Č. Budějovice – Velvary 2:0 (kon.) | Botev Plovdiv – Liberec 0:2 (kon.) | CSKA Sofia – Sparta 2:3 (kon.)
Orenburg – Ostrava 0:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:0 (1:0)
TJ Slovan Velvary
Čtvrtek 31.01.2019, 11:00 • SCM Složiště (UMT) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Helešic, přichází Provod.
     
    66
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vedení domácích je už dvoubrankové. Roh Grajciara propadl až na zadní tyč k JIŘÍMU KLADRUBSKÉMU, který zvládl těžký kop a pěkně uklidil míč k tyči.
     
    62
    Toto už byla velká šance! Javorek dával dobře pod sebe na Táborského, kterému balon přišel na slabší pravou nohu a nakonec skoro ani nezakončil.
     
    46
    Sestava Dynama ve 2. poločase: Luksch – Kladrubský, Havel, Fišl, Helešic – Čavoš, Grajciar – Šplíchal, Javorek, Wermke – Táborský.
     
    44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Minutu před koncem první půle se poprvé mění skóre. Hosté se ojediněle vydali do útoku, který ale pokazili. Dynamo tak využilo otevřenou obranu, Mršič kolmicí oslovil Řezáče, který posunul na LADISLAVA MARTANA, který vstřelil první branku v dresu Dynama.
     
    29
    Poprvé se míč ocitl v síti, ale asistent na pomezí Vrchota mává ofsajd, a tak gól neplatí! Standardní situaci ukázkově rozehrál levačkou Mršič, zezadu vyběhl Provod a hlavičkou pokořil Měsíčka. Kvůli ofsajdu ale gól tedy neplatí, přestože se domácí zlobí.
     
    15
    Řezáčův centr za obránce doletěl až k Ledeckému, ten míč přenechal Mršičovi, který ale zblízka nedokázal propálit brankáře Měsíčka.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 44. Martan, 66. Kladrubský


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek (46. Luksch) – Řezáč (46. Kladrubský), Novák (46. Havel), Fišl, Provod (46. Helešic, 87. Provod)– Čavoš, Grajciar – Martan (46. Šplíchal), Gebert (46. Javorek), Mršič (46. Wermke) – Ledecký (46. Táborský).
    Náhradníci: Luksch – Havel, Táborský, Šplíchal, Wermke, Kladrubský, Javorek, Helešic.

    TJ Slovan Velvary: Měsíček – Šalda (46. Kalaš), Obrtlík, Ludvík, Para – Polák, Tenkl, Nosek, Vopat (46. Doležal), Pavlíček – Kafka (46. Müller).
    Náhradníci: Doležal, Kalaš, Müller, Kalaš.

    Rozhodčí: Kotalík – Vrchota, Pečenka

    Diváci: 50
    bahis siteleri