Jokerit – Kazaň 2:3 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 4:3 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 0:6 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 23.01.2019, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:52 Ilja NAZAREVIČ - 0:6
     
    52:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají i pokračující početní výhodu, a to další pohlednou kombinací. I přes Švec-Rogovojovo dobré napadání udržel Šenfeld puk na modré. Dal přihrávku na pravou stranu pro Baranceva, který výborně našel u levé tyče ILJU NAZAREVIČE a ten se z první nemýlil. Ortio se nemohl stačit přemístit. Asistence: Denis Barancev, Anton Šenfeld.
    51:30 Michail VARNAKOV - 0:5
     
    51:30
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Naprostá destrukce domácích. Hosté sice s potížemi udrželi puk na modré, ale povedlo se jim to. Calof dával křížem puk na levou stranu před branku pro Mieleho, který z první našel u druhé tyče MICHAILA VARNAKOVA, jenž pohodlně zametl puk do sítě a dává svůj hattrick, ke kterému dnes má i dvě přihrávky a je tak u všech gólů svého týmu. Asistence: Andy Miele, Andrew Calof.
    40:35 Andrew CALOF - 0:4
     
    40:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jestli si domácí zadali do třetí třetiny nějaký plán, jako je třeba alespoň první gól a poté snaha o kontaktní, tak mají hotovo. Tedy s tímto plánem. Viťaz sice hned po buly zaútočil, ale střela od modré v podání Golovkova šla jen do bránícího hráče. Hosté poté zaútočili Mielem, na útočné modré přebral kotouč Varnakov, který i zády k brance dokázal najít spoluhráče ANDREW CALOFA, který se s ničím nerozpakoval a rychlou, tvrdou a hlavně přesnou střelou poslal Ortiovi čtvrtou navštívenku. Asistence: Michail Varnakov, Andy Miele.
    36:33 Andrew CALOF - 0:3
     
    36:33
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro domácí ekipu již hodně neveselé. Nejprve střílel hned po buly Bodie, poté Varnakov z otočky z levé strany nahodil kotouč na branku a Ortio ho nestihl zastavit. Puk tak poskakoval na brankovišti. Přes dva přihlížející domácí beky se k němu dostal ANDREW CALOF a zvedl ho nad gólmana do sítě. Asistence: Michail Varnakov, Mat Bodie.
    28:04 Kirill URAKOV - 0:2
     
    28:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si opět nedal pozor na rychlý protiútok, tentokrát v podání tři na dva ve prospěch Torpeda, a to trestá druhou brankou. KIRILL URAKOV po levé straně přejel do pásma a protože dva jeho spoluhráči byli krytí, nabruslil si přesně na kruh, odkud nekompromisně propálil Joni Ortia.
    08:52 Michail VARNAKOV - 0:1
     
    08:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Urakov ukázal obránci Vojtěchu Mozíkovi na levém kruhu kolotoč, když si ho dvěma fintami s pukem povodil a český bek neudržel stabilitu. Poté si to namířil před branku, kde sice skoro nezakončil, ale vylákal Joni Ortia z branky. MICHAIL VARNAKOV dostal přiťuknutý puk od Nazareviče a zakončil do volné části klece. Asistence: Ilja Nazarevič, Kirill Urakov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Varnakov (Nazarevič, Urakov), 29. Urakov, 37. Calof (Varnakov, Bodie), 41. Calof (Varnakov, Miele), 52. Varnakov (Miele, Calof), 53. Nazarevič (Barancev, Šenfeld)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Katičev, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Šinkevič, Golovkov, Kožemjakin – A. Sjomin, M. Aaltonen, Stoljarov – A. Nikulin, Řepík, Makejev – A. Ševčenko, Petrakov, Kokarev – N. Komarov, P. Černov, Švec-Rogovoj – Gončarov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Holm, Bodie, Aljajev, Nazarevič, Rodionyčev – Miele, Varnakov, Calof – Šenfeld, Galuzin, Paršin – Urakov, Makarenko, Verjajev – D. Sjomin, Stalnov, Žafjarov.

    Rozhodčí: Fatějev, Odinš – Golovlev, Savenkov

    Diváci: 3286
    bahis siteleri