Třinec – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Liberec 1:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:1 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (2:1, 0:0, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 27.01.2019, 15:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:04 Josef JÍCHA - 5:1
     
    54:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté to budou mít nyní hodně těžké. Z pravého kruhu se napřáhl ke střele JOSEF JÍCHA, který tímto projektilem umístil kotouč za Bartošákova záda – 5:1. Bylo to po špatné rozehrávce hostujícího celku. Bez asistence.
    43:48 Martin HANZL - 4:1
     
    43:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další slepená branka domácích v tomto utkání. Do tandemu dva na jednoho šel Jurčík s MARTINEM HANZLEM, který dostal přihrávku do mezikruží a poté střelou nad pravý beton Bartošáka mu nedal žádnou šanci – 4:1. Asistence: Ondřej Jurčík a Juraj Mikúš.
    42:43 Jakub PETRUŽÁLEK - 3:1
     
    42:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět své dvoubrankové vedení. Jan Ščotka mohl střílet z levého kruhu, naznačil střelu, ale poté předal na milimetr přesnou přihrávku těsně před klec Bartošáka, kde ji za jeho záda sklepl JAKUB PETRUŽÁLEK – 3:1. Asistence: Jan Ščotka a František Gerhát.
     
    30:16
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jan Schleiss – 2 min., hákování).
     
    22:50
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jan Výtisk – 2 min., podrážení).
     
    19:11
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Petr Šidlík – 2 min., držení).
    18:13 Rostislav OLESZ - 2:1
     
    18:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného gólu a jsou zpět ve hře. ROSTISLAV OLESZ nahazoval kotouč z levé strany a v mezikruží si ho nešťastně srazil do vlastní branky Marek Trončinský, jenž "prostřelil" Petráska mezi jeho betony. Gól tak byl připsán Oleszovi. Bez asistence.
     
    14:04
    Martin Hanzl dostal od branky hostů přihrávku a jeho střela byla nebezpečná, končí však znovu neúspěchem. Nicméně Litvínov stále drží dvoubrankový náskok.
     
    11:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Juraj Mikúš – 2 min., sekání).
     
    10:31
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Urbanec – 2 min., podrážení).
    07:09 Ondřej JURČÍK - 2:0
     
    07:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí záhy přidávají už druhý gól. Obrana hostů chtěla puk v okolí brankoviště vyhodit do bezpečí, místo toho ho ale u modré čáry sebral ONDŘEJ JURČÍK, jehož dělovka pak znovu zapadla za Bartošáka – 2:0. To je pro Vervu úvod jako hrom. Asistence: Martin Hanzl.
    06:29 Viktor HÜBL - 1:0
     
    06:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka zápasu. Skvěle to udělal Lukáš Kašpar, který objel branku soupeře a zpoza ní pak poslal kotouč před hostující brankoviště, kde ho za Bartošákova záda poslal VIKTOR HÜBL – 1:0. Asistence: Lukáš Kašpar.
     
    01:36
    Domácí se už radovali z úvodního gólu, ale hra pokračuje dále. Zřejmě šlo o tyčku. Uvidíme, zda střelu Kašpara nechá sudí posoudit u videa.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. V. Hübl (Kašpar), 8. Jurčík (M. Hanzl), 43. Petružálek (Ščotka, Gerhát), 44. M. Hanzl (Jurčík, J. Mikúš), 55. Jícha – 19. Olesz


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Trončinský, Ščotka, Graborenko, Šesták, Suchánek, Baránek, L. Doudera – Petružálek (A), Gerhát, Trávníček (C) – Kašpar, V. Hübl (A), Válek – M. Hanzl, J. Mikúš, Jurčík – Jícha, M. Havelka, Helt.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (A), D. Krenželok, Šidlík, Urbanec, Mrázek, Černý – Olesz (C), Lev, Dej – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Poletín, Szturc (A) – Schleiss, Š. Stránský, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Pavlovič, Šír – Komárek, Frodl

    Diváci: 4 532
    bahis siteleri