Pogoň – Ostrava 0:1 (kon.) | Slaven Belupo – Znojmo 1:0 (kon.) | Fehérvár – Sparta 1:3 (kon.)
konec
MOL Fehérvár FC
1:3 (0:2)
AC Sparta Praha
Pondělí 21.01.2019, 16:05 • Marbella • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    83. PLAVŠIĆ - 1:3
     
    83
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po delší době tu máme přesnou trefu! SRDJAN PLAVŠIĆ rozjel akci, poté předal míč Pulkrabovi, který pro změnu našel na levém křídle volného Stanciua, jehož vzdušnou nabídku uklidil za brankáře právě prvně jmenovaný hráč.
    52. HUSZTI - 1:2
     
    52
    Vidi právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní branka! K rozehrávce pokutového kopu se postavil SZABOLCS HUSZTI, který zvolil prudkou střelu doprostřed branky, zatímco se Heča vydal do strany.
    39. KANGA - 0:2
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rázem je to o dvě branky! GUÉLOR KANGA měl ve středu hrací plochy opravdu dostatek prostoru, nakonec se rozhodl vypálit zhruba z pětatřiceti metrů, přičemž jeho dělovka skončila přesně u brankové konstrukce, kam se brankář Kovácsik natahoval zcela marně.
    6. CHIPCIU - 0:1
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Tetteh si u postranní čáry narazil s Haškem, načež se prvně jmenovaný dostal k centru z pravé strany, který směřoval do malého vápna. Tam se důrazně dostal přes obránce ALEXANDRU CHIPCIU, který špičkou kopačky zacílil přesně k tyči.

    David Suchý

    Branky: 52. Huszti (pen.) – 6. Chipciu, 39. Kanga, 83. Plavšić


    MOL Fehérvár FC: Kováscik – Nego, Juhász (C), Fiola, Stopira – Nikolov, A. Hadžić, Elek (55. E. Hadžić) – Milanov, Huszti – Hodžić
    AC Sparta Praha: 1. poločas: Heča – Zahustel (C), Plechatý, Costa, Hanousek – Hložek, Frýdek, Hašek, Kanga, Chipciu – Tetteh (30. Drchal)
    2. poločas: Heča – Wiesner, Radaković, Červak, Ćivić – Karlsson, Stanciu, Vácha, Sáček, Plavšić, – Drchal (61. Pulkrab)

    Náhradníci: Nita – Wiesner, Radaković, Červak, Ćivić, Vácha, Sáček, Stanciu, Mareček, Plavšić, Karlsson, Drchal, Pulkrab
    bahis siteleri