Panthers – Jičín 7:6 (kon.) | Židenice – Ostrava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 1:8 (kon.)
Slavia Plzeň – Chodov 0:9 (kon.)
konec
Panthers Praha
7:6 (3:2, 2:3, 2:1)
Finance Novák FBK Jičín
Pátek 08.02.2019, 19:10 • Sport Centrum Hostivice • ČEZ Extraliga žen • 19. kolo
     
    59:54
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Neskutečný závěr nabízí toto utkání! Panterky odmítly prodloužení, když při rychlé protiakci vypálila Veronika Zittová a Veronika Samková její střelu vyrazila přímo na hůl TEREZY PITTERLINGOVÉ, která jej poslala za brankovou čáru. Asistence: Veronika Zittová.
     
    59:20
    Jičín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Anet Jarolímová poslal z pravého křídla míček na osu hřiště, odkud jej NIKOLA KUCHAŘOVÁ poslala za záda Kristýny Horňákové, která měla zakrytý výhled. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    58:50
    Až nyní se hosté usadili na útočné polovině hřiště a zkouší to v šesti!
     
    56:12
    Jičín si bere čas na poradu.
     
    53:40
    Tereza Pitterlingová svou přihrávkou nechtěně našla Anet Jarolímovou, která se dostala do samostatného úniku. Situaci ale opět vyřešila skvělá Horňáková, která drží hubený náskok Panthers.
     
    51:10
    V přečíslení dvě na jednu pálila po nahrávce Anet Jarolímové Kristýna Bachmaierová, která měla před sebou zcela odkrytou klec. Kristýna Horňáková ale tygřím skokem zabránila téměř jistému gólu. Parádní zákrok domácí brankářky!
     
    45:13
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale prosazují domácí! Kristýna Vranová vypálila z dálky a její dělovku tečovala IVANA MIKLÍKOVÁ, od které se balonek odrazil za záda Veroniky Samkové. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    39:30
    Tereza Syslová se zpoza brány pokoušela zasunout míček k levé tyči a málem se jí to povedlo. Samková byla v tu chvíli na druhé straně, ale zachránily ji důrazné spoluhráčky.
     
    36:14
    Jičín právě vstřelil branku!
    A je to 5:5, úžasná podívaná nekončí! Anet Jarolímová vyslal do samostatného úniku GABRIELU ŽŮRKOVOU, která vymíchala Horňákovou a završila svůj hattrick. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    36:01
    V přečíslení dvě na jednu zvolila Ivana Miklíková individuální zakončení a málem se mohl radovat. Míček totiž rozezněl brankovou konstrukci.
     
    32:42
    Tereza Pitterlingová se ocitla sama před Samkovou, z bezprostřední blízkosti vypálila ovšem hodně vysoko nad.
     
    32:14
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět vedení! Ivana Miklíková vyslal do rychlého protiútoku VERONIKU ZITTOVOU, jež se po levém křídle protáhla do zakončení a povedenou ranou vymetla horní roh hostující svatyně. Asistence: Ivana Miklíková.
     
    30:25
    Hráčky Jičína běžely dvě na jednu, jenže s přečíslením nenaložily vůbec dobře. Kristýna Horňáková nemusela vůbec zasahovat.
     
    29:51
    Jičín právě vstřelil branku!
    Nakonec je to však 4:4 a opět začínáme od začátku. Anet Jarolímová využila zmatků v obraně Panthers a poslala balonek na zcela volnou GABRIELU ŽŮRKOVOU, která střelou z první překonala marně se přesunující Horňákovou. Asistence:
     
    28:50
    Zuzana Svobodová mohla vyrovnat, když běžela sama na bránu. V rozhodující okamžik ale trefila pouze hrudník připravené Horňákové.
     
    26:30
    Při rozehrávce z hranice brankoviště přihrála Nikola Kuchařová balonek Gabriele Žůrkové. Ta ovšem trefila pouze zeď z hráček Panthers.
     
    21:17
    Jičín právě vstřelil branku!

    Vzápětí je však sníženo! GABRIELA ŽŮRKOVÁ to hned po vyhrané buly zkusila z dálky a její nahození propadlo nešťastné Kristýně Horňákové za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    21:11
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A taky své vedení navyšují. Při rozehrávce ze střední vzdálenosti přiklepla Barbara Jelínková balonek TEREZE SYSLOVÉ, která svižnou ranou z první prostřelila překvapenou Samkovou. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    17:56
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí skóre! Běžecký souboj o míček těsně vyhrála Dominika Steinbachová, která mezi nohama své soupeřky přistrčila balonek TEREZE PITTERLINGOVÉ a nekompromisní ranou z voleje překonala Samkovou. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    17:30
    Po tvrdé ráně Lucie Florianové se ve zmatcích před bránou nejlépe zorientovala Barbara Jelínková, proti jejíž dorážce ale skvěle zasáhla Veronika Samková.
     
    10:47
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Po necelých deseti vteřinách je srovnáno! Kristýna Vranová přihrála ANEŽCE SLANÉ a ta povedenou ranou ze střední vzdálenosti překonala hostující brankářku. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    10:38
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A je sníženo! DOMINIKA STEINBACHOVÁ se na polovině dostala k míčku, využila pomalého střídání Jičína sběhla si do brankoviště, kde kličkou do forhendu překonala Veroniku Samkovou. Bez asistence.
     
    09:07
    Jičín právě vstřelil branku! A vzápětí střílí Jičín druhou branku! Gabriela Žůrková vybídla k zakončení KRISTÝNU BACHMAIEROVOU a ta v podstatě identickým způsobem vsítila svou druhou branku v tomto střetnutí. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    08:47
    Tereza Syslová poslala míček do brankoviště, žádná z jejích spoluhráček se však ve skrumáži před Veronikou Samkovou neprosadila.
     
    04:38
    Jičín právě vstřelil branku! Hosté se po nevýrazném začátku dostávají do vedení! Anet Jarolímová přihrála balonek KRISTÝNĚ BACHMAIEROVÉ, která si naběhla na osu hřiště a rannou do horního rohu rozvlnila síť soupeřovy svatyně. Asistence: Anet Jarolímová.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 11. Steinbachová, 11. Slaná (Vranová), 18. Pitterlingová (Steinbachová), 22. Syslová (Jelínková), 33. Zittová (Miklíková), 46. Miklíková (Vranová), 60. Pitterlingová (Zittová) – 5. Bachmaierová (Jarolímová), 10. Bachmaierová (Žůrková), 22. Žůrková, 30. Žůrková (Jarolímová), 37. Žůrková (Jarolímová), 60. Kuchařová (Jarolímová)


    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Syslová, Šusterová, Pitterlingová, Fabiánová – Lochmannová, Škvorová, Slaná – Tůmová, Steinbachová, Miklíková – Lupačová, Jelínková, Zittová.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Růžičková, N. Mrázková, Paulovičová, Strejcovská, Kosová – Smetáková, Kuchařová, Jarolímová – Žůrková, T. Mrázková, Svobodová – Gabrielová, Bachmaierová.

    Rozhodčí: Drška, Meisner
    bahis siteleri