Sparta – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Znojmo – Chodov 2:14 (kon.) | Bulldogs – Střešovice 1:6 (kon.)
Bohemians – Ostrava 3:4 (kon.) | Česká Lípa – Pardubice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Otrokovice 16:2 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 10.02.2019, 17:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    47:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    JONÁŠ KREYSA dotíral na Bartka, až ho přiměl k chybě. Nakonec se míček zpod jeho těla vynořil před úplně odkrytou brankou a gólové zakončení už bylo snadné. Asistence: Filip Langer.
     
    41:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    MILAN MELIŠ asi ani nečekal, že by jeho zpomalený pokus mohl doputovat za brankovou čáru. To se ale nakonec stalo a míček překvapil Bartka u odkryté tyčky. Asistence: Filip Langer.
     
    32:29
    Brněnskému střelci se nabízela příležitost do poloodkryté branky Střešovic, jenže scházelo lepší zpracování. Fibiger by jinak byl zřejmě bezmocný.
     
    29:45
    Poté, co Bulldogs zdárně vyhodili, se domácí mužstvo vrhlo do brejku. Zakončení vzal na sebe Ulman, který vypálil těsně nad horní roh.
     
    28:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    FILIP LANGER zaznamenal druhou trefu v utkání. Bulldogs neobsadili všechny soupeře a odkryté místo potrestaly Střešovice s dokonalou přesností. Asistence: Martin Mühlfait.
     
    25:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Dva slepené góly ve prospěch hostů úplně mění podobu skóre! PAVEL SLÁDEČEK se dobře zorientoval v předbrankovém prostoru a Tatran opět poslal míček do míst, kam Bartek nedosáhl. Asistence: Adam Tlapák.
     
    24:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Bleskový postup Střešovic dostal gólový nádech. Situaci dovedl k přesně střele FILIP LANGER a Pražané jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Jonáš Kreysa.
     
    16:48
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení Bulldogs trvalo zhruba dvě minuty. Vyrovnání Tatranu přišlo ze šance, kterou připravil Filip Ullmann k ráně JAKUBU KOLÍSKOVI. Ten se ze všech sil opřel do míčku a zametl jej do sítě. Asistence: Filip Ullmann.
     
    14:35
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    ADAM KONEČNÝ zužitkoval kousek volného místa na střešovické polovině a po zisku míčku okamžitě šel do zakončení. A nutno říct, že úspěšného. Brno tak vede 1:0. Asistence: Martin Ulman.
     
    10:36
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Dalibor Švéda – 2 min., Bránění ve hře).
     
    08:20
    A Střešovice pálí pouze do brankové konstrukce! Brněnští hráči měli štěstí, že předchozí situace nijak dále nepokračovaly.
     
    07:57
    Tentokrát Langer přiťukl napravo Kreysovi a gólman musel míček vytěsnit reflexivním skokem nad!

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 15. Konečný (Ulman) – 17. Jak. Kolísko (Ullmann), 25. Langer (Kreysa), 26. Sládeček (Tlapák), 29. Langer (Mühlfait), 42. Meliš (Langer), 48. Kreysa (Langer)


    Bulldogs Brno: Bartek (Kuhn) – Vojtíšek, Galuszka, Marek, Michálek, Surkoš – Mráz, Lorenc, Ulman – Grlický, Němec, Kadavý – Pešák, Koláčný, Laus – Konečný, Novotný, Šomodi – Jaakkonen.
    PSN Tatran Střešovice: Fibiger (Mich. Rebro) – Mühlfait, Piták, Sládeček, Jak. Kolísko, Vítovec, Ullmann – Tlapák, Kreysa, Langer – Pixa, Meliš, Švéda.

    Rozhodčí: Jiří Filipčík, Ondřej Filipčík

    Diváci: 238
    bahis siteleri