Washington – San Jose 6:7 (po pr.) | Ottawa – Arizona 2:3 (kon.) | Chicago – NY Islanders 3:2 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Detroit 2:3 (kon.) | Calgary – Carolina 3:2 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 23.01.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:35 Ryan DZINGEL - 2:3
     
    47:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa je zpátky ve hře! Duchene vyhrál vhazování na RYANA DZINGELA, který se nerozpakoval a vypálil, jeho pokus trefil nohu obránce a kotouč zamířil za záda nešťastního Kuempera.
    Asistence: Matt Duchene.
    26:24 Derek STEPAN - 1:3
     
    26:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je bláznivá třetina, máme tu další gól! DEREK STEPAN si narazil kotouč s Richardem Pánikem, a povedenou střelou z jedničky trefuje odkrytou branku!
    Asistence: Richard Pánik.
    23:31 Vinnie HINOSTROZA - 1:2
     
    23:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se znovu ujímají vedení! Hostující hráč vypálil dělovku od modré, jeho pokus minul branku,ale kotouč se odrazil do přebdrankového prostoru, kde stál připravený VINNIE HINOSTROZA, který se štěstím, ale nakonec dostal kotouč do brankovou čáru! Celou akci ještě přezkoumával videorozhodčí,ale kotouč překročil čáru a gól platí!
    Asistence: Kevin Connauton, Richard Pánik
    21:09 Bobby RYAN - 1:1
     
    21:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Ryan Dzingel získal kotouč ve třetině soupeře, předložil ho na stranu na BOBBYHO RYANA, který vypálil z ostrého úhlu na druhou tyč. Darcy Kuemper nemůže mít čisté svědomí, tahle střela byla chytatelná!
    Asistence: Ryan Dzingel.
    11:39 Vinnie HINOSTROZA - 0:1
     
    11:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání! Jeden z domácích hráčů udělal obrovskou chybu ve vlastním pásmu, když předložil kotouč Pánikovi přímo před brankou, slovenskému hráči se nepodařilo skórovat, ale touš se odrazil k volnému VINNIEMU HINOSTROZOVI, který ho uklidil do prázdné branky. Asistence: Richard Pánik.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 22. B. Ryan (Dzingel), 48. Dzingel (Duchene) – 12. Hinostroza (Pánik), 24. Hinostroza (Connauton, Pánik), 27. Stepan (Pánik)


    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – DeMelo, Chabot, Ceci, Lajoie, Borowiecki, Wolanin, Jaroš – B. Ryan, Duchene, Dzingel – Mark Stone, Tierney, B. Tkachuk – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – Bødker, N. Paul.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Goligoski, Connauton, Ljubuškin, Chychrun, Oesterle – Pánik, Stepan, Hinostroza – Keller, Cousins, Fischer – Galchenyuk, Weal, Garland – Crouse, Kempe, J. Archibald.

    Rozhodčí: Lambert, Charron – Barton, Kovachik

    Diváci: 12,236
    bahis siteleri