Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
konec
Tisková konference FC Fastav Zlín

Úterý 05.02.2019, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. (12:29:03)
     
    Petr Jiráček (hráč A-týmu): "Čekám jiné Slovácko než na podzim. Byli jsme v euforii a Slovácku se nedařilo. Na konci podzimu už to bylo jiné Slovácko. Pomohla jim změna trenéra a jsou mnohem nebezpečnější vepředu. Rozhodně nás čeká těžší zápas, než jsme odehráli na podzim."

    "Bude nám chybět Traoré i Beuaguel, ale myslím, že jsou tady hráči, kteří je v průběhu sezony nebo té další, mohou nahradit a dokázat, že na hřiště patří. Víme, že hrajeme ve Zlíně a když se daří, je o ty hráče pak zájem."
     
    Roman Pivarník (hlavní trenér): "Liga je o něčem jiném, což se týká i nás. V prvním utkání na soustředění jsme zahodili spoustu šancí. Druhý zápas už byl trošku jiný, ale taky jsme ty šance měli. Šlo vidět, že ta kvalita soupeřů rostla. A s Kazaní to už bylo jako ligové utkání. Nebojím se toho a myslím, že útočníci jsou nachystaní. Z 80% máme jasnou sestavu pro derby se Slováckem."
     
    Roman Pivarník (hlavní trenér): "Jsme v šestce a budeme dělat maximum, abychom v ní zůstali."

    "Je otázka nejbližších dnů, abychom určili jedničku do branky. Pokud by se něco stalo, byl by problém a proto jsme rozšířili brankářský tým o Rakovana."

    "Každý trenér chce mít více hráčů, ale někdy to může být kontraprodukitvní. Je lepší mít zdravé a dobře motivačně nastavené hráče. Uvědomujeme si, jaké je počasí a kolik nás čeká zápasů na jaře. Těch utkání je za krátký čas opravdu dost."

    "Nebyl čas, pracovat na dalším rozestavení, když nás navíc trápil užší kádr. V průběhu jara na tom budeme pracovat."
     
    Zdeněk Grygera (sportovní ředitel): "Kádr není stále uzavřený, přestupní termín končí až 22. února. Chtěli bychom doplnit ještě o jednoho až dva hráče, abychom byli konkurenceschopní. Jsme v kontaktu se Slavií a jednáme ohledně angažmá Jakuba Jugase ve Zlíně."
     
    Roman Pivarník (hlavní trenér): "V Turecku taky nebylo ideální počasí a museli jsme improvizovat. Výhoda byla, že jsme mohli i v dešti trénovat venku a kvalitně. Tréninkový proces jsme zvládli, ale je škoda, že jsme měli užší kádr, což se projevilo i v zápasech. Většinou hráči museli odehrát celé utkání. Soupeři měli stoupající tendenci."
     
    Zdeněk Grygera (sportovní ředitel): "Nejnovější akvizicí je brankář Rakovan. Navíc jsme zabudovali naše odchovance. Smlouvu podepsali Hellebrand a Cedidla."

    "Sehráli jsme tři přípravné zápasy v Turecku. Generálku jsme tentokrát rovněž hráli v Turecku a ne doma. Skončila výsledkem 0:0 s ruským týmem Rubin Kazaň. Důvodem bylo počasí. Soustředění hodnotíme dobře. Byly tam nějaké zdravotní potíže, ale kádr je nachystaný na sobotní zápas se Slováckem."
     
    Leoš Gojš (ředitel klubu): "Stadion po poslední schůzce se zastupiteli města spěje ke zdárnému převedení pod statutární město Zlín. Mělo by to proběhnout do konce jarní sezony."
     
    Leoš Gojš (ředitel klubu): "Slavíme 100 let výročí klubu. 18. dubna proběhne galavečer na hotelu Baltaci, kde proběhne křest publikace, která nese název Od SK Baťa po současnost. Budeme také promítat dokument Dej ševče gól. 20. dubna máme hrát se Slavií Praha a mužstvo by mělo nastoupit v retro dresu, který chystáme. 23. dubna bychom rádi promítali dokument v Golden Apple Cinema fanouškům i s autogramiádou. Plánujeme taky žákovský turnaj pod záštitou hejtmana kraje na Vršavě k tomuto výročí."
     
    Tiskové konference se zúčastní:
    Zdeněk Grygera (sportovní ředitel)
    Roman Pivarník (hlavní trenér)
    Leoš Gojš (ředitel klubu)
    Petr Jiráček (hráč A-týmu)
     
    FC Fastav Zlín zahájí jarní část FORTUNA:LIGY v sobotu 9. února, kdy jej od 15:00 čeká regionální derby se Slováckem. Ještě před zápasem a po soustředění v tureckém Beleku je ale na programu tisková konference, které se zúčastní hlavní trenér Roman Pivarník, sportovní manažer Zdeněk Grygera, ředitel klubu Leoš Gojš a jeden z hráčů zlínského týmu.

    Tématy tiskové konference budou změny v realizačním týmu, kde od ledna působí nový hlavní trenér Roman Pivarník, příchody a odchody hráčů či výročí 100 let zlínského fotbalu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    David Šimon

    bahis siteleri