Liberec – Židenice 2:3 (kon.) | Vítkovice – Chodov 6:5 (2:1 po s.n.) | Jičín – Olomouc 6:3 (kon.)
Ostrava – Bohemians 5:3 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
FbŠ Bohemians
Sobota 19.01.2019, 20:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 18. kolo
     
    55:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Njn, NELA KAPCOVÁ stála zaparkovaná u levé tyčky, kde dostala přihrávku od K. Hudákové a Kapcová z první zametla míček z úhlu do branky. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    45:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DENISA KOTZUROVÁ, která hezkou střelou otáčí vývoj utkání ve prospěch svého týmu. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    41:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A máme tu brzké srovnání. Domácí hráčky se udržely na míčku a je z toho vyrovnávací branka. Autorem branky je VERONIKA KÁČOVÁ. Asistence: Romana Žurková.
     
    33:31
    Kapcová dokázala vybojovat balónek a vyslala Kotzurovou do úniku. Gólmanka zastavila balónek až těsně před brankovou čárou.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Markéta Vrlíková – 2 min., Sekání).
     
    32:00
    Hudáková trefuje boční síťku hostující branky.
     
    30:30
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Vrlíková poslala míček na DENISU KOTZUROVOU před brankou. Míček od ní putoval přes nohu soupeřky až do branky. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    20:19
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Autorem branky je HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Andrea Kadidlová.
     
    13:02
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hostující hráčky se dostávají do vedení! Divišová střílela od poloviny rovnou do Tomšové. Míček ale domácí gólmance vypadl před sebe. Pohotová ADÉLA BOČANOVÁ však dokázala ještě dorazit míček pod její tělo. Asistence: Anna Marie Divišová.
     
    10:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Autorem branky z trestného střílení je ADÉLA BOČANOVÁ.
     
    10:59
    Nařízeno trestné stříleno pro tým Bohemians.
     
    02:40
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je tu první branka tohoto utkání! Žurková v protiútoku hledala nabíhající Kapcovou. Míček ale neprošel přes obránkyni soupeřek a odrazil se až k DENISE KOTZUROVÉ. Ta si naběhla podél levého mantinelu a pěknou střelou zakončila ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.

    Týna Zíková

    Branky a nahrávky: 3. Kotzurová, 31. Kotzurová (Vrlíková), 42. Káčová (Žurková), 46. Kotzurová (P. Hudáková), 56. Kapcová (K. Hudáková) – 11. Bočanová (TS), 14. Bočanová (Divišová), 21. Poláková (Kadidlová)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková, Lišková) – Kotzurová, Patakyová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Šablaturová, Greiplová, Káčová – Šromotová, Kapcová, K. Hudáková – P. Hudáková.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Kadidlová – Toulová, Poláková, Chaloupková – Neubergerová, Zlámalová, Divišová – Bočanová.

    Rozhodčí: Hudeček Martin, Rochovanský Pavel

    Diváci: 57
    bahis siteleri