Pogoň – Ostrava 0:1 (kon.) | Slaven Belupo – Znojmo 1:0 (kon.) | Fehérvár – Sparta 1:3 (kon.)
konec
MOL Fehérvár FC
1:3 (0:2)
AC Sparta Praha
Pondělí 21.01.2019, 16:05 • Marbella • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Pražská Sparta ani ve čtvrtém přípravném zápase neucítila hořkost porážky, v dnešním utkání si poradila s maďarským MOL Vidi. Sparta měla k vítězství dobře nakročeno už po prvním poločase, ve kterém se radovala ze dvou branek. Start druhého dějství lépe vyšel soupeři, který zužitkoval pokutový kop. Poslední slovo tohoto zápasu si přeci jenom vzal pražský celek, poslední branku tohoto zápasu obstaral Plavšić. Sparta byla v tomto utkání jednoznačně lepším týmem, maďarský celek určitě nepředvedl nejlepší výkon. (17:53:02)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Vítězem tohoto zápasu se zcela jistě stane Sparta, která tak zvládne čtvrtý přípravný zápas.
     
    88
    Sled nepřesností nakonec hrál do karet Spartě, která zaútočila po levém křídle. Plavšić dokázal najít Stanciua, jehož rána směřovala vysoko nad.
     
    85
    Nedovolený zákrok přišel ve středu hrací plochy, tentokráte se ho dopustil Fiola. Naopak na zeleném pažitu se ocitl švédský forvard Karlsson.
     
    84
    Také Heča se po delší době dostal k míči, který velice přesně poslal k postranní čáře, kde se nacházel zcela osamocený Wiesner.
    83. PLAVŠIĆ - 1:3
     
    83
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po delší době tu máme přesnou trefu! SRDJAN PLAVŠIĆ rozjel akci, poté předal míč Pulkrabovi, který pro změnu našel na levém křídle volného Stanciua, jehož vzdušnou nabídku uklidil za brankáře právě prvně jmenovaný hráč.
     
    83
    V pokutovém území MOL Vidi si překáželi dva hráči Sparty, nakonec se Ćivić dostal do ofsajdu. Kováscik bude moci odkopávat od branky.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Pražané stále vedou o jednu branku, v posledních minutách jsou o poznání aktivnější.
     
    81
    V krátkém časovém sledu přišla dva nedovolené zákroky ze sparťanské strany. O ten první se postaral Stanciu, ten druhý měl na svědomí Sáček.
     
    80
    U míče se sešla dvojice Stanciu – Plavšić. Pochopitelně to zkoušel prvně jmenovaný, který ale svůj obstřel poslal vysoko nad horní konstrukci.
     
    79
    Na hranici pokutového území skončil na zemi Plavšić, naopak si nedovoleně počínal Stopira. Za normálních okolností by to byla žlutá karta.
     
    78
    I další útočnou akci táhl Stanciu, který chtěl najít naběhnuvšího Karlssona. Zimní posila pražské Sparty se ale nacházela v ofsajdovém postavení.
     
    77
    Radaković si ve spolupráci s Wiesnerem poradil s napadajícím protihráčem. Poté si ve středu hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem Hadžić.
     
    76
    Na přední tyči si sbíhal Juhász, který ale zakončoval vysoko nad branku. Nakonec to bylo bez teče, Heča tak bude moci rozehrávat od své svatyně.
     
    75
    Neúnavný Hodžić napadal Červaka, který byl donucen k riskantnímu odkopu, jenž se nakonec snesl do zámezí. MOL Vidi bude zahrávat rohový kop.
     
    74
    Červak oslovil na levém křídle volného Ćiviće, který se dostal s míčem až do pokutového území, kde ale narazil na jednoho z protihráčů.

    David Suchý

    Branky: 52. Huszti (pen.) – 6. Chipciu, 39. Kanga, 83. Plavšić


    MOL Fehérvár FC: Kováscik – Nego, Juhász (C), Fiola, Stopira – Nikolov, A. Hadžić, Elek (55. E. Hadžić) – Milanov, Huszti – Hodžić
    AC Sparta Praha: 1. poločas: Heča – Zahustel (C), Plechatý, Costa, Hanousek – Hložek, Frýdek, Hašek, Kanga, Chipciu – Tetteh (30. Drchal)
    2. poločas: Heča – Wiesner, Radaković, Červak, Ćivić – Karlsson, Stanciu, Vácha, Sáček, Plavšić, – Drchal (61. Pulkrab)

    Náhradníci: Nita – Wiesner, Radaković, Červak, Ćivić, Vácha, Sáček, Stanciu, Mareček, Plavšić, Karlsson, Drchal, Pulkrab
    bahis siteleri