového bodu máme rozhodnuto! O tom, že si jej odvezou hosté zpět do Prahy rozhodl svým gólem DOMINIK ARNOŠT. Asistence: Ondřej Havlín.
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!


    A máme tu opět gól v poslední vteřině! Jen co domácí odvolali gólmana, se do úniku dostal ŠTĚPÁN ČECH, který svou brankou potvrzuje vítězství Sparty. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    47:33
    Třinec právě vstřelil branku!


    A Třinec přichází s redukcí skóre, ve hře 4 na 4 se prosazuje FILIP INDRST. Asistence: Filip Krzak.
     
    43:58
    Sparta právě vstřelila branku!


    I přes dominanci Ocelářů v posledních minutách se do samostatného úniku dostal MICHAL KLIMO, který si vymíchal Švehláka a svou trefou navyšuje náskok hostů z Prahy. Asistence: Bez asistence.
     
    33:31
    Sparta právě vstřelila branku!


    Rychlé využití přesilové hry v podání Sparty. K puku se dostal DAVID VITOUCH a svou střelou vymetl pavučinku v levém rohu Švehlákovy brány. Asistence: František Gajdoš a Vojtěch Kropáček.
     
    28:13
    Sparta právě vstřelila branku!


    Sparta se prosazuje v přesilové hře. po vhazování před Švehlákem se ke střele dostal TOMÁŠ TOMEK, který posílá Spartu do vedení. Asistence: David Vitouch.
     
    19:59
    Třinec právě vstřelil branku!


    Neskutečné načasování Třince! Na tabuli svítilo několik vteřin do konce třetiny, když se do úniku dostal PAVEL MATĚJ, který svou dorážkou 9 desetin sekundy před sirénou rozvlnil síť za Škorpíkem a srovnává tak stav utkání! Asistence: David Homola.
     
    11:30
    Sparta právě vstřelila branku!


    Hosté se dostávají do vedení. Po skončení početní nevýhody se před Švehlákem ocitl JOSEF SLAVÍČEK a svou střelou ho dokázal překonat. Asistence: David Vitouch.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 20. Matěj (Homola), 48. Indrst (Krzak) – 12. Slavíček (Vitouch), 29. Tomek (Vitouch), 34. Vitouch (Gajdoš, Kropáček), 44. Klimo, 60. Čech (Tomek), 61. Arnošt (Havlín)


    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Ochman) – Radzienciak, Krzak (C), Šulák, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Krč, Tománek, Indrst (A), Pastor, Geidl, Raška, Čmiel, Przybyla, Matěj, Macháček (A), Ramik
    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Truhlář, Guryevsky, Pika (A), Havlín (A), Prchal, Tomek, Gajdoš – Klimo, Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, Kuracina, Vágner, Arnošt, Gluzman, Čech (C), Vitouch

    Rozhodčí: Novák – Lederer, Konvička
    bahis siteleri