Kolín nad Rýnem – St. Pauli 4:1 (kon.) | Regensburg – Bielefeld 0:3 (kon.)
konec
SSV Jahn Regensburg
0:3 (0:2)
DSC Arminia Bielefeld
Pátek 08.02.2019, 18:30 • Continental Arena, Regensburg • 2. německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Edmundsson, přichází Clauss.
     
    90+1
    Tři minuty přidal hlavní rozhodčí!
     
    82
    Regensburg už je viditelně pořádně vytočený z toho, jak naráží na fantastického Morena. Ten natáhl pravou nohu proti ložence Adamyana v pravé části vápna. Zdálo se, že balón tečoval ještě bránící hráč.
     
    76
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Yabo, přichází Weihrauch.
     
    72
    Po zakončení Grüttnera hlavou z výskoku na středu vápna padal míč kolem brankáře k pravé tyči, jenže Salger odkopl balón z čáry do bezpečí!
     
    68
    Yabo posunul míč na pravou stranu vápna a následný centr málem uklidil domácí obránce nohou za vlastního brankáře. Zřejmě Adamyan poté všechno uhasil za minutu dvanáct skluzem přesně na čáře.
     
    68
    Al Ghaddiou zakončil z levé strany pod horní tyč, ale Moreno vyskočil a rukama si připsal další parádní zákrok. Hostující brankář je ve druhém poločase nejlepším mužem v barvách Arminie.
     
    66
    Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází Föhrenbach, přichází Nietfeld.
     
    63
    Tohle už bylo lepší, Edmundsson si stáhl míč na levé straně a vypálil křížem přes Salgera po trávníku pár centimetrů vedle vzdálenější tyče. Následně schoval hlavu v dlaních.
     
    59
    Další spálená domácí šance! Grüttner si našel centr zleva na středu vápna a mířil hlavou pod víko, jenže Moreno se činil nataženou pravou rukou. Domácí kapitán posléze vzteky kopl do pravé tyče a není se asi čemu divit.
     
    58
    Při centru z levé strany si seběhl Adamyan za beka na přední tyči a spálil obrovskou šanci střelou vedle levé brankové konstrukce.
     
    55
    Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází George, přichází Vrenezi.
     
    52
    Za faul na Hartherze v hostujícím vápně dostává Grüttner (REG) žlutou kartu.
     
    50
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Yabo odvedl vynikající práci v levé polovině vápna, kdy zkusil centr po zemi na druhou tyč. Tam se k balonu dostal Klos a připravil jej pod sebe rozběhnutému CEDRICU BRUNNEROVI, který z první překonal brankáře okolo natažené nohy.
     
    46
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Behrendt, přichází Pieper.
     
    45+1
    Minuta se nastavuje.
     
    29
    Tak tohle je velká šance. Hosté protestují u pomezního rozhodčího, ale nahrávku z levé strany chytil domácí brankář do koše, nepřímý kop proti hostující brance.
     
    27
    Grüttner chtěl obejít na levé straně Behrendta (BIE) a ten jej fauloval, načež mu sudí ukázal žlutou kartu, takže více než hodinu bude hrát na půdě Regenesburgu pod hrozbou vyloučení.
     
    25
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Tahle penalta připomněla trošku Romela Lukua v dresu Chelsea při Evropském Superpoháru proti Bayernu Mnichov v Edenu před šesti lety! ANDREAS VOGLSAMMER se rozběhl hodně pomalu, měl zvednutou hlavu a pravačkou po zemi k pravé tyči ze svého pohledu pokořil Pentkeho. Ten vystihl stranu a natahoval ruce, co to šlo. Tak či onak – hosté vedou 2:0.
     
    24
    Sörensen nemůže věřit tomu, že fauloval Klose na středu vápna, tohle je hodně přísná penalta!
     
    6
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Brunner si seběhl na křižnou přihrávku na pravou stranu a už jej nikdo nechytil, následně odcentroval přes vyskakujícího Sörensena a zhruba na středu vápna přetlačil FABIAN KLOS bránícího hráč a hlavou o zem pod horní tyč překonal brankáře, který tou dobou stál uprostřed branky.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Klos, 25. Voglsammer (pen.), 50. Brunner

    Karty:   52. Grüttner (REG) – 27. Behrendt (BIE)


    SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Sörensen, Correia, Föhrenbach (66. Nietfeld)– George (56. Vrenezi), Geipl, Thalhammer, Adamyan – Grüttner, Al Ghaddioui
    Náhradníci: Weis – Vrenezi, Palionis, Hein, Lais, Nietfeld, Stolze

    DSC Arminia Bielefeld: Moreno – Brunner, Behrendt (46. Pieper), Salger, Hartherz – Edmundsson (90+1. Clauss), Seufert, Prietl, Voglsammer – Yabo (76. Weihrauch), Klos (C)
    Náhradníci: Klewin – Piepper, Lucoqui, Christiansen, Weihrauch, Clauss, Staude

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov
    bahis siteleri