Oxyworld Baník Chomutov – Olympik Mělník B 6:3 (kon.) | Wizards Praha – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Jerigo Plzeň – Pampuch Liberec 8:5 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
8:5 (3:3)
Pampuch Liberec
Sobota 02.02.2019, 19:00 • SH Lokomotiva 3, Plzeň • 2. Futsal liga západ • 16. kolo
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ZDENĚK KASÝK poslal dlouhou penaltu k pravé tyči, tam skočil Marek, ale domácí hráč si dorazil svojí desitku po zemi do sítě.
     
    37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vitouš rozehrál roh zprava a narazil si se spoluhráčem, následně Lenk přihrál ze středu do levé poloviny vápna JANU ROUSOVI, ten napoprvé neuspěl, ale napodruhé nohou do prázdné branky dorazil míč do sítě. Asistence: Ondřej Lenk.
     
    35
    Liberec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ČEROVSKÝ snižuje standardní situací z levé strany na 5:6 a bude to ještě hodně zajímavé. Bez asistence.
     
    34
    Liberec právě vstřelil branku!
    To bylo hezké! Vlach posunul míč ze standaradky MATĚJI NĚMCOVI na střed a ten zakončil ze střední vzdálenosti k levé tyči, ke které skákal Klečka, ale na balón nedosáhl. Asistence: Lukáš Vlach.
     
    32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lenk nahrál kolem Kejdany na pravou stranu TOMÁŠI PEKNÍKOVI a ten obstřelil vybíhajícího Marka zakončením na druhou tyč. Asistence: Ondřej Lenk.
     
    31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lenk si vyměnil míč s Pekníkem a roztáhl hru na levou stranu, kde se JAN ROUS prosadil střelou na zadní tyč. Asistence: Ondřej Lenk.
     
    29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kasýkovu křižnou střelu z pravé strany dorazil ve vápně MARTIN TRNKA do prázdné brány. Asistence: Zdeněk Kasýk.
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí rozehrávali aut z levé části vlastní poloviny a poslali dlouhý míč až do vápna, kde jej dva, nebo tři domácí hráči nechali propadnout mezi nohama až k zadní tyči . To vůbec nečekal brankář Marek a Jerigo tak srovnává 2,8 před koncem poločasu na 3:3. Jako autor gólu je označený ZDENĚK KASÝK. Asistence: Marek Vohrna.
     
    14
    Liberec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ČEŘOVSKÝ poslal desítku pravačkou k levé tyči, kde Klečka natahoval pravou nohu. Hosté otáčí průběh zápasu.
     
    8
    Liberec právě vstřelil branku!
    DOMINIK KEJDANA nejprve na Klečku z levé strany nevyzrál, ale z vápna přes Lenka dorazil svojí střelu do dolních pater branky. Asistence: Michal Marek.
     
    5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kejdana šel po levé straně do rychlého brejku a nahrál zhruba na střed MATĚJI NĚMCOVI, ten přes bránícího Vitouše, který chtěl zaskočit za Klečku na čáře, dostal míč po zemi do tou dobou prázdné brány. Asistence. Dominik Kejdana.
     
    5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Lenk nejprve nemohl hrát podruhé s Klečkou a měl navíc devět metrů od domácí branky na zádech presujícího Kejdanu. Toho si obhodil. Běžel po pravé straně, narazil si s VItoušem a následně dlouhým křížem na zadní tyč poslal míč TOMÁŠI PEKNÍKOVI před prázdnou bránu. Asistence: Ondřej Lenk.
     
    1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ VITOUŠ si vyměnil míč s Lenkem, ten mu poslal míč dlouhou křižnou nahrávkou na levou stranu. Vitouš si navedl balón na střed a ze svého pohledu k pravé tyči dostal Jerigo do vedení. Asistence: Ondřej Lenk.

    Vít Muzikář

    Branky: 1. Vitouš (Lenk), 5. Pekník (Lenk), 20. Kasýk (Vohrna), 29. Trnka (Kasýk), 31. Rous (Lenk), 32. Pekník (Lenk), 37. Rous (Lenk), 40. Kasýk – 5. Němec (Kejdana), 8. Kejdana (Marek), 14. Čeřovský (10 m kop), 34. Němec (Vlach), 35. Čeřovský

    Karty:   18. Němec (PLB), 30. Vlach (PLB), 39. Liška (PLB)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka (Šoltys) – Rous, Vitouš, Lenk (C), Vohrna, Kasýk, Trnka, Pekník, Trojovský
    Pampuch Liberec: Marek – Vlach, Pekař, Moravec (C), Kejdana, Němec, Liška, Čeřovský

    Rozhodčí: Kaštánek – Zabilka

    Diváci: 102
    bahis siteleri