Marítimo – Rio Ave 0:2 (kon.) | Moreirense – Nacional 2:1 (kon.) | Tondela – Aves 0:2 (kon.)
Feirense – Guimarães 1:2 (kon.)
konec
Moreirense FC
2:1 (1:0)
CD Nacional
Pondělí 28.01.2019, 20:00 • Estádio Comendador Joaquim de Almeida Freitas, Moreira de Cónegos • Portugalská Primeira Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Okacha HAMZAUÍ - 2:1
     
    87
    Nacional právě vstřelil branku!
    OKACHA HAMZAUÍ si na levé straně šestnáctky naběhl na krásnou dlouhou kolmou přihrávku a z úhlu poslal míč do sítě! Gól sice nejprve nebyl uznán kvůli ofsajdu, po přezkoumání videa ale hlavní rozhodčí ukázal do středového kruhu!
    56. CHIQUINHO - 2:0
     
    56
    Moreirense právě vstřelilo branku!
    Heriberto Tavares na levém křídle předvedl úchvatný sprint, během něhož si prohodil míč mezi nohama protihráče a poté ho rychle zatáhl do šestnáctky, kde pod sebe poslal přihrávku. David Texeira poté rychle sklepl míč pod sebe na CHIQUINHA, který napřáhl na hranici šestnáctky ke střele, která byla tečována a v levém horním rohu brány se od tyče odrazila do sítě – 2:0!
    15. CHIQUINHO - 1:0
     
    15
    Moreirense právě vstřelilo branku!
    Kalindi si v blízkosti vlastního pokutového území naprosto zbytečně zpracoval míč do vzduchu a navíc ještě směrem k vlastní bráně, čehož dokonale využil CHIQUINHO, když ho rychle předskočil, pokryl si míč tělem a vpádu poté přízemní střelou zamířil k levé tyči brány – 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky: 15. Chiquinho, 56. Chiquinho – 87. Hamzauí

    Karty:   76. Pacheco (MRE) – 31. Júlio César (NAC), 69. Hamzauí (NAC), 84. Camacho (NAC)   90+1. Camacho (NAC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 12:16.
    Moreirense FC: Jhonatan – J. Aurélio, Halliche, I. Santos, R. Lima – N'Diaye, Pacheco (88. Neto) – Arsénio (81. Pedro Nuno), Chiquinho, Tavares – Nenê (46. D. Texeira).
    Náhradníci: Trigueira – D. Texeira, Aouacheria, I. Fernandes, Pedro Nuno, B. Silva, Neto.

    CD Nacional: Franca – Kalindi, Rosić, Júlio César, F. Ferreira – Gonçalves, Marakis (81. Arabidze), Jota (46. Paločević) – Quembo, Hamzauí, Gorré (62. Camacho).
    Náhradníci: Framelin – N. Campos, D. Coelho, Arabidze, Camacho, Paločević, Rochez.

    Rozhodčí: Manuel Mota. Asistenti: Jorge Fernandes, Nelson Cunha. Čtvrtý rozhodčí: Nelson Pereira Cunha. VAR: Bruno Paixão, Rodrigo Pereira
    bahis siteleri