Real Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Huesca – Atlético 0:3 (kon.) | Celta Vigo – Valencia 1:2 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (0:0)
Sevilla FC
Sobota 19.01.2019, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěže LaLiga pokračuje již dvacátým kolem a my se společně zaměříme na šlágr mezi Realem Madrid a Sevillou.
     
    Sevilla FC

    Sevilla obhajuje z předešlého ročníku španělské soutěže sedmou pozici. Ještě bez Tomáše Vaclíka se vyhoupla Sevilla na poslední místo zaručující postup do evropských pohárů až v posledních kolech.

    Český reprezentační brankář se ihned po svém příchodu zařadil mezi nejlepší gólmany celé ligy a i jeho zásluhou se Sevilla nachází na skvělé třetí pozici se ztrátou deseti bodů na vedoucí Barcelonu. V poslední době mají hráči potíže s disciplínou, jen za listopad a prosinec viděli červenou kartu Gomez, Sarabia i Vazquez. Těsně před vánoční přestávkou si Sevilla odvezla z trávníku Leganés pouze bod za remízu 1:1, když vyrovnával až v nastaveném čase druhého poločasu Ben Yedder. Stejný výsledek vzešel i ze souboje s konkurentem v tabulce madridským Atléticem.

    V roce 2019 má Sevilla za sebou již čtyři zápasy. Nejprve v lize remizoval 1:1 s konkurentem z čela tabulky Atléticem Madrid. Následně ale po dvou brankách Williamse padl na trávníku v Bilbau a tým Tomáše Vaclíka tak utrpěl čtvrtou ligovou porážku.
     
    Real Madrid CF

    Ve španělské nejvyšší soutěži Real obhajuje až třetí pozici. V loňské sezoně totiž s velkým odstupem nestačil na nedostižnou Barcelonu a o tři body zůstal také za svým madridským rivalem Atléticem. To v Lize mistrů si výběr Zinédina Zidana připsal třetí triumf v řadě, když ve finálovém duelu přehrál po gólu Karima Benzemy a dvou trefách Garetha Balea Liverpool 3:1.

    Po sezoně se madridský tým rozloučil s Cristianem Ronaldem, který zamířil do Juventusu. Na lavičce skončil také Zidane.

    Odchod dvou úhlavních postav Real poznamenala v nové sezoně. Po devatenácti odehraných kolech ztrácí "bílý balet" na vedoucí Barcelonu již deset bodů. V roce 2019 se madridský tým protrápil k vítězství na trávníku Betisu, když o vítěznou branku na 2:1 se postaral až dvě minuty před koncem druhého poločasu Ceballos. V týdnu sice Real prohrál v pohárovém utkání v Léganes, ale díky výhře v prvním duelu postoupil do čtvrtfinále.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    26.09. 2018 Sevilla – Real Madrid 3:0
    09.05. 2018 Sevilla – Real Madrid 3:2
    09.12. 2017 Real Madrid – Sevilla 5:0
    14.05. 2017 Real Madrid – Sevilla 4:1
    15.01. 2017 Sevilla – Real Madrid 2:1
     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), Reguilón – Modrić, Casemiro, D. Ceballos – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: L. Zidane – Nacho Fernández, Marcelo, Valverde, Díaz, Isco, Cristo González.

    Sevilla FC: Vaclík – Carriço, Kjaer, Sergi Gómez – Navas (C), Banega, F. Vázquez, Escudero – Ben Yedder, Sarabia, André Silva.
    Náhradníci: Soriano – Amadou, Aleix Vidal, Munir, Promes, Mercado, Gil.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas dvacátého kola nejvyšší španělské soutěže tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Real Madrid zahájil první poločas rozehrávkou ze středového kruhu. Domácí fotbalisté se ihned dostali pod tlak napadajících soupeřů, po zisku balonu ale Sarabia nedokázal přesně přihrávat na Den Yeddera.
     
    2
    Také Real se záhy po startu utkání dostal do blízkosti vápna soupeře. Carvajal hledal přízemním pasem Benzemu, před kterým dokázal odpravit balon do bezpečí Kjaer až skluzem.
     
    3
    Góme přihrával podél postranní lajny na Silvu, ten se ale ihned dostal do souboje s Casemirem a nakonec mu je pískán faul. K balonu se tak dostávají domácí hráči.
     
    4
    Právě faulovaný Casemiro rozehrál na Vázqueze. Následně letěl míč do pokutového území Sevilly, ale před Tomášem Vaclíkem dokázal situaci uklidnit před Benzemou Carrico.
     
    5
    Ben Yedder vykombinoval společně s Banegou střed trávníku, následně se zapojil do rozehrávky také Navas. Kapitán Sevilly však neměl příliš prostoru a raději přihrával zpět na obránce.
     
    6
    Balon si pro sebe vzal Luka Modrić. Rozběhnutý Vázquez na nic nečekal a z druhého doteku cpal balon do malého vápna, ale Vaclík dokázal nepříjemný pas sebrat do rukavic.
     
    7
    Varane nyní zavařil malou domů Courtoisovi. Belgický brankář musel před dotírajícím Sarabiou míč jen odkopnout. Stačilo to ale k přesné rozehrávce, na druhou stranu se mohl hnát Vinícius, ale jeho rána křížem Vaclíka nepřekvapila.
     
    8
    Carvajal prostrčil míč do pokutového území na dvacetiletého Viníciuse, který opět na nic nečekal a zkusil znovu ohrozit českého brankáře. Míč srazil na rohový kop Kjaer.
     
    9
    Dánský stoper hostujícího celku si poradil také s centrem od rohového praporku. Akce ještě pokračovala, Ramos posílal lob do pokutového území, ale Benzema na hlavičku nedosáhl ideálně.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka se hraje v ohromném tempu. Nyní přihrával Benzema na Viníciuse, ale k balonu měl následně blíže právě francouzský útočník. Kjaer ho ale k zakončení ze střední vzdálenosti nepustil.
     
    11
    Reguilón spolupracoval na levém kraji s Ceballosem, nakonec se pokoušel o podobnou přihrávku také Modrić, který oslovil Viníciuse. Ten nedokázal míč zpracovat a navíc je pískán ofsajd.
     
    12
    Real Madrid pokračuje v držení balonu ve středu pole. Modrićova přihrávka našla Casemira, Brazilec se ale k ničemu neodvážil a tak to na sebe musel vzít znovu čerstvý vítěz Zlatého míče. Ceballos byl ale po zpracování pod tlakem a k centr už se nedostal.
     
    13
    Hosté rychle přistupují k hráči s balonem. Varane tentokrát přispěl přihrávkou na Carvajala, ale domácí se nemohou prodrat před tuhou obranu Sevilly.
     
    14
    Ani Vázquezův nebyl z nejpřesnějších. Míč se dostal jen ke kopačkám Kjaera, který bez potíží odkopl mimo nebezpečné pásmo před brankou hostujícího celku.
     
    15
    Také Daniel Carvajal raději poslal míč na rohový kop. Před Courtoisem se nebezpečně objevil Sarabia, ale ani z následného centru se hosté k zakončení neprosadili.
     
    16
    Domácí uklidňují hru postupnou kombinací ve středu pole. Modrić neměl kolem sebe příliš mnoho prostoru a tak raději poslal míč jen k Ramosovi. Mezitím je ale hra přerušena, Vázquez je na trávníku.
     
    17
    Lucas Vázquez byl udeřen do obličeje v souboji s Gómezem. Zdá se, že má útočník Realu krvavé zranění a bude muset na ošetření za postranní lajnu.
     
    18
    Real se i bez ošetřovaného Vázqueze držel na útočné polovině. Nakonec ale chyboval v kombinaci Casemiro a Sevilla mohla vhazovat. To už je ale Vázquez zpět na trávníku.
     
    19
    Po pravé straně to domácím několikrát nevyšlo a tak nyní Modrić našel u levé postranní lajny Ceballose. Ani jeho pobídka na Benzemu nebyla z ideálních. Vaclík bude vykopávat od své branky.
     
    20
    Další tvrdý zákrok musel snést Casemiro. Po krátké chvíli se ale Brazilec zvedá z trávníku a hra nemusela být ani přerušena. Sevilla se přesunula na útočnou polovinu, ale spolupráce Ben Yeddera s Navasem nevyšla.
     
    21
    Navasův centr byl ale sražen Ramosem na rohový kop. Před Courtoisem však pas od rohového praporku snadno sebral Varane. Po dlouhém odkopu jsou ale u balonu znovu hosté.
     
    22
    Jesús Navas nedostihl prudkou přihrávku podél pravé postranní lajny. V závěru se mu ještě do cesty postavil Reguilón a balon končí až za koncovou čárou.
     
    23
    Vinícius individuálně přešel hned přes tři protihráče, následně ale nedokázal mladíkův průnik podpořit přesnou narážečkou Benzema. Před vápnem se Francouzovi zamotal míč mezi nohama.
     
    24
    Escudero ve velké šanci! Domácí se dožadovali odpískání faulu na Viníciuse, hosté se ale po zisku balonu hnali do útoku! Banega našel na levém kraji pokutového území Sergia Escudera, který ale napálil pouze boční síť.
    24. Escuderova rána se mezi tři tyče nevešla
     
    25
    Courtois opět odkopává před Sarabiou jen za postranní lajnu. Tentokrát belgickému brankáři zavařil nepříjemnou malou domů Carvajal.
     
    26
    Sevilla se drží na útočné polovině. Na Navasův centr si v pokutovém území naskočil Silva, ale pokus bez razance nenadělala Courtoisovi větší potíže.
     
    27
    Po několika minutách v obraně se dostávají do útoku také fotbalisté Realu Madrid. Ceballos však zazdil mizernou přihrávkou na několik metrů slibnou šanci na levé straně.
     
    28
    Vázquez nepříjemně napadal Escudera, který se dostal pod tlak. Hostující záložník se ale dokázal velmi rychle dostat k autovému vhazování, když balon otečoval o protihráče.
     
    29
    Ceballos si vyměnil míč s Carvajalem. Ruguilón následně poslal centr do vápna, ale přes Carrico se míč do šestnáctky neměl šanci dostat. Real ale pokračoval v tlaku od rohového praporku, balon ale skončil jen na hlavě Kjaera.
     
    30
    I po půlhodině hry je stav zápasu bezbrankový. S vysokým centrem do pokutového území si bez potíží poradil Vaclík, který s klidem přeskočil Benzemu i Viníciuse.
     
    31
    Casemiro fauloval na třiceti metrech od vlastní branky. Sarabia s Banegou se postavil k rozehrávce nebezpečné situace, ale ve vápně Realu hlavičkoval jen bránící Varane.
     
    32
    Realu se podařil velmi rychle přejí z obrany až ke středu trávníku. Carrico nestíhal Viníciuse a tak si pomohl faulem za žlutou kartu.
     
    33
    Také Seville se podařilo získat míč u středové lajny. Silva prostrkával přihrávku do pokutového území, ale Ben Yedderovi chyběl krok, aby se dostal s balonem za posledního obránce.
     
    34
    Escuderův centr neměl šanci na úspěch. V pokutovém území Realu nebyl jediný hráč Sevilly a tak se k balonu snadno dostal Courtois. Domácí tým následně pokračuje v kombinační hře ve středu pole.
     
    35
    Modrić už byl v prostoru, odkud by se dala ohrozit Vaclíkova branka, ale ještě přihrával Ceballosovi na levou stranu. Ten se také ke střele neodvážil, navíc zpackal přihrávku na Viníciuse.
     
    36
    Hlavní rozhodčí nechal ponechanou výhodu po faulu na Modriće. Ceballos se dral do vápna, ale jeho střela zblokována. Kdyby sudí odpískal faul, tak by měli domácí volný přímý kop z pětadvaceti metrů.
     
    37
    Chorvatský tvůrce hry hledal přihrávkou podél postranní lajny Vázqueze. Ten se k balonu nedostal, ale po autovém vhazování už je pískán faul na Modriće.
     
    38
    Sám faulovaný Luka Modrić se postavil k rozehrávce k místa přestupku. Modrićova pravačka zakroutila míč do vápna, ale v něm uspěl pouze Simon Kjaer.
     
    38
    Akce ještě pokračovala. Balon se odrazil k nohám Karima Benzemy, který ale slabou střelou neměl šanci Vaclíka překvapit. Snadný zákrok pro českého reprezentanta.
     
    39
    Tentokrát Modrić nic nevymýšlel a pokusil se o střelu. Velmi rychle ale k chorvatskému hráči přistoupil Gómez a pokus zblokoval.
     
    39
    Luka Modrić následně schytal pořádně tvrdý úder od Franca Vázqueze. Hra musí být přerušena, protože Modrić má podobně jako v úvodu zápasu Lucas Vázquez krvavé zranění.
    39. Srážka Luky Modriće s Francem Vázquezem
     
    40
    Velká nepříjemnost pro jednu z ústředních postav Realu Madrid. Modrić bude dohrávat s obvázanou hlavou. Také Franco Vázquez musel být ošetřen.
     
    41
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Ramos se posunul více do záložní řady, následně oslovil Vázqueze, který si pomohl přihrávkou s Modrićem. Carvajal ale už balon na hrací ploše nezastavil.
     
    42
    Domácí pokračovali rohový kop. Modrićův centr sice našel Ramose, hlavička ale nebyla z nejpřesnějších. Nakonec fauluje ve vápně Carvajal Navase.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu Raphaël Varane. Stoper Realu okamžitě rozjel útočnou akci po levé straně. Ceballos si však nepřišel na Navase, který se stačil vrátit do obrany.
     
    45
    Varane nyní ale namazal Banegovi. Hosté se okamžitě přesunuli do blízkosti vápna Realu, Navasův centr ale s klidem odvrátil právě Varane. Ani na druhý pokus Jesús Navas před šestnáctkou domácího týmu neuspěl.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Sevilla se dostala na útočnou polovinu. S Francem Vázquezem se vrátil Vinícius, který si ale pomohl jen faulem. Hosté měli ještě před koncem prvního poločasu k dispozici volný přímý kop, ale Banegova pobídka skončila po faulu na Casemira.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí bez branek.

    Ihned úvodní desetiminutovka nabídla ohromné tempo. Real byl v úvodních minutách aktivnější, ale Tomáš Vaclík neměl tolik práce. Naopak po zisku balonu se dostal do zajímavého protiútoku Sergio Escudero, který pálil z úhlu jen do boční sítě. Do konce poločasu už větší šance nepřišla ani na jedné straně a tak je stav po první pětačtyřicetiminutovce 0:0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:17.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhou polovinu dnešního utkání zahájili v mírném dešti hostující fotbalisté. Banegova přihrávka byla ale příliš dlouhá a tak se jako první mohli vydat do útoku domácí. Ani Ceballos ale s přechodem přes soupeře neuspěl.
     
    47
    Ceballos si pomohl přihrávkou na Viníciuse, ale ten do vápna mezi dvěma obránci neproskočil. Real však pokračuje po odraženém balonu v kombinaci.
     
    48
    Modrić se pokoušel překvapit hostující obranu nenápadnou přihrávkou do vápna, ale balon skončil jen i Kjaera. Domácí se ale ještě udrželi u balonu, ale ani Benzemův průnik do vápna nebyl úspěšný.
     
    49
    Ramos sice ve středu pole sestřelil Sarabiu, ale hlavní rozhodčí nechal hru přerušit. Hráči Realu ale po čase zakopávají balon za postranní lajnu.
     
    51
    Domácí se i nadále drží na útočné polovině. Nyní byl v souboji s Modrićem pozdě Éver Banega a tentokrát už se píská. Real rychle rozehrál, ale Vázquez neprošel přes Escudera.
     
    52
    Jesús Navas si pomohl odkopem za postranní lajnu. Real vhodil míč do hry, kombinace před vápnem Tomáše Vaclíka ale má k zakončení daleko.
     
    53
    Vinícius se přece jen protáhl po levém kraji až do pokutového území, ale jeho rána za zadní tyč nebyla z nejpřesnějších a český brankář tak nemusel zasahovat.
     
    54
    Casemiro přiťukl míč k nohám Modriće, ten na nic nečekal a z ideální pozice za vápnem pálil. Balon však skončil opět mimo tři tyče. Real zvyšuje ve druhém poločas obrátky.
     
    55
    Éver Banega až příliš tvrdě zajel do Ceballose a je za to odměněn žlutou kartou. Obrana Sevilly už si musí pomáhat proti rychlým soupeřům fauly.
     
    57
    Banega ztratil míč ve středu pole, domácí se rychle přesunuli až do blízkosti vápna soupeře, ale Modrić opět pálil jen vysoko nad. Vaclík je sice v pohotovosti, ale příliš práce nemá.
     
    58
    Tentokrát už musel český brankář řešit nepříjemnou ránu Luky Modriće. Na přední tyči byl ale Vaclík včas a míč vyrazil na rohový kop. Ten následně s klidem odvrací Kjaer.
     
    59
    Tlak Realu se výrazně zvyšuje. Po další rozehrávce rohového kopu zakončoval Benzema jen do Kjaera, který parádně vystoupil proti svého soupeři.
     
    60
    Po hodině hry je branka madridského celku na spadnutí. Ceballos zavezl míč až k brankové lajně, poté ještě centroval do ohně, ale k zakončení se nedostal Benzema ani Vázquez.
     
    62
    Žlutou kartou je odměně také Casemiro! Záložník Realu Madrid nestačil ve středu pole na náběh Navase.
     
    63
    Tlak Realu se sice zvyšuje, ale brankové šance nepřibývají. Modrić se snažil vymyslet překvapivou přihrávku, ale v pokutovém území nedokázal Vinícius usměrnit míč do branky.
     
    65
    Po dlouhé době se dostali na útočnou polovinu také hostující fotbalisté. Před Ben Yedderem se ale dostal k balonu Varane, který si pomohl přihrávkou na Courtoise.
     
    66
    Ceballos udeřil po odehrání Silvu a je pískán faul. Krajní obránce Realu navíc dostává také žlutou kartou. Hlavní rozhodčí ve druhém poločasu tresty rozhodně nešetří.
     
    67
    Éver Banega se pokusil přestřelit obrannou zeď, ale nakonec trefil míč jen do Ramose. Sevilla se u balonu už následně příliš dlouho nezdržela.
     
    68
    Lucas Vázquez vedl útočnou akci domácího celku. Spolupracoval také s Modrićem, ale to už je obrana Sevilly znovu na svých místech. Ceballos pálil z velké dálky, ale míč skončil na břevnu!
    68. Ceballosova rána do břevna
     
    69
    Domácí tým ještě stupňuje svou útočnou aktivitu. Ramos se dral do vápna po vysokém centru, ale při snaze hlavičkovat si pomohl faulem na Silvu.
     
    71
    Luka Modrić bojoval o míč těsně před vápnem soupeře. Nakonec přinutil Sarabiu k odkopu jen do zámezí. Real rychle vhodil míč do hry, ale pokračuje pouze v kombinaci.
     
    72
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Quincy Promes.
     
    73
    Varane byl pod tlakem napadajícího Promese. Francouzský reprezentant si ale pomohl přihrávkou na Courtoise. Po dlouhém nákopu na útočnou polovinu zahrál do autu Vinícius.
     
    74
    Ceballos neměl na levé straně příliš prostoru pro centr, proti raději poslal míč k ose trávníku. Z druhé strany už byl Reguilón přesnější, v šestnáctce následně inkasoval tvrdý zákrok Navas.
     
    75
    Casemiro v šanci! Reguilón dloubl míč do pokutového území, kde zůstal po rohovém kopu Casemiro. Brazilec však hlavičkoval jen těsně vedle levé tyče.
    75. Casemirova hlavička skončila těsně vedla branky
     
    76
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází André Silva, přichází Munir.
     
    77
    Vinícius byl podražen u postranní lajny Sarabiou. K rozehrávce se postavil Luka Modrić, ale v pokutovém území hlavičkoval Varane pouze vysoko nad branku.
     
    78
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Isco.
     
    79
    Benzema čekal na Modrićovu přihrál na ofsajdové hranici. K balonu se nakonec dostal, ale o několik centimetrů byl za posledním hráčem Sevilly.
     
    79
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Neskutečná rána a Real Madrid vede! Na levé straně vhazovali hráči domácího celku, následně se k balonu dostal na pětatřiceti metrech sváteční střelec CASEMIRO! Brazilec ale vypálil neskutečnou raketu, za kterou by se nemusel stydět ani Elon Musk. Tomáš Vaclík dělal co mohl, ale míč vyrazil jen do břevna, od kterého se balon odrazil do sítě.
    79. CASEMIRO - 1:0
     
    81
    Real Madrid pokračuje v tlaku. Navas se ale postavil do cesty Viníciusovi, který přišel snadno o balon. Sevilla je ale zaskočena inkasovanou brankou.
     
    82
    Jusús Navas se zapojil také do útočné aktivity. Daleko ale kapitán Sevilly nedošel. Modrić ho připravil o balon, následně šel do vápna hostujícího celku Benzema, ale ke střele se již nedostal.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Ke třem bodům mají nakročeno hráči z Madridu.
     
    84
    Po Modrićově přihrávce se rozběhl na pravé straně Carvajal. Sedmatřicetiletý obránce však byl ve velkém úhlu a raději zvolil přihrávku k Varanemu.
     
    85
    Mdridští jsou i nadále natlačeni před vápnem Tomáše Vaclíka. Vinícius neměl komu nahrát a tak zkusil míč postrčit do vápna, to mu nevyšlo a Vaclík si připisuje snadný zákrok.
     
    86
    Hosté měli k dispozici rohový kop. Po přetaženém centru sice hlavičkoval Vázquez, ale následně se rozběhli do útoku domácí a Modrić byl faulován Kjaerem za žlutou kartu.
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Sergio Escudero, přichází Bryan Gil.
     
    88
    Hostům opět nevyšel rohový kop. Po bleskovém protiútoku se mohl hnát sám na Vaclíka Benzema, ale hra je přerušena hlavním rozhodčím pro faul Viníciuse.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Federico Valverde.
     
    90
    Benzema si stáhl balon pro sebe, ale tentokrát ho faulem zastavil Kjaer. Real Madrid bude mít ještě v devadesáté minutě šanci udeřit z volného přímého kopu.
     
    90+1
    U balonu na místě přestupku byl Modrić s Iscem a právě druhý jmenovaný poslal míč směrem na Vaclíkovu branku. Balon však skončil jen metr nad břevnem a český brankář nemusel zasahovat.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90+3
    Isco je po příchodu na trávník při chuti. Tentokrát si španělský reprezentant chtěl pomoci přihrávkou na Benzemu, ale ten už neměl dostatek síly na souboj s Kjaerem.
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    LUKA MODRIĆ pečetí tři body pro Real Madrid! Chorvatský záložník obral o balon Daniela Carrica, poté se sám řítil na Vaclíka a parádní ránou k přední tyči podruhé poslal míč za zády českého brankáře. Simon Kjaer se ještě pokoušel vrátit do obrany, ale na Modriće nedosáhl.
    90+3. Luka MODRIĆ - 2:0
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí. Šlágr dvacátého kola míří za Realem Madrid, který na domácím trávníku přehrál Sevillu 2:0!

    Ihned úvodní desetiminutovka nabídla ohromné tempo. Real byl v úvodních minutách aktivnější, ale Tomáš Vaclík neměl tolik práce. Naopak po zisku balonu se dostal do zajímavého protiútoku Sergio Escudero, který pálil z úhlu jen do boční sítě. Do konce poločasu už větší šance nepřišla ani na jedné straně a tak byl stav po první pětačtyřicetiminutovce 0:0. Po změně stran domácí ještě více přidali. Dlouho ale obrana v čele s Tomášem Vaclíkem odolávala. Až přišla neskutečná rána Casemira ze střední vzdálenosti a ani povedený zákrok českého brankáře na udržení míče před brankou čárou nestačil. Druhý zásah přidal až v nastaveném čase Luka Modrić, který získal míč v nebezpečném prostoru a sám proti Vaclíkovi uspěl povedenou střelou k bližší tyči.
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:14. (18:10:56)

    Vít Schück

    Branky: 79. Casemiro (Reguilón), 90+3. Modrić

    Karty:   62. Casemiro (REA), 66. D. Ceballos (REA) – 32. Carriço (SEV), 55. Banega (SEV), 86. Kjaer (SEV)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:14.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), Reguilón – Modrić, Casemiro, D. Ceballos (89. Valverde) – L. Vázquez (78. Isco), Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: L. Zidane – Nacho Fernández, Marcelo, Valverde, Díaz, Isco, Cristo González.

    Sevilla FC: Vaclík – Carriço, Kjaer, Sergi Gómez – Navas (C), Banega, F. Vázquez, Escudero (87. Gil) – Ben Yedder (72. Promes), Sarabia, André Silva (76. Munir).
    Náhradníci: Soriano – Amadou, Aleix Vidal, Munir, Promes, Mercado, Gil.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco
    bahis siteleri