Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – MAC Budapešť 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Detva – Poprad 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HK Nitra
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Pátek 15.02.2019, 18:00 • Nitra Aréna. • Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Nitra právě vstřelila branku!

    Liptákům hra vabank nevyšla a Nitra potvrzuje své vítězství. Rapáč zakončoval bekhendem na dlouhou hůl, Kislitsyn puk vyrazil jen před SAMUELA BUČKA, který si jej potáhl po brankovišti a pohodlně skóruje – 4:1. Asistence: Branislav Rapáč, Dalibor Bortňák.
     
    47:20
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!

    Nejproduktivnější hráč Liptáků konečně prolomil střelecké prokletí svého týmu. Sukel na sebe při protiútoku navázal protihráče, Richard Huna vypálil do betonu Šimbocha, od kterého se puk odrazil před volného RÓBERTA HUNU, a ten snižuje na 1:3. Pěkná spolupráce kompletního prvního útoku hostí. Asistence: Richard Huna, Jakub Sukel.
     
    40:29
    Nitra právě vstřelila branku!

    Raketový nástup domácích do třetí třetiny a pravděpodobně definitivní rozhodnutí. Liptáci si špatně rozebrali hráče, BRANISLAV RAPÁČ byl úplně volný za brankou, vybruslil si s kotoučem až před Kislitsyna a krásnou střelou pod břevno navýšil náskok favorita. Asistence: Mitch Versteeg.
     
    26:45
    Nitra právě vstřelila branku!

    Domácí využívají chybu a zničehonic přidává druhý gól JURAJ MAJDAN – 2:0. Kislitsyn vyjel ven z branky a chtěl rozehrát puk k mantinelu na Uhríka, ale ten nejspíš díky nějaké rýze v ledě neudržel balanc, podklouzl a k puku se tak dostal Majdan, který jen z voleje napálil do prázdné brány. Bez asistence.
     
    05:44
    Nitra právě vstřelila branku!
    Skóre utkání otevírá z trestného střílení nejproduktivnější hráč domácích RÓBERT LANTOŠI. Slovenský útočník mezi kruhy zamíchal s pukem a střelou nad vyrážečku překonává Kislitsyna. Je to jubilejní dvoustý gól Nitry v aktuální sezoně!

    Pavel Pubal

    Branky a nahrávky: 6. Lantoši, 27. Majdan, 41. Rapáč (Versteeg), 58. Buček (Rapáč, Bortňák) – 48. Ró.Huna (Ri.Huna, Sukel)


    HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) – Mezei, McCormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Korím, Minárik – Blackwater, Slovák, Lantoši – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Rapáč – Fominykh, Čaládi, Hrušík.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Šimko) – Kurali, Fereta, Nádašdi, Nemec, Bača, Mezovský, Števuliak, Droppa – Sukel, Róbert Huna, Richard Huna – Varga, Tamáši, Čenka – Nechaj, Uhrík, Lištiak – Žiak, Oško, Vybíral.

    Rozhodčí: Baluška, Novák – Orolin, Kacej.
    bahis siteleri