Newport County AFC – Middlesbrough 2:0 (kon.)
konec
Newport County AFC
2:0 (0:0)
Middlesbrough FC
Úterý 05.02.2019, 20:45 • Rodney Parade (Newport) • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 3:5. (22:43:40)
     
    Newport byl v prvním duelu sekundy od vyřazení, ale ve třetí minutě nastavení si vynutil opakování zápasu vyrovnávací brankou Matthew Dolan. Tým až ze čtvrté nejvyšší soutěže dokázal na domácí půdě přehrát Middlesbrough a může se těšit na souboj s ještě o poznání zvučnějším soupeřem – Manchesterem City!
     
    Tři nastavené minuty ve druhém poločase uplynuly a hlavní rozhodčí ukončil zápas. Newport postupuje před Middlesbrough do osmifinále FA Cupu!

    Newport i Middlesbrough vstoupili do zápasu ve velkém tempu. Už v desáté minutě musel řešit zapeklitou situaci ve vlastním pokutovém území Dimitrios Kontantopoulos. Následně se hra vyrovnala a šancí ubylo. Až se závěrem první půle ohrozil hostující branku nebezpečnou hlavičkou Padraig Amond, ale znovu trefil jen řeckého gólmana v dresu hostů.

    Druhou polovinu utkání odstartoval parádním sólem od poloviny hřiště Robbie Willmott, který před sebou hrnul obránce až k vápnu a nakonec vystřelil k levé tyči. Postupovou pojistku vstřelil po hodině hry Padraig Amond, který vyběhl při rozehrávce rohového kopu z klubka hráčů a parádní ránou uklidil míč do pravého horního rohu. Middlesbrough se tlačilo do útoku, ale na větší ohrožení Dayovy se nezmohlo a v prestižním poháru končí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střelou zpoza vápna neuspěl ani Jonathan Howson a tak se o osudu dnešního duelu nejspíše rozhodnuto. Middlesbrough ještě zkoušelo ránu Winga, ale míč skončil vysoko na tribuně.
     
    90+2
    Wing společně s Claytonem vedl akci hostujícího celku po pravé straně. Míč ale neměl šanci dostat se přes zhuštěnou hráz před pokutovým územím až k Dayovi.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Dolanova přihrávka zamířila mimo dosah nabíhajícího Amonda. Balon skončil až za koncovou čárou a Konstantopoulos může rozehrát jednu z posledních akcí druhého poločasu.
     
    89
    Bennett si pomohl v souboji s Fletcherem tělem, útočník Middlesbrough se skácel k zemi, ale hlavní rozhodčí faul nepíská a tak mohou rozehrávat domácí.
     
    88
    Newportu se daří držet balon v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky. Butlerův centr sice neměl kdo v šestnáctce soupeře hlavičkovat, ale hostující obrana se nedomluvila a měla i tak potíže s odvrácením.
     
    87
    Domácím se podařilo odvrátit nebezpečí před brankou. Poté vyvážel míč ke středové čáře Bennett, ale dále než několik metrů než na polovinu soupeře se nedostal.
     
    86
    Střídání v týmu Newport County AFC: ze hřiště odchází Willmott, přichází Pipe.
     
    85
    Lewis Wing rozehrál rohový kop jen do kombinace s Claytonem. Přízemní centr následně tečoval ještě před přední tyčí Fletcher, ale zamířil jen přesně do rukavic Joea Daye.
     
    84
    S přibývajícím časem se přece jen tlak Middlesbrough zvyšuje. Van La Parra vhodil míč do hry zpoza postranní čáry, následné hosté obléhali vápno Newportu, ale ke střele se nedostali.
     
    83
    Těsně před vápnem Newportu si vyměnil míč Fletcher s Gestedem. Spolupráce střídajících útočníků skončila jen sraženou ránou na rohový kop. Centr od rohového praporku zpracoval na první tyči Butler.
     
    82
    Mizerný centr Fletchera dokázal zachytit na hranici vápna Bakinson. Domácí mohli jít do nebezpečného kontru, ale Bennett se rozhodl ušetřit jen několik sekund dlouhým odkopem.
     
    81
    Právě Regan Poole vhazoval na útočné polovině. Následně ale Willmott neustál tvrdý souboj s Ayalou a míč se od něj odrazil až za koncovou lajnu.
     
    80
    Domácí obrana vypadá i deset minut před koncem druhého poločasu pevně. Nyní se o tom přesvědčil Gestede, který si sbíhal pro balon na levou stranu, ale přes Poolea se k němu nedostal.
     
    79
    Hlavní rozhodčí musel odpískat faul Winga na unikajícího Amonda. Domácí mohou na své polovině po rozehrávce z klidové pozice ušetřit další čas.
     
    78
    Domácí se dožadovali odpískání penalty po ruce ve vápně, ale hlavní rozhodčí nechal hru podobně jako v prvním poločase pokračovat.
     
    77
    Přihrávka na Van La Parru byla příliš dlouhá. Střídající fotbalista nedokázal míč zachytit na hrací ploše. Rozehrávat od své branky může Joe Day.
     
    75
    Střídání v týmu Newport County AFC: ze hřiště odchází Labadie, přichází Dolan.
     
    74
    Hostům se nedaří kombinace. Claytonova přihrávka do pokutového území měla k dokonalosti daleko, hosté ale přece jen vybojovali alespoň autové vhazování.
     
    73
    Middlesbrough se nemůže udržet na útočné polovině delší dobu. S přihrávkou Winga si dokázal poradit Labadie, následně zblokoval centr Howsona Bennett.
     
    72
    Před stojícím Fletcherem dokázal balon zpracovat domácí obránce Demetriou. Domácí se ale uchylují jen k dalekým odkopům do středu pole.
     
    71
    Také hosté měli k dispozici rohový kop, ale po nepřesném centru si míč sebral pro sebe Joe Day. Domácí ale okamžitě dlouhou rozehrávkou balon odevzdali a musí se bránit.
     
    70
    Domácí hrají v obrovské pohodě. Bennett nyní našel přihrávkou přes třicet metrů volného Willmotta, který si poradil s Friedem, ale centrem do vápna už hosty nezaskočil.
    68. Padraig AMOND - 2:0
     
    68
    Tým Newport County AFC právě vstřelil branku! Těsně před pokutovým územím se dostal ke střele Joss Labadie. Jeho rána byla sice zblokována, ale Newport mohl rozehrávat rohový kop! Z klubka hráčů si sběhl až na přední tyč PADRAIG AMOND, který střelou z první vymetl pravý horní roh. Kontanstopoulos byl zcela bez šance na úspěšný zákrok.
     
    67
    Před Claytonem se otevřel prostor ve středu pole. Hostující záložník ale následně přihrával Fryovi jen do souboji, Fry byl u balonu až jako druhý a musel faulovat.
     
    66
    Wingův centr mířil k zadní tyči, kde si nepříjemnou situaci pohlídal sám domácí brankář Joe Day. Po balonu se dral také Gestede, ale proti výskoku Daye se neprosadil.
     
    65
    Fletcher se snažil rozhodit Daye, ale k balonu se neměl šanci dostat. To na druhé straně Willmott byl úspěšnější a domácí budou vhazovat zpoza postranní lajny.
     
    64
    Ofsajd také na druhé straně. Amond prodlužoval míč hlavou jen na Matta, který byl až za bránícím Flintem. K balonu se tak téměř zadarmo dostávají hostující fotbalisté.
     
    63
    Další ofsajd hostujícího celku v něm střídající Ashley Fletcher. Domácí budou rozehrávat téměř z hranice vlastního pokutového území.
     
    62
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Assombalonga, přichází Fletcher.
     
    61
    Bennettův dlouhý hod zpoza postranní lajny našel na hranici vápna Amonda, který se ale po lehkém kontaktu skácel k zemi. Domácím se už balon získat nepovedlo.
     
    60
    Po hodině hry vede Newport nad Middlesbrough stále o jednu branku. Tým z čtvrté ligy má nakročeno k postupu do osmifinále FA Cupu.
     
    59
    Wing si nepohlídal své postavení, v době přihrávky byl až za posledním obránce Newportu a musí tak míč odevzdat domácím fotbalistům.
     
    58
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Hugill, přichází Gestede.
     
    57
    Matt zkoušel z první oslovit Amonda. Souhra útočníků však skončila na kopačce Flinta, který ještě před vápnem dokázal akci ukončit.
     
    56
    Newport uklidňuje hru ve středu pole. Domácím se po vstřelené brance příliš nedaří držet balon, i nyní o něj velmi rychle přišli.
     
    55
    Hostující stopeři si museli poradit s napadajícím Amondem. Middlesbrough se však stačilo protáhnout podél postranní lajny až do pokutového území, kde nedokázal zakončovat Hugill.
     
    53
    Do kombinace hostů se zapojil také střídající Van La Parra. Před Hugillem stačil vystoupit z obranné řady Poole, domácí drží soupeře daleko od své branky.
     
    52
    Demetriou zaváhal při odkopu a míč spadl přesně k nohám Winga. Ten na nic nečekal a z druhého doteku mířil na branku. Naštěstí pro Newport balon jen proletěl nad břevnem.
     
    51
    Middlesbourgh se snaží rychle odpovědět. Hugill však pálil z hranice šestnáctky jen do soupeře před sebou. Hosté ale ještě zůstávají u balonu.
     
    50
    Domácí jsou najednou při chuti a ženou se do dalšího útoku. Mattova přihrávka na pravou stranu našla volného Bennetta, ten ještě posouval balon na hranici vápna, kde byl střelec zatím jediné branky Willmott. Tentokrát si ale dělal prostor nedovoleně rukou.
    48. Robbie WILLMOTT - 1:0
     
    48
    Tým Newport County AFC právě vstřelil branku! Záhy po startu druhého poločasu se dostává outisider zápasu do vedení! ROBBIE WILLMOTT vedl míč u kopačky už téměř od poloviny trávníku, dokázal před sebou tlačit obránce Middlesbrough a když už byl těsně před vápnem tak vystřelil k levé tyči. Konstantopoulos si sice na balon sáhl, ale už ho nedokázal vyrazit.
     
    47
    O rozehrávku druhého poločasu se postarali domácí fotbalisté. Newportu ale nevyšla přihrávka na pravou stranu, kde nedokázal zpracovat Bakinson.
     
    46
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází McNair, přichází Van La Parra.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:46.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani celou minutu a hráči obou týmů tak odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Newport i Middlesbrough vstoupili do zápasu ve velkém tempu. Už v desáté minutě musel řešit zapeklitou situaci ve vlastním pokutovém území Dimitrios Kontantopoulos. Následně se hra vyrovnala a šancí ubylo. Až se závěrem první půle ohrozil hostující branku nebezpečnou hlavičkou Padraig Amond, ale znovu trefil jen řeckého gólmana v dresu hostů.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Newport dohrává první poločas na útočné polovině. Spolupráce Bennetta s Labadiem skončila mizernou přihrávkou druhého jmenovaného. Domácí se ale bleskově vrátili k balonu, ale Friend uklidil nebezpečnou situaci na rohový kop.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Wing. Wingova přihrávka podél čáry měla najít McNaira, ale ten byl schovaný až za obránce Newportu a nedostal se k balonu.
     
    43
    Hugilla zradilo zpracování v nadějné pozici na třiceti metrech. Hosté se vrátili k balonu, ale pouze na několik sekund, protože Bakinson u postranní lajny vytloukl Frienda.
     
    42
    Pořádně nebezpečnou hlavičku nyní poslal směrem na branku Robbie Willmott. Míč ale skončil pouze na horní síti, kdyby šel pokus mezi tři tyče, tak by dokázal Kontantopoulos zasáhnout.
     
    41
    Před napadajícím Willmottem musel odehrát za postranní lajnu Fry. Domácí se tak dostali téměř zadarmo k balonu ještě na útočné polovině. Poole následně vhazoval až do šestnáctky, ale Amond ani následně Matt se ke střele neprosadili.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Amond vyhrál důležitý souboj s Howsonem, následně přidal i přesnou přihrávku na Willmotta. Ten ale nedokázal obelstít Kontantopoulose.
     
    39
    Poole vhazoval z poloviny hrací plochy. Po několika soubojích u středového kruhu se dostal k balonu Lewis Wing. Hosté zkoušeli jedinou přihrávkou najít Assombalonga, ale ten míč nezpracoval.
     
    38
    K brance se chtěli prodrat také hosté. McNair si ale nepohlídal své postavení za posledním obránce a po odpískaném ofsajdu musí míč odevzdat domácím.
    37. Dimitrios Kontantopoulos vychytal hlavičkujícího Amonda
     
    37
    Konstantopoulos drží svůj tým! Willmott motal na pravé straně obráncům hlavy, následně odcentroval do pokutového území, kde se dokázal prosadit přes obránce k hlavičce Amond, ale pokus do středu branky řecký gólman vyrazil.
     
    36
    Labadie si počínal při snaze získat míč až příliš agresivně. Nepříjemně dojel do rozehrávajícího Flinta a je pískán faul.
     
    35
    U středového kruhu se zjevil u balonu Joss Labadie. Newport se znovu po několika minutách tlačí do útoku. Před Bennettem odvracel jen na aut McNair.
     
    33
    Bennettovi se ještě podařilo zpracovat míč na hrací ploše. Následnou přihrávkou ale nedokázal najít ještě v lepším postavení připraveného Amonda.
     
    32
    Friend měl na levém kraji dobrou rychlost, ale na Poolea si nepřišel. Parádním obranným skluzem získal Poole míč pro domácí tým.
     
    31
    Poole měl na pravém kraji otevřený prostor k průniku do útoku. Fry se ale stačil vrátit na svou obvyklou pozici a nebezpečný centr srazil za postranní lajnu.
     
    30
    Ani úvodní půlhodina hry branku nepřinesla. Po divokém úvodu se hra přesouvá jen od vápna k vápnu a na větší šanci stále čekáme.
     
    29
    Wing si ve středu pole obhodil Labadieho, ale následně mu balon odskočil od kopačky a toho využil v obraně hrající Mickey Demetriou.
     
    27
    Claytona dostal pod tlak napadající Amond. Domácím se podařilo získat míč ještě na útočné polovině. Po dlouhém vhazování přilétl balon do šestnáctky, ale jako první u něj byl Kontantopoulos.
     
    26
    Balon létá z jedné strany trávníku na druhou. Labadie se pokoušel uklidnit hru přihrávkou na Amonda, který v pokutovém území plachtil vzduchem, ale na hlavičku nedosáhl.
     
    25
    Nebezpečná situace ve vápně Middlesbourgh. Amond dokázal ve skluzu odcentrovat do vápna, následně ještě přihrával před branku Matt, ale Willmottovi scházeli k zakončení centimetry.
     
    24
    Před Amondem hlavičkoval v pokutovém území Ayala. Hosté míč ale jen odevzdali a tak mohl ještě jednou centrovat do vápna Bakinson, ale nyní ale Konstantopoulos zasahovat nemusel.
     
    23
    O rychlý protiútok se pokusil společně s Wingem Hugill. Spolupráce ale nevyšla a na druhou stranu tak mohl pádit Matta. Ani jeho přihrávka do šestnáctky ale neprošla.
     
    22
    Willmott se k balonu neprotlačil přes Daela Frye. Rozehrávat tak mohl od vlastní branky Dimitrios Konstantopoulos, ale hosté si balonu příliš dlouho neužili. Clayton byl vytlačen do zámezí.
     
    21
    Dan Butler měl potíže s rozehrávkou, při dlouhém výkopu napálil napadajícího Hugilla, ale ke štěstí Newportu se balon odrazil jen přesně k nohám brankáře Daye.
     
    20
    Ani dvacet minut úvodní branku nepřineslo. V posledních chvílích jsou o něco více u balonu domácí, ale Konstantopoulos s klidem drží balon před brankovou lajnou.
     
    19
    Po několika tvrdých zákrocích ve středu pole je pískán faul na Bakinsona. Domácí okamžitě rozehráli a načapali nepřipravenou obranu Middlesbrough. Amond byl ale s balonem už příliš blízko brankáři.
     
    17
    Přes střední část trávníku se chtěl dostat Fry dlouhým nákopem, ale míč sklouzl po zemi a Assombalonga neměl šanci zpracovat.
     
    16
    Pohledná akce hostů. Clayton vyzval k útoku Hugilla, který se nebezpečně natlačil přes bránícího kapitána Newportu O'Briena. Tvrdou ránu ale namířil Hugill jen do boční sítě.
     
    15
    Tým ze čtvrté nejvyšší soutěže ještě zůstal v blízkosti vápna a Konstantopoulos měl co dělat, aby míč odvrátil na rohový kop. Následně už Middlesbrough získává balon po nepřesné ráně Matta.
     
    14
    U balonu na místě přestupku byl Bakinson i Willmott a právě druhý jmenovaný se pokusil prostřelit obrannou zeď. Hosté se ale s přehledem ubránili.
     
    13
    Před šestnáctkou hostujícího celku přidržel za dres Ayala Amonda a domácí budou mít možnost ohrozit branku Dimitriose Konstantopoulose.
     
    12
    Tentokrát Assombalonga spěchal za prodlouženou hlavičkou Howsona. Přes Butlerem měl nadějný náskok, ale akci zastavuje zdviženým praporkem pomezní rozhodčí.
     
    11
    S náběhem Hugilla si bez potíží poradil Demetriou. Konžský útočník se poroučel na promáčenou zem, ale ani nyní se nepíská. Rozehrávat bude od své branky Joe Day.
    10. Úvodní šance Newportu brankou neskončila
     
    10
    Pořádné zmatky před brankou Middlesbrough! Newport rozehrával rohový kop, nejprve tečoval míč do pokutového území Labadie, následně mohl zakončovat z hranice malého vápna Matt, ale ani následně Willmott z dorážky neuspěl.
    9. Neodpískaná ruka v pokutovém území
     
    9
    Newportu se podařilo vykombinovat pravou stranu. Následně se domácí hráči dožadovali odpískání penalty po ruce Claytona v šestnáctce, ale rozhodčí nechal hru pokračovat.
     
    8
    Jonathan Howson ještě rozehrával rohový kop po kterém pálil Clayton ze střední vzdálenosti. Day se sice prolétl vzduchem, ale nakonec to nebylo potřeba, balon pouze prosvištěl kolem pravé tyče.
     
    7
    Po faulu na Winga rozehrávali hosté volný přímý kop. Míč se ale dostal do vápna jen na okamžik, jako první totiž dokázal odehrát do bezpečí připravený Mickey Demetriou.
     
    6
    Po dlouhém vhazování až do pokutového území hlavičkoval zády k brance Jamille Matt. Pokus devětadvacetiletého útočníka nebyl razantní ani přesný.
     
    5
    Poprvé se probojovali na útočnou polovinu také hráči Newportu. Bennett si poradil s McNairem, který ho ale následně dokázal vytlačit za postranní lajnu.
     
    4
    Po několika soubojích se odvážil nakopnout balon do útoku Clayton. Tentokrát za míčem spěchal Assombalonga, ale ani útočník z Konga ho nezastihl na hrací ploše.
     
    3
    Middlesbrough stále nepouští domácí hráče k balonu. Wingova průniková přihrávka měla najít rozběhnutého Hugilla, ale ten nedostihl balon na hrací ploše a rozehrávat tak bude od své branky Day.
     
    2
    Hosté kombinovali na levém kraji. Přes Ayalu s McNairem putoval balon až k Hugillovi. Útočník hostujícího celku měl ale na zádech přilepeného Butlera a do vápna se neprokousal.
     
    1
    V hustém dešti rozehráli první poločas ze středového kruhu hostující fotbalisté. Howson měl potíže s napadajícím Bakinsonem, ale dokázal vybojovat pro Middlesbrough alespoň autové vhazování.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas čtvrtého kola FA Cupu tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Newport County AFC: Day – Poole, O'Brien, Demetriou, Butler – Bakinson, Labadie, Bennett – Willmott, Matt, Amond
    Náhradníci: Townsend – Pipe, Forbes, Sheehan, Crofts, Dolan, Marsh-Brown

    Middlesbrough FC: Konstantopoulos – Ayala, Flint, Fry – McNair, Wing, Clayton, Howson, Friend – Hugill, Assombalonga
    Náhradníci: Lonergan – Bešić, Downing, Tavernier, Van La Parra, Fletcher, Gestede.
     
    První vzájemný zápas čtvrtého kola FA Cupu

    Middlesbrough FC – Newport County AFC 1:1

    Branky: 51. Ayala – 90+3. Dolan
    Karty: 53. Fletcher (MDD)

    Držení míče: 58%:42%
    Střely na branku: 4:5
    Střely mimo: 15:12
    Rohy: 6:5
    Ofsajdy: 2:0
    Fauly: 13:9

    Middlesbrough FC: Randolph – Shotton (73. McNair), Ayala, Flint, Friend – Wing, Mikel (62. Clayton), Saville – Fletcher (80. Tavernier), Assombalonga, Downing
    Náhradníci: Konstantopoulos, Batth, Clayton, Hugill, McNair, Tavernier, van La Parra

    Newport County AFC: Townsend – Bennett, O´Brien, Demetriou (87. Dolan) – Willmott, Poole, Bakinson (78. Labadie), Butler – Semenyo – Amond (80. Sheehan), Matt
    Náhradníci: Dolan, Hornby-Forbes, Labadie, Marsh-Brown, Neufville, Pipe, Sheehan
     
    Newport County AFC

    Newport hraje v letošní sezoně anglickou League Two, tedy až čtvrtou nejvyšší soutěž! A ani v ní nevyniká, po devětadvaceti odehraných zápasech se Newport nachází až ve druhé polovině tabulky. Výrazný pokles formy přišel až se začátkem prosince loňského roku, od té doby dokázal Newport zvítězit pouze jednou z devíti zápasů.

    V posledních dvou duelech se Newport střel s tabulkovými sousedy. V domácím prostředí ale proti Port Vale uhrál pouze bezbrankovou remízu, následně si tříbrankovou nadílku z trávníku Grimsby.

    Do čtvrtého kola FA Cupu se Newport přes čtyři předešlé zápasy. Hned v prvním kole zvládl střetnutí s Police 2:0. Následně ale musel po bezbrankové remíze opakovat souboj s Wrexhamem, v odvětě už ale Newport dominoval 4:0. Ve třetím kole poté vyřadil nedávné mistry Premier League Leicester 2:1, když se o rozhodující branku postaral pět minut před koncem z pokutového kopu Padraig Amond.
     
    Middlesbrough FC

    Middlesbrough pomýšlí na postup do Premier League. V Championship se totiž tým ze severovýchodu Anglie nachází po devětadvaceti odehraných zápasech na páté pozici, která by aktuálně zajistila Middlesbrough alespoň postupové playoff.

    Nevýrazná forma Middlesbrough ze začátku prosince je pryč, po novém roce sbírá body jak na běžícím páse. Vítězství dokázalo přivést z Birmingham nebo z víkendového utkání proti West Bromu. Právě utkání s West Bromem bylo velmi důležité, Middlesbrough dokázalo s konkurentem z čela tabulky otočit stav z 1:2 na konečných 3:2.

    Zatímco Newport musel absolvovat pro postup do čtvrtého kola FA Cupu hned čtyři zápasy, to Middlesbrough odehrálo jen jeden. Před domácí publikem přejelo Peterborough ve druhém poločase 5:0 a zajistilo si postup.
     
    Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Úvodní duel čtvrtého kola FA Cupu mezi Middlesbrough a Newportem nerozhodl a tak se museli hráči obou týmů přesunout k druhému odvetnému utkání na trávník waleského Newportu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Branky: 48. Willmott, 68. Amond


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 3:5.
    Newport County AFC: Day – Poole, O'Brien (C), Demetriou, Butler – Bakinson, Labadie (75. Dolan), Bennett – Willmott (86. Pipe), Matt, Amond
    Náhradníci: Townsend – Pipe, Forbes, Sheehan, Crofts, Dolan, Marsh-Brown

    Middlesbrough FC: Konstantopoulos – Ayala, Flint, Fry – McNair (46. Van La Parra), Wing, Clayton, Howson, Friend (C) – Hugill (58. Gestede), Assombalonga (62. Fletcher)
    Náhradníci: Lonergan – Bešić, Downing, Tavernier, Van La Parra, Fletcher, Gestede
    bahis siteleri